Aplicații de identificat recunoscut melodii Android iPhone

Aplicații de identificat recunoscut melodii Android iPhone. Cauți o aplicație de identificat muzica de la radio sau din altă parte? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit. Citește în continuare acest articol și vei afla care sunt cele mai bune aplicații de identificat melodii.

Aplicații de identificat recunoscut melodii Android iPhone

De câte ori sa întâmplat să fiți afară cu prietenii și să asculți la radio o melodie care vă place în special, dar nu vă amintiți cine cantă sau cum se numește melodia ? De multe ori, nu?

Tehnologia vine în ajutor și ne ajută să recunoaștem melodiile în doar câteva secunde. Deci, acum este posibil să aflați cine cantă o melodie sau cum se numește melodia folosind o aplicație mobilă pentru Android sau iPhone.

În acest articol vom vorbi despre cele mai bune aplicații de identificat melodii. Nu vă faceți griji, acestea sunt aplicații care sunt complet gratuite, deci nu trebuie să cheltuiți bani.

Shazam (Android/iPhone)

Aplicații de identificat recunoscut melodii Android iPhone Shazam

Prima aplicație de identificat melodii este cu siguranță cea mai cunoscută. Aplicația se numește Shazam, și este disponibilă gratuit pentru Android și iOS, aceasta este capabilă să recunoască în doar câteva secunde titlul unei melodii.

Aplicația este gratuită dar are și câteva funcții suplimentare cum ar fi, posibilitatea de a activa instrumentul Auto-Shazam, care poate scana continuu melodiile.

Aplicația Shazam poate fi folosită și fără un cont de utilizator, chiar dacă înregistrarea este cu siguranță recomandată, pentru a găsiți toate melodiile recunoscute într-un singur loc. De asemenea, trebuie remarcat faptul că această aplicație a evoluat foarte mult în timp, prezentând mereu noi caracteristici. De asemenea, oferă posibilitatea de a viziona videoclipuri muzicale direct prin intermediul playerului integrat din cadrul aplicației.

SoundHound (Android/iOS)

Aplicații de identificat recunoscut melodii Android iPhone SoundHound

O altă aplicație de identificat sau recunoscut melodii pe care ar trebui să o încercați este SoundHound, această aplicație este disponibilă gratuit pentru Android și iOS, aplicația recunoaște melodiile într-un mod extrem de simplu și rapid.

Aplicația o puteți descărca gratuit din Magazinul Google Play pentru Android sau din App Store pentru iPhone.

MusixMatch (Android/iOS)

Aplicații de identificat recunoscut melodii Android iPhone MusixMatch

De asemenea, o aplicație demnă de remarcat care poate recunoaște melodiile este MusixMatch, aplicația este disponibilă gratuit pentru Android și iOS, care nu numai că este capabilă să recunoască melodiile, dar oferă și textul acesteia, pe scurt o aplicație perfectă pentru o persoană care iubește muzica.

MusixMatch este o aplicație foarte interesantă, de asemenea, datorită caracteristicilor sale suplimentare: de exemplu, puteți activa notificările pentru a citi versurile la o melodie chiar și în timp ce desfășurați alte activități pe dispozitivul mobil. Pe scurt, încercați această aplicație și nu veți regreta.

Alte aplicații de identificat melodii (muzică)

Noi am menționat aplicațiile care, în opinia noastră sunt cele mai bune aplicații de identificat melodii. Dacă voi știți alte aplicații bune, le puteți instala și folosi. Aplicații din această categorie sunt multe, de exemplu o altă aplicație pe care o puteți încerca este Genius.

Dacă căutați aplicații de numărat pașii, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații de numărat pașii (Pedometru) Android sau iPhone.