Programe pentru subtitrări filme pentru Windows Mac și Linux

Aveți filme în limba originală pe care doriți să le vizionați cu subtitrare pentru a înțelege mai bine toate dialogurile? Ați descărcat câteva seriale TV de pe Internet, și v-ați dat seama că subtitrările nu sunt corecte și doriți să le modificați, dar nu știți ce programe să utilizați? Cu acest articol cu siguranță problemele voastre se vor rezolva, vom vorbi despre programe pentru subtitrări filme pentru Windows Mac și Linux.

Cu acest articol vreau să subliniez anumite programe , care în opinia mea ar fi cele mai bune programe pentru subtitrări. Programe de acest gen există atât pentru Windows cât și pentru Mac, atât gratuite cât și la plată. Ele sunt destul de simple de utilizat, chiar și de cei care nu au cunoștințe mari cu PC-ul.

 

VLC (Windows/Mac/Linux)

Programe pentru subtitrări filme vlc

Mai are nevoie de prezentare? VLC este unul dintre cei mai bune programe pentru redarea fișierelor video și audio disponibile în prezent. Este un program universal, gratuit și open source, capabil să reproducă corect toate formatele principale de fișiere video și audio fără a necesita codecuri externe.

Printre numeroasele sale caracteristici se numără suportul pentru subtitrări de toate felurile, nu numai pe DVD-uri, ci și în fișiere video (atât încorporate, cât și preluate din fișiere externe). Este disponibil pentru Windows, Mac și Linux.

Pentru a folosi programul, conectați-vă la site-ul de internet al programului și faceți clic pe butonul Download VLC, pentru a descărca VLC pe computer.

Aegisub Advanced Subtitle Editor (Windows/Mac)

Programe pentru subtitrări filme Aegisub Advanced Subtitle

Un alt program pentru subtitrări pe care ar trebui să-l luați în considerare este Aegisub Advanced Subtitle Editor. Este un editor de subtitrări disponibil pentru Windows și Mac, avansat tehnologic și, de asemenea, destul de simplu de utilizat. Acesta vă permite să creați și să editați subtitrări într-un mod incredibil de intuitiv.

Este gratuit și integrează numeroase și interesante instrumente utile în acest scop.Pentru a descărca programul pe computer, conectați-vă la site-ul internet al programului și faceți clic pe link-ul Full Install pe care îl găsiți în secțiunea Downloads.

Subtitle Workshop (Windows)

Programe pentru subtitrări filme Subtitle Workshop

Subtitrul Workshop este unul dintre cele mai bune programe pentru subtitrări disponibil pentru Windows, cu care puteți crea subtitrări pentru conținutul de limbi străine, afișând o previzualizare în timp real a videoclipului care urmează să fie subtitrat. De asemenea, vă permite să sincronizați subtitrări care nu sunt perfect sincronizate cu videoclipurile, să adăugați întârzieri la afișarea subtitrărilor și multe altele.

Subtitrările create cu acest software pot fi exportate în toate formatele majore de fișiere, cum ar fi SRT și SUB. Rețineți că software-ul este disponibil numai pentru Windows.

Pentru a folosi acest program mergeți la site-ul de internet al programului și apăsați pe primul link Download it now! care este pe partea dreaptă, pentru a începe imediat descărcarea programului pe computer.

VisualSubSync (Windows)

Programe pentru subtitrări filme VisualSubSync

VisualSubSync este un program foarte avansat care vă permite să sincronizați subtitrări care nu sunt sincronizate perfect cu videoclipul printr-o interfață de utilizator foarte precisă și intuitivă.

Printre caracteristicile sale principale există posibilitatea de a sari dintr-o scenă în alta la film, să reglați sunetul și să sincronizați perfect timpul de apariție a subtitrărilor. Este gratuit și este numai pentru Windows.

Pentru a descărca programul pe computerul vostru, mergeți la site-ul web al programului, și faceți clic pe linkul Click here to go to the download page și apoi apăsați butonul Download Latest Version din pagina care se deschide.

Programe pentru subtitrări filme SRT to SUB Converter (Windows)

Programe pentru subtitrări filme SRT to SUB Converter

După cum sugerează și numele, SRT to SUB Converter este un program gratuit pentru Windows care vă permite să convertiți subtitrări din format SRT în format SUB.

Este doar pentru Windows, este foarte rapid și, de asemenea, folosirea este foarte simplă, pentru că este portabil și nu necesită nici un fel de instalare pentru funcționare.

Pentru a descărca programul pe computerul vostru, conectați-vă la pagina de descărcare a programului de pe site-ul Softpedia și apăsați pe butonul Download aflat în partea stângă sus și apoi faceți clic pe linkul Softpedia Secure Download (US).

Dacă doriți să descărcați filme ,muzică și programe cu o viteză mai mare încercați cu serverele FTP avem un articol aici despre asta. Cum descarci filme, muzică și programe de pe serverele FTP.