Aplicații pentru editat modificat poze Android sau iPhone

Aplicații pentru editat modificat poze Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație de modificat poze, video sau muzică pe telefon, indiferent dacă este un iPhone sau Android, trebuie să știți că sunteți în locul potrivit.

Aplicații pentru editat modificat poze Android sau iPhone

Aveți creativitate și talent, dar tocmai v-ați dat seama că nu știți cum să utilizați cele mai populare programe de editare, cum ar fi Adobe Phoshop, Premiere Pro, Final Cut sau Adobe Audition.

Nu vă faceți griji. În zilele noastre nu mai este necesar să folosiți un calculator și un program profesional pentru a edita fotografii, videoclipuri sau muzică. Suntem în era smartphone-urilor și nu este nimic mai ușor decât utilizarea unei aplicații Android sau iOS pentru scopul în cauză.

Aplicații pentru editat video

Vom începe această lista cu câteva aplicații de editat video pentru Android sau iPhone. Nu vă rămâne decât să alegeți ce aplicație este pe placul vostru și treceți la treabă.

iMovie (iOS)

Aplicații pentru editat modificat poze Android sau iPhone iMovie

În ceea ce privește editarea video, prima aplicație pe care ar trebui să o încercați este iMovie, aceasta este o aplicație disponibilă numai pentru dispozitivele mobile Apple (iPhone și iPad).

Aceasta este o aplicație foarte cunoscută, dar nu numai datorită faptului că este cunoscută o recomandăm. iMovie este o aplicație excelentă pentru editarea videoclipurilor și că, în ciuda diferitelor instrumente profesionale, este cu adevărat intuitivă.

Principalele caracteristici vă permit să editați video indiferent pentru ce scopuri. Cu puțină răbdare și creativitate, va fi posibil să editați video în stil Hollywood.

KineMaster (Android/iOS)

Aplicații pentru editat modificat poze Android sau iPhone KineMaster

Această aplicație este disponibilă pentru Android și iOS, KineMaster este una dintre cele mai bune aplicații de editare multi-platformă care oferă cele mai bune rezultate atunci când este utilizată pe dispozitive mobile cu un ecran mare.

KineMaster, este o aplicație care permite atât editarea de bază a videoclipului, cât și editarea videoclipurilor cu instrumente avansate.

Cu toate acestea, deși nu are bannere publicitare, aplicația pune un filigran clipurilor video exportate. Pentru a utiliza nelimitat această aplicație de editat video, este necesar să cumpărați versiunea Professional. Costul este de 3,56 euro pe lună sau 28,46 euro pe an.

Aplicații pentru editat modificat poze

Vom prezenta două aplicații de editat poze, care credem noi că ar fi printre cele mai bune aplicații. Desigur voi sunteți liberi să utilizați orice altă aplicație doriți.

Snapseed (Android/iOS)

Aplicații pentru editat modificat poze Android sau iPhone Snapseed

Căutați o aplicație de editat poze pe telefonul smartphone? Ar trebui să încercați Snapseed, aceasta este o aplicație dezvoltată de Google, care vă permite să editați fotografiile în mod profesional. Această aplicație este gratuită și este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS.

Adobe Photoshop Mix (Android/iOS)

Aplicații pentru editat modificat poze Android sau iPhone Adobe Photoshop Mix

Aceasta aplicație este dezvoltată de Adobe System Inc. Adobe Photoshop Mix este aplicația perfectă pentru cei care doresc să editeze fotografii cu Photoshop, dar nu au timp să învețe cum să folosească programul complicat de editare.

Deși aplicația nu este atât de complicată ca programul popular de editare a fotografiilor, aceasta poate fi mai puțin intuitivă pentru începători, când vine vorba de instrumentele sale de editare. Evident, trebuie menționat faptul că aplicația este configurată ca o versiune a programului Photoshop pentru dispozitive mobile Android și iOS.

Aplicații de modificat editat muzică/melodii

Căutați aplicații care vă permit să editați muzică/melodii direct pe telefon? Ei bine mai jos vom enumera două aplicații de modificat melodii.

  • Ringtone Maker și MP3 Cutter (Android) – Aceasta este o aplicație gratuită și compatibilă cu Android, aplicația este concepută pentru a vă permite să selectați un fișier de muzică și să îl transformați într-un ton de apel. Aplicația este foarte simplă și este gratuită, dar o să vedeți câteva bannere publicitare.
  • WavePad Audio Editor Free (iOS) – Aceasta este o aplicație profesională pentru editarea fișierelor muzicale pe dispozitive iPhone. Aplicația este gratuită, dar oferă funcționalitatea achizițiilor în aplicație pentru a debloca funcții suplimentare și a elimina bannerele publicitare.

Dacă căutați aplicații pentru un telefon Huawei, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații pentru telefoane Huawei p8 lite, p9 lite, p10 lite.