Aplicații pentru telefoane Huawei p8 lite, p9 lite, p10 lite

Aplicații pentru telefoane Huawei p8 lite, p9 lite, p10 lite. Tocmai ați cumpărat un telefon Huawei și căutați aplicații care să profite din plin de întregul său potențial? Sunteți la prima experiență cu un terminal Android și v-ați dori sfaturi cu privire la ce aplicații să descărcați? Ei bine, ați ajuns în locul potrivit.

Aplicații pentru telefoane Huawei p8 lite, p9 lite, p10 lite

Vă recomandăm câteva aplicații pentru Huawei, cu ajutorul cărora puteți profita de caracteristicile noului telefon în cel mai bun mod posibil. Indiferent dacă aveți nevoie să comunicați cu prietenii, să editați fotografiile sau să scanați documente utilizând camera de telefon, cu siguranță veți găsi ceea ce căutați.

Majoritatea aplicațiilor menționate în acest articol, sunt gratuite și pot fi utilizate cu ușurință, chiar dacă sunteți la început cu lumea Android.

Aplicații pentru Internet

Aplicații pentru Internet

Să începem această lista cu cele mai bune aplicații pentru un telefon Huawei din aplicații dedicate internetului, apoi browsere, clienți de e-mail, sisteme de mesagerie, rețele sociale și multe altele.

Google Chrome – Nu cred că este nevoie de o introducere. Acesta este browserul implicit pentru Android. Permite sincronizarea datelor de navigație cu computerul și cu toate celelalte dispozitive pe care este instalat browserul de acasă Google.

Firefox – un alt browser care nu are nevoie de nicio introducere. Este unul dintre cele mai bune alternative la Chrome. De asemenea, permite sincronizarea datelor cu PC-ul și alte dispozitive.

Puffin Web Browser – un alt browser de luat în considerare pentru capacitatea sa de a reda conținut în format Flash, inclusiv videoclipuri și jocuri. Este gratuit și nu necesită configurații speciale.

Gmail – dacă aveți un cont Gmail, nu puteți pierde aplicația oficială a celebrului serviciu de e-mail Google. Acesta vă permite să gestionați chiar mai mult de un cont cu ușurință, oferind notificări push în timp real.

Microsoft Outlook – dacă în plus față de un cont Gmail aveți și alte conturi de e-mail, trebuie să luați în considerare Outlook pentru Android: versiunea mobilă a celebrului client de e-mail Microsoft. Este gratuit 100% și vă permite să gestionați cu ușurință adresele tuturor furnizorilor principali de e-mail.

Facebook – aplicația oficială Facebook, nu cred că are nevoie de explicații suplimentare. Dacă telefonul vostru nu este foarte puternic, puteți încerca Facebook Lite, care consumă mai puține resurse.

Messenger – aplicația oficială a sistemului de mesagerie integrat în Facebook. Dacă telefonul vostru nu este foarte puternic, puteți încerca Messenger Lite, care consumă mai puține resurse.

Twitter – aplicația oficială Twitter, pentru a tine legătura cu prietenii.

WhatsApp – nu sunteți încă parte a miliardelor de utilizatori care folosesc WhatsApp în fiecare zi pentru a ține legătura cu prietenii?

Pocket – cel mai renumit serviciu „read later” din lume. Acesta vă permite să salvați orice pagină web într-o arhivă, care poate fi accesată și offline. Totul 100% gratuit.

Dropbox – unul dintre cele mai cunoscute servicii din lume pentru stocarea datelor în cloud. Acesta vă permite să stocați până la 2 GB de date în cloud (adică pe Internet) gratuit și apoi să le sincronizați pe toate dispozitivele. Pentru a obține mai mult spațiu, vă puteți abona la planul de 1TB pentru 9,99 USD pe lună sau 99 USD pe an.

Google Drive – un alt serviciu de stocare în cloud, de această dată marca Google. Acesta oferă gratuit 15 GB și la plată planuri începând de la 9,99 euro pe lună pentru 1TB de spațiu.

Speedtest.net – după cum probabil știți deja, este aplicația oficială a site-ului Speedtest.net, cel mai faimos serviciu pentru a testa viteza conexiunii la internet.

Aplicații pentru poze și video

Aplicații pentru poze și video

Acum, să trecem la multimedia și, mai precis, la aplicații pentru vizualizare, editare și creare fotografii sau videoclipuri. Din lista de mai jos alegeți ce aplicație credeți că este pe gustul vostru.

Google Foto – serviciul de stocare în cloud, vizualizarea și gestionarea fotografiilor. Vă permite să salvați toate fotografiile și videoclipurile online, fără costuri și fără limite de spațiu (cu o singură limită, de rezoluție, 1080p pentru video și 16MP pentru fotografii).

PhotoScan Google – o aplicație excelentă dezvoltată de Google, datorită căreia puteți folosi camera smartphone-ului pentru a digitaliza fotografiile corectând perspectiva și diferite imperfecțiuni. Imaginile generate de aplicație pot fi salvate local sau în cloud pe Google Foto.

YouTube – o altă aplicație care nu cred că trebuie prezentată. Permite accesul la tot conținutul YouTube, puteți crea videoclipuri noi și apoi să le încărcați pe Youtube (apăsând pictograma aparatului foto situat în partea dreaptă sus).

