Blochează o pagină PDF cu parolă PDF Page Lock

Blochează o pagină PDF cu parolă PDF Page Lock. Vom vorbi despre un program cu care puteți bloca cu parolă mai multe pagini într-un document PDF.

Blochează o pagină PDF cu parolă PDF Page Lock

De multe ori când partajați fișiere PDF, este posibil că acestea conțin pagini cu informații sensibile și posibil să doriți să blocați aceste pagini sau să le protejați. Deci, în astfel de cazuri, aveți opțiunea de a bloca sau de a proteja cu parolă fișierele PDF, există opțiuni implicite furnizate de majoritatea programelor de scris sau citit PDF-uri.

Blochează o pagină PDF sau mai multe cu parolă

Puteți, de asemenea, să blocați anumite pagini în interiorul unui fișier PDF și aici vă ajută programul gratuit PDF Page Lock. Acest program gratuit vă ajută la blocarea paginilor PDF individuale utilizând o parolă.

Programul are o interfață foarte simplă și puteți selecta PDF-ul pe care doriți să-l blocați cu un simplu click. Acesta va căuta toate paginile disponibile în PDF și vă va afișa o opțiune de blocare sau de ascundere a anumitor pagini din interiorul fișierului. Puteți bloca sau ascunde o singură pagină sau mai multe în fișierul PDF.

Odată ce blocați paginile din fișierul PDF, cititorii nu vor putea vedea conținutul paginilor PDF blocate, care este afișat ca o pagină necompletată cu o pictogramă de lacăt care indică faptul că o anumită pagină este blocată pentru vizionare. Deci, în cazul în care doriți să ascundeți unele pagini, puteți face acest lucru utilizând acest program. De asemenea, PDF Page Lock, asigură utilizatorii că paginile ascunse nu vor fi vizibile utilizatorilor obișnuiți.

Blochează o pagină PDF cu parolă PDF Page Lock setarile programului

Spre deosebire de alte programe obișnuite de criptare PDF, PDF Lock Page blochează sau ascunde importante pagini PDF pe care doriți să le protejați și lasă alte pagini publice și vizibile pentru cititori. Puteți proteja paginile cu parolă, iar paginile nu vor fi afișate decât dacă le deblocați cu parola.

Dacă doriți să protejați parțial sau să ascundeți paginile într-un fișier PDF, atunci PDF Page Lock este soluția perfectă și programul este disponibil pentru descărcare gratuită. Pentru download acest program care blochează o pagină PDF cu parolă, conectați-vă la site-ul pdfpagelock și faceți click pe butonul Download Now.

Căutați programe de citit documente PDF? Ei bine, avem un articol cu cele mai bune programe pentru PDF aici. Programe de citit documente PDF pentru Windows.