Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone

Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone. Cauți o aplicație de modificat videoclipuri pentru telefon sau tabletă? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit. Vom vorbi despre cele mai bune aplicații gratuite de editat videoclipuri.

Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone

Dacă scopul vostru este să îmbunătăți calitatea videoclipurilor, de a elimina scene inutile sau de a adăuga muzică de fundal, nu trebuie să căutați soluții profesionale de editare video.

Puteți folosi aplicații de editare video care se găsesc, chiar și gratuit, în magazinul Google Play pentru Android sau în magazinul App Store pentru iPhone. Acestea sunt aplicații foarte simple, și nu necesită mari cunoștințe pentru utilizare.

iMovie

Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone iMovie

iMovie nu cred că are nevoie de prea multe prezentări: este o aplicație de editat videoclipuri marca Apple care poate fi descărcată gratuit pe un dispozitiv iPhone sau iPad. Aplicația vă permite să editați videoclipuri în mod liber și de asemenea, oferă câteva teme predefinite incluse în aplicație.

Cyberlink ActionDirector

Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone Cyberlink ActionDirector

Dacă utilizați un telefon Android și căutați o aplicație bună pentru a edita videoclipuri, ar trebui să încercați Cyberlink ActionDirector, aplicația este foarte ușor de folosit și are foarte multe caracteristici interesante. Vă permite să tăiați și să îmbinați videoclipul, să aplicați efecte artistice, să inserați coloane sonore, titluri, efecte de tranziție și multe altele.

Aplicația este gratuită dar adaugă un filigran videoclipurilor generate și nu suportă rezoluția Full HD la 1080p. Pentru a elimina filigranele și pentru a activa suportul Full HD, trebuie să achiziționați versiunea completă care costă 4,59 euro sau, puteți să vizualizați reclame (în acest caz filigranul va fi eliminat la un singur proiect).

KineMaster

Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone KineMaster

KineMaster este una dintre cele mai bune aplicații de editat videoclipuri pentru Android. Acesta poate fi descărcată și folosită gratuit, dar adaugă un filigran videoclipurilor pe care le generează. De asemenea, aplicația include un magazin care vă permite să cumpărați efecte, autocolante și stiluri pentru titluri.

Pentru a elimina filigranul și să folosiți toate caracteristicile suplimentare, trebuie să plătiți un abonament de 3,56 euro pe lună sau 28,46 euro pe an.

Quik – GoPro Editor

Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone Quik - GoPro Editor

Dacă scopul vostru este să creați videoclipuri scurte apoi să le postați pe rețelele sociale, ar trebui să încercați aplicația Quik. Aceasta este o aplicație gratuită pentru Android și iOS realizată de GoPro, cu această aplicație puteți crea videoclipuri scurte cu efecte speciale, muzică de fundal și efecte de tranziție.

Clips – iPhone

Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone Clips

Dacă utilizați un iPhone sau un iPad și doriți să creați videoclipuri scurte pentru social media, ar trebui să încercați aplicația Apple Clips, acest editor video este complet gratuit și este extrem de ușor de utilizat. Pe scurt, aplicația este asemănătoare cu iMovie, dar se bazează pe videoclipuri scurte pentru rețele sociale, și pune la dispoziție foarte multe efecte speciale.

Alte aplicații de editat video pentru telefon

Aplicații de editat video pentru Android sau iPhone sunt foarte multe și nu putem vorbi despre toate aplicațiile din aceasta categorie. Dar, dacă căutați alternative la aplicațiile menționate mai sus puteți încerca și altele din lista de mai jos.

  • Adobe Premiere Clip (Android / iOS) – aceasta este versiunea mobilă la Adobe Premiere, celebrul software Adobe de editat video. Aplicația este gratuită, foarte ușor de utilizat și include multe caracteristici interesante.
  • InShot (Android / iOS) – aplicație gratuită pentru a crea montaje video și foto cu, scrisuri și efecte speciale.
  • Cyberlink PowerDirector (Android) – un alt editor video marca Cyberlink. Aplicația este ușor de folosit și merită să o încercați. Pentru a elimina filigranul generat pe videoclipuri și pentru a debloca toate efectele, trebuie să plătiți 5,99 euro.
  • Magisto (Android / iOS) – aceasta este o aplicație foarte frumoasă care vă permite să creați montaje cu fotografii și videoclipuri. Aplicația este foarte simplă de utilizat, însă foarte limitată în versiunea gratuită (versiunea la plată costă 19,99 euro pe lună sau 69,99 euro la an).

Dacă căutați aplicații pentru meteo, avem un articol cu cele mai bune aplicați din această categorie aici. Aplicații meteo vremea pe telefon Android sau iPhone.