Înregistrare convorbiri Skype cu Free Video Call Recorder

Înregistrare convorbiri Skype cu Free Video Call Recorder. Printre cele mai utilizate instrumente pentru efectuarea apelurilor video, Skype se află, fără îndoială, pe al treilea loc în clasament.

Înregistrare convorbiri Skype cu Free Video Call Recorder

Celebrul client VoIP achiziționat de Microsoft este de fapt ușor de utilizat și disponibil pentru diverse sisteme de operare și platforme mobile, fapt care cu siguranță nu este nesemnificativ.

În ciuda numeroaselor funcții din aplicația Skype, este bine să subliniem faptul că binecunoscutul client nu permite, cel puțin nu încă, înregistrarea convorbirilor efectuate. Desigur, aceasta nu este o cerință comună tuturor, dar pentru unii utilizatori poate fi foarte important să poată înregistra convorbirile.

Pentru a rezolva acest tip de problemă, puteți folosi un program special cum ar fi Free Video Call Recorder for Skype.

Înregistrare convorbiri Skype

Free Video Call Recorder for Skype este un program gratuit, și este compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, de fapt, vă permite să înregistrați convorbirile efectuate prin Skype, permițând utilizatorului să aleagă între diferite tipuri de de înregistrare.

Free Video Call Recorder for Skype vă permite să alegeți dacă să înregistrați video de la ambii interlocutori, doar videoclipul celuilalt interlocutor sau convorbirea audio a ambelor persoane.

Programul are o interfață simplă și extrem de intuitivă (așa cum puteți observa în imaginea de la începutul acestui articol) de la care va fi posibilă pornirea și oprirea înregistrării a unei convorbiri folosind doar cele două butoane disponibile.

Deci, în timp ce o convorbire Skype este în desfășurare, selectați pur și simplu metoda de înregistrare dorită din meniul derulant corespunzător, apoi faceți click pe butonul roșu pentru a începe înregistrarea și celălalt buton pentru a o opri.

Fișierul creat va fi salvat în folderul setat anterior prin opțiunea Output folder. Fișierele video sunt salvate în format mp4 iar fișierele audio în format mp3. Rețineți că, după începerea înregistrării, este posibil să închideți fereastra principală a programului, deoarece va continua să înregistreze.

Programul este compatibil cu următoarele sisteme: Windows 10, Windows8, Windows7, Windows Vista și Windows XP SP3.

Download program de înregistrat convorbiri Skype

Download program de înregistrat convorbiri Skype

Va întrebați de unde puteți descărca programul de înregistrat convorbiri? Foarte simplu! Accesați site-ul dvdvideosoft, iar pe pagina programului dați click pe butonul Download. Așteptați câteva secunde și salvați fișierul FreeVideoCallRecorder_1.2.69.1027_d.exe în calculator.

Alte programe pentru înregistrare convorbiri Skype

Căutați alternative la Free Video Call Recorder for Skype? Dacă răspunsul este da, mai jos veți găsi alte programe pentru înregistrarea convorbirilor Skype. Dacă vă întrebați cum puteți înregistra audio pe iPhone, vă sfătuiesc să citiți: Înregistrare audio pe iPhone cu sau fără aplicație.

MP3 Skype Recorder

Înregistrare convorbiri Skype MP3 Skype Recorder

MP3 Skype Recorder este un program gratuit pentru înregistrarea convorbirilor efectuate sau primite pe Skype. Înregistrează atât apelurile între PC-uri, cât și cele dintre PC și dispozitive mobile. Puteți începe și încheia cu ușurință o înregistrare făcând click pe butoanele corespunzătoare ale programului. MP3 Skype Recorder utilizează codificatorul MP3 LAME pentru a salva fișierul audio în MP3.

Pentru download accesați site-ul voipcallrecording și dați click pe link-ul Download latest version 6.0 – MP3SkypeRecorderSetup.exe (6 MB).

Programul este compatibil cu: Windows 10, Windows 8 și Windows 7.

Pamela Call Recorder

Pamela Call Recorder este un program bun de înregistrare convorbiri SKYPE. Cu Pamela Call Recorder puteți porni și opri cu ușurință înregistrarea, reda sunete în timpul unui apel, și multe altele. De asemenea, acest program vă permite să răspundeți automat la mesajele primite atunci când nu sunteți la calculator.

Convorbirile înregistrate pot fi salvate în format audio MP3 sau WAV. Pentru download, accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now. În fereastra transparentă care apare pe ecran dați click pe link-ul External mirror 1, așteptați câteva secunde și salvați fișierul PamelaSetup_PCR.exe în calculator.

Programul este compatibil cu: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows 10.

Filmora

Nu există nici o îndoială în a spune că Filmora poate satisface toate nevoile de captare a ecranului pentru începători și profesioniști, deoarece toate instrumentele sale au fost dezvoltate într-o interfață foarte simplă. Filmora poate funcționa perfect atât cu Mac cât și cu Windows, motiv pentru care este unul dintre cele mai bune programe de înregistrare Skype. Programul vă poate ajuta la filtrarea zgomotelor din surse externe, la editare video cu instrumente de tăiere și multe altele.

Din păcate programul nu este gratuit dar, dacă doriți să îl încercați accesați site-ul softpedia, și dați click pe butonul Download Now. În fereastra care apare pe ecran dați click pe link-ul Softpedia Secure Download (US), așteptați câteva secunde și salvați fișierul filmora_setup_full846.exe în calculator.

Programul este compatibil cu: Windows 10, Windows 8 și Windows 7.

Concluzie

Există foarte multe programe care pot fi utilizate pentru înregistrare convorbiri Skype. Puteți folosi programe gratuite sau la plată. Dacă nu este necesar să lucrați cu înregistrări HD sau dacă nu doriți să încărcați ceva pe YouTube, atunci este mai bine să utilizați un program gratuit, dar pentru utilizări profesionale este întotdeauna recomandat să folosiți instrumente de calitate.