Mută dosarele aplicațiilor instalate în altă locație Windows

Mută dosarele aplicațiilor instalate în altă locație Windows. Vom vorbi despre cum puteți muta dosarele la aplicații și programe pe un PC sau laptop cu Windows.

Mută dosarele aplicațiilor instalate în altă locație Windows

Astăzi, o mulțime de laptop-uri vin cu SSD-uri nu cu hard disk-urile vechi, și acest lucru oferă mai multă performanță. Dar, în același timp, problema cu aceste laptop-uri este că acestea vin cu un spațiu de stocare mai mic.

Ca rezultat, veți avea un spațiu de stocare mai mic pentru a instala aplicații și programe și, de asemenea, dacă aveți prea multe aplicații instalate, acest lucru va reduce spațiul de stocare pe PC sau laptop. În astfel de cazuri, este mai bine să folosiți un hard disk extern portabil.

Dar dacă ați instalat deja prea multe aplicații și programe, atunci nu le puteți muta direct. Dar, în ajutor vă vine programul gratuit Folder Move.

Mută dosarele aplicațiilor instalate pe hard disk extern

FolderMove este un program portabil pentru Windows, care vă permite să mutați folderul de instalare al unui program sau joc pe altă unitate fără a întrerupe instalarea. Aceasta înseamnă că puteți să mutați aplicația instalată pe orice hard disk portabil și să o rulați de acolo.

Progamul nu necesită nicio instalare și când îl rulați, veți vedea două opțiuni. Prima opțiune este să selectați dosarul de unde doriți să mutați instalarea, iar a doua este să selectați dosarul în care doriți să efectuați mutarea.

FolderMove creează o legătură simbolică de la vechiul director la cel nou. Acesta conține un șir de text citit automat de sistemul de operare ca o cale către un alt director.

Deci, ori de câte ori executați o aplicație mutată, aceasta va rula din noua locație utilizând linkul. O legătură simbolică este un fișier care există independent de țintă, astfel că, în orice caz, dacă linkul este șters, obiectivul său este să rămână neschimbat.

Folder Move este un program foarte util pentru utilizatorii de Windows cu SSD-uri mici, pe scurt, puteți muta aplicațiile instalate într-un alt folder sau pe un hard disk extern. Programul este gratuit, iar pentru download acest program care mută dosarele aplicațiilor instalate, accesați site-ul foldermove și faceți click pe butonul FolderMove 1.2 Download.

Dacă doriți să blocați o pagină într-un document PDF, avem un articol despre acest subiect aici. Blochează o pagină PDF cu parolă PDF Page Lock.