Program de criptat fișiere sau foldere pe PC sau laptop

Program de criptat fișiere sau foldere pe PC sau laptop. Dacă cautați un program care să vă ajute la criptat documente text, fișiere sau foldere, și apoi să le accesați când doriți, și în același timp să evitați ca acestea să ajungă pe mâna altor utilizatori, sunteți în locul potrivit.

Program de criptat fișiere sau foldere pe PC sau laptop

Un program care să facă tot ce este menționat mai sus nu trebuie neapărat să fie la plată. De fapt, există multe programe bune și gratuite care să protejeze și să gestioneze datele importante, iar Protectorion ToGo este cu siguranță unul dintre acestea.

Protectorion ToGo este un program gratuit care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care vă permite să vă protejați și să vă gestionați datele importante din PC sau unități externe, prin criptarea acestora cu algoritmul AES-256 biți.

Programul este conceput în primul rând pentru a proteja datele stocate pe unități USB sau pe hard disk-uri externe, dar funcționează perfect și pe hard disk-urile interne.

Protectorion ToGo este un program portabil și nu trebuie instalat ca să fie folosit. Când îl rulați pentru prima oară trebuie să introduceți o parolă care va bloca și debloca fișierele. Atenție mare să nu uitați parola deoarece nu veți mai putea accesa fișierele criptate.

Programul creează automat un director criptat în care datele introduse în Protectorion ToGo sunt arhivate și nu pot fi accesate direct fără parolă.

În directorul principal la programul Protectorion ToGo este de asemenea posibil să creați subfoldere pentru a organiza mai bine informațiile, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Pentru a descărca acest program de criptat fișiere sau foldere pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul protectorion și faceți clic pe butonul Download Protectorion ToGo Free!.

Iar dacă doriți să criptați fișiere, foldere sau orice alte date importante cu BitLocker, avem un articol care explică pas cu pas cum să faceți acest lucru aici. Criptare date pe hard disk în Windows 10 cu BitLocker.