Aplicații meteo vremea pe telefon Android sau iPhone

Aplicații meteo vremea pe telefon Android sau iPhone. Ce aplicație meteo arată precis vremea pe ecranul telefonului în 2019? Vom vorbi despre cele mai bune aplicații meteo pentru dispozitive Android sau iOS.

Aplicații meteo vremea pe telefon Android sau iPhone

Când vine vorba de aplicații meteo în Magazinul Google Play puteți găsi foarte multe aplicații, dar întrebarea este care ar fi cea mai bună aplicație meteo în 2019? Citiți cu atenție acest articol și veți afla care este cea mai bună aplicație meteo pentru un telefon Android sau iPhone.

3B Meteo

Aplicații meteo pentru telefon Android sau iPhone 3B Meteo

Printre cele mai bune aplicații pentru meteo este cu siguranță aplicația 3B Meteo, aceasta este gratuită pentru dispozitive Android, iOS și Windows.

Aplicația 3B Meteo vă informează cu privire la schimbarea vântului, la procentul de umiditate și, de asemenea, la temperatura percepută; toate instrumentele sunt vizibile pe ecranul de pornire la telefon. Cu o simplă glisare de sus în jos pe ecran, veți avea prognoza meteo pentru zilele următoare.

Yahoo Meteo

Aplicații meteo pentru telefon Android sau iPhone Yahoo Meteo

Aplicația Yahoo Meteo poate fi descărcată gratuit pe dispozitive Android sau iOS, aceasta oferă o interfață de utilizator simplă și minimă, oferind în același timp informații precise și complete.

Ecranul principal la aplicație este foarte atractiv și, împreună cu prognoza meteo, oferă o fotografie aleatoare a orașului unde va aflați (ca un fundal). Doar glisați de sus în jos pe ecran pentru a vedea prognoza meteo pentru următoarele zile. Veți avea informații despre precipitații, umiditate, temperatura percepută, vânt și chiar timpul când soarele răsare sau apune.

AccuWeather

Aplicații meteo vremea pe telefon Android sau iPhone AccuWeather

O altă aplicație pentru meteo pe care ar trebui să o încercați este AccuWeather. Aplicația este gratuita și este disponibilă pentru dispozitive Android și  iOS , are o interfață de utilizator foarte atrăgătoare și oferă o mulțime de informații.

Printre principalele caracteristici din aplicație este o secțiune care vă permite să aveți informații generale pentru vreme în timpul zilei.

Wunderground

Aplicații meteo vremea pe telefon Android sau iPhone Wunderground

Wunderground este o aplicație simplă pentru meteo, aceasta este disponibilă gratuit pentru Android și iOS. Aplicația are o interfață cu un aspect foarte plăcut, dar cu mai puține caracteristici în comparație cu aplicațiile menționate mai sus.

Dacă instalați aplicația, veți vedea harta cu zona și temperatura. Dacă atingeți pe acest lucru veți primi mai multe informații despre prognoza meteo, cum ar fi știrile generale care se referă la scăderea sau creșterea temperaturii. De asemenea, puteți trimite un raport cu privire la condițiile meteorologice din zona voastră.

Alte aplicații meteo vremea pe telefon

Dacă aplicațiile menționate mai sus nu v-au convins pe deplin, puteți încerca și alte aplicații pentru meteo. Mai jos veți găsi câteva alternative la aplicațiile meteo menționate mai sus. Aplicațiile le găsiți în Magazinul Google Play.

  • Transparent clock & weather
  • 1Weather:Widget Forecast Radar
  • Weather forecast

Dacă căutați aplicații de identificat melodii, avem un articol cu cele mai bune aplicații din această categorie aici. Aplicații de identificat recunoscut melodii Android iPhone.