Snapseed – este o aplicație de editare foto distribuită de Google. Este complet gratuită și vă permite să aplicați modificări (de exemplu, efecte, filtre în stilul Instagram etc).

Image Combiner – așa cum sugerează și numele, este o aplicație gratuită care vă permite să combinați două sau mai multe imagini atât orizontal cât și vertical.

VLC – probabil cel mai bun player video gratuit disponibil pe Android (și nu numai). Suportă toate formatele majore de fișiere media, atât la nivel local, cât și la distanță.

Netflix – cel mai popular serviciu video din lume. Acesta găzduiește sute de filme, seriale TV, și documentare . Puteți să-l încercați gratuit timp de 30 de zile, după care trebuie să alegeți unul dintre planurile premium, începând de la 7,99 euro pe lună. De asemenea, permite descărcarea conținutului offline și a transmisiei prin Chromecast.

Quik – o aplicație practică și gratuită de editare video. Aceasta este realizată de GoPro și vă permite să creați videoclipuri cu muzică și efecte de diferite tipuri.

PowerDirector – unul dintre cele mai bune editoare video disponibile pe Android. Acesta vă permite să tăiați, să rotiți și să editați videoclipuri în diverse moduri, aproape ca și cum ați fi operat de pe un PC. Aplicația este gratuită, dar pune un filigran videoclipurilor salvate. Pentru a elimina acest lucru și alte limitări, trebuie să efectuați achiziții în aplicație pornind de la 1 euro pentru fiecare.

Aplicații pentru audio și muzică

Aplicații pentru audio și muzică

Smartphone-urile au înlocuit playerele MP3 pentru majoritatea utilizatorilor. De fapt, există multe aplicații pentru muzică, pentru a reda fișiere audio pe telefon, pentru a edita muzică, pentru a descărca tonuri de apel, sau pentru a asculta radio online.

Poweramp – unul dintre cele mai bune playere audio pentru Android. Include un egalizator pe 10 benzi, controale dedicate pentru bas și căutarea automată a coperților. Costul este de 3,99 euro, dar o puteți încerca gratuit timp de 30 de zile.

Shuttle Music Player – un alt player foarte interesant. Acesta include două egalizatoare și are o interfață foarte elegantă și intuitivă. Aplicația este gratuită, cel puțin în versiunea sa de bază, dar nu include cele mai avansate caracteristici.

Spotify – este cel mai cunoscut serviciu de muzică în streaming din lume. Permite accesul la un catalog bogat format din mii de melodii, albume și playlist-uri gratuite timp de 30 de zile, apoi costul începe de la 9.99 euro pe lună. De asemenea, permite descărcarea melodiilor offline. Normal puteți folosi aplicația gratuit, dar acest lucru nu are funcționalitatea de descărcare, iar redarea este întreruptă de mesaje publicitare.

TuneIn Radio – una dintre cele mai bune aplicații pentru a asculta radio pe telefon. Vă permite să accesați sute de posturi din întreaga lume și să găsiți rapid melodiile care vă interesează.

ZEDGE – este o aplicație cunoscută care vă permite să descărcați gratuit tonuri de apel și să le setați ca ton de apel pe telefonul Android. De asemenea avem un articol care explică cum să creați tonuri de apel pe PC. Program de făcut tonuri de apel ringtone.

Aplicații pentru securitate Android

Aplicații pentru securitate Android

Avast Mobile Security & Antivirus – Android include aplicația anti-malware Google Play Protect (accesibilă din meniul lateral din Google Play), care de obicei este suficient pentru un telefon. Dacă credeți că trebuie să instalați o aplicație suplimentară de securitate, încercați această aplicație.

LastPass – un excelent manager de parole care vă permite să stocați acreditările de conectare la site-uri, rețele sociale și servicii online într-un loc sigur, protejându-le cu o parolă master.

Whooming – o altă aplicație foarte utilă care, prin tehnica de redirecționare a apelurilor, vă permite să aflați ce numere sunt ascunse în spatele apelurilor anonime (cele cu număr privat).

Alte aplicații pentru telefoane Huawei

Alte aplicații pentru telefoane Huawei

Tasker – aplicație pentru utilizatori avansați, care permite să automatizați diverse operații pe Android.

Titanium Backup – una dintre cele mai bune aplicații pentru crearea de copii de rezervă pentru aplicații și datele aplicațiilor pe Android. Este gratuită, dar există și o versiune Pro (6.49 euro) care vă permite să restaurați aplicațiile și să efectuați alte operații interesante.

Greenify – aplicație care vă permite să hibernați aplicațiile după câteva minute de inactivitate pentru a economisi bateria.

App2SD – aplicație care vă permite să mutați aplicațiile pe cardul SD, mai ales pe acele dispozitive Huawei care nu permit acest lucru.

Total Commander – este cel mai avansat și complet manager de fișiere pentru Android. Nu are o interfață frumoasă, dar oferă tot ce v-ați aștepta de la o astfel de aplicație.

Un alt articol cu cele mai bune aplicații pentru Android găsiți aici. Cele mai bune aplicații Android.