De ce nu se deschide Instagram este offline?

De ce nu se deschide Instagram este offline?. Instagram este o modalitate fantastică de a crea și partaja imagini, cu excepția cazului în care serverele au probleme. Vă vom arăta trei modalități rapide de a verifica dacă Instagram este offline sau nu funcționează.

De ce nu se deschide Instagram este offline?

Dacă aveți probleme la postarea fotografiilor și videoclipurilor pe Instagram, atunci este posibil să fie o problemă cu serviciul. În acest moment (21/03/2019), există într-adevăr probleme la Instagram.

Iată câteva modalități rapide de a verifica dacă Instagram este offline.

De ce nu se deschide Instagram: actualizează aplicația

Instagram, fiind aproape exclusiv un serviciu bazat pentru smartphone-uri, este întotdeauna o idee bună să verificați dacă aplicația este actualizată înainte de a începe să căutați alte cauze pentru problemele pe care le aveți. (Dar mai întâi verificați dacă telefonul are o conexiune activă la internet, prin Wi-Fi sau 3G/4G).

Utilizatorii de Android vor trebui să acceseze Magazinul Google Play și să atingă cele trei linii din colțul din stânga sus. În meniul care apare selectați My Apps & Games>Updates.

Veți vedea o listă cu diferite aplicații care au versiuni mai noi de instalat. Dacă aplicația Instagram este instalată pe telefon, atingeți butonul Update din partea dreaptă.

Utilizatorii de iPhone vor trebui să deschidă App Store, apăsați pe fila Updates din partea de jos a paginii, apoi căutați Instagram în lista care apare. Dacă este prezent, atingeți pe butonul Update de lângă numele său.

De ce nu se deschide Instagram actualizează aplicația

Odată ce actualizarea este descărcată și instalată, lansați aplicația și sperăm că problema va fi rezolvată.

Verifică pagina de ajutor pentru Instagram

Dacă aplicația voastră este actualizată, dar totuși aveți probleme, merită să verificați dacă Instagram în sine are probleme.

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să accesați pagina de ajutor Instagram. Aici veți găsi diferite opțiuni disponibile în panoul din partea stângă a paginii.

Instagram pagian de ajutor

Din listă ar trebui să selectați Probleme cunoscute. Aceasta afișează, după cum sugerează și numele, orice probleme pe care Instagram le întâmpină. Pe pagină puteți examina problemele enumerate pentru a vedea dacă sunt asemănătoare.

O altă secțiune de verificat este Mesaj de eroare, dacă dispozitivul vostru afișează un cod de eroare.

Verifică dacă Instagram este offline

Ultimul lucru de făcut este să încercați cu un site sau chiar mai multe care monitorizează performanța site-urilor web. Acestea sunt gratuite, foarte ușor de utilizat și vă pot da un răspuns clar dacă problema se află pe serverele Instagram sau cu dispozitivul vostru.

Site-urile pe care vi le recomandăm sunt :Is It Down Or Just Me, Is It Down Right Now, sau Down Detector.

Down Detector, prezintă o listă detaliată a modului în care site-ul a funcționat în ultimele zile, precum și comentariile utilizatorilor care au probleme cu site-ul.

Are chiar și link-uri rapide dacă doriți să raportați o problemă pe Facebook, pe Twitter și pe site-ul Instagram.

Verifică dacă Instagram este offline Down Detector

Deci, acum știți câteva modalități de a verifica dacă Instagram este offline sau nu. Dacă doriți să ștergeți istoricul căutărilor pe Instagram citiți acest articol. Șterge istoricul căutărilor pe Instagram.