Închide calculator sau laptop cu stick USB Shutdown

Închide calculator sau laptop cu stick USB Shutdown. Vom vorbi despre cum puteți închide calculatorul sau laptopul dacă nu se închide cu shutdown.

Închide calculator sau laptop cu stick USB Shutdown

Când nu mai utilizați PC-ul sau laptopul acasă sau la locul de muncă, folosiți comanda de închidere (shutdown) pentru a opri complet Windows-ul. USB Shutdown este un program gratuit care vă permite să accelerați oprirea sistemului Windows 10 și închide automat Windows-ul atunci când deconectați stick-ul USB din laptop sau PC. Windows va iniția o închidere forțată a PC-ului atunci când deconectați unitatea USB.

Închide calculator sau laptop cu un stick USB

Pentru a utiliza acest program, trebuie să descărcați programul portabil. După ce descărcați programul, trebuie să rulați USBShutdown.exe ca administrator.

Înainte de a rula programul, asigurați-vă că ați introdus stick-ul USB cu care doriți să opriți calculatorul. Odată ce ați introdus unitatea USB, puteți rula programul, iar acesta va rula în fundal.

Închide calculator sau laptop cu un stick USB

Când nu mai utilizați PC-ul sau laptopul, scoateți unitatea USB conectată la PC și veți vedea un mesaj pe ecran. Windows va declanșa comanda de închidere și aveți mai puțin de un minut la dispoziție cazul în care doriți să anulați procesul.

de ce nu se inchide calculatorul cu shutdown setările programului

Din interfața programului, puteți să anulați oprirea și, odată ce oprirea este anulată, veți primi o confirmare că aceasta a fost anulată de program.

Programul Shutdown USB este compatibil și funcționează foarte bine cu Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 10. Dacă doriți să descărcați acest program care închide un calculator sau laptop cu stick-ul USB faceți click aici.

Dacă nu vă puteți conecta la Instagram avem un articol care va poate fi de folos aici. De ce nu se deschide Instagram este offline?. Iar dacă doriți să mutați aplicațiile și jocurile instalate pe un hard disk extern sau într-o altă locație pe calculator, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Mută dosarele aplicațiilor instalate în altă locație Windows.