Învață limbi străine rapid din filme nu online

Învață limbi străine rapid din filme nu online. Mulți caută se învețe limbi străine rapid și ușor, sau prin hipnoză, chiar și în somn, online sau chiar în 2 săptămâni. Nu este chiar așa ușor de învățat limbi străine mai ales din cuvintele menționate, poate chiar imposibil.

Învață limbi străine rapid din filme nu online

Vom vorbi despre un program care vă ajută să învățați limbi străine vizionând filme (mai ales că vizionați în fiecare zi filme în limba originală și cu subtitrare în romana). Cu ajutorul programului care îl vom menționa mai jos, îmbunătățiți pronunțarea cuvintelor și nu numai.

Învață limbi străine rapid

Învață limbi străine rapid din filme nu online Lingual Media Player

Rețineți, cu ajutorul programului Lingual Media Player, nu se învață limbi străine ușor, sau prin hipnoză, în somn, sau în 2 săptămâni.

Programul este gratuit și poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să încărcați filme din PC sau de pe YouTube și să vizualizați două subtitrări, limba originală și limba română.

Lingual Media Player are o interfață de utilizator foarte simplă și ușor de folosit, acest lucru se poate vedea în imaginea de la începutul acestui articol.

Dacă vizualizați un film încărcat din calculator va trebui să încărcați ambele subtitrări (subtitrarea originală la film și subtitrarea în romană).

De asemenea programul vă oferă o transcriere completă la ambele subtitrări și integrează un instrument special în partea dreaptă la player pentru traducerea propozițiilor.

Dacă doriți să descărcați acest program care vă învață limbi străine rapid din filme, va trebui să mergeți la site-ul softpedia și să faceți clic pe butonul din partea stângă sus Download Now.

Iar dacă doriți să criptați fișiere pe PC, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program de criptat fișiere sau foldere pe PC sau laptop.

Dacă ați ajuns în acest articol de pe Google pentru programe pentru subtitrări filme, avem un articol despre acest subiect aici. Programe pentru subtitrări filme pentru Windows Mac și Linux.