Șterge istoricul căutărilor pe Instagram

Șterge istoricul căutărilor pe Instagram. În acest articol vom vorbi despre cum se șterge vechile căutări pe Instagram.

Șterge istoricul căutărilor pe Instagram

Confidențialitatea este o parte importantă a vieții online, iar istoricul căutărilor poate spune oamenilor multe despre voi. Iată de ce trebuie să ștergeți istoricul în mod regulat. Acest lucru este valabil pentru browsere și feed-uri media sociale, cum ar fi Instagram. Chiar dacă nu încercați să ascundeți nimic, poate doriți doar să eliminați acele căutări care nu vă mai interesează deloc.

Iată pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a șterge istoricul căutărilor pe Instagram.

  1. Deschideți Instagram
  2. Atingeți pe profil.
  3. Atingeți pictograma cu trei rânduri din partea de sus a paginii
  4. Atingeți Settings
  5. Atingeți Privacy and security
  6. Atingeți Clear search history
  7. Atingeți din nou Clear search history

Iată cum trebuie să procedați în detaliu. Deschideți aplicația de pe telefon și atingeți imaginea de profil din colțul din dreapta jos. În ecranul următor, atingeți pictograma cu trei rânduri din colțul din dreapta sus, apoi selectați Settings în partea de jos a paginii.

Veți vedea un nou set de opțiuni, va trebui să selectați Privacy and security, apoi derulați în jos până când găsiți Clear search history. Atingeți această opțiune și apoi atingeți opțiunea albastră Clear search history.

Șterge istoricul căutărilor pe Instagram setari cont

Dacă accesați acum secțiunea de căutare din Instagram, ar trebui să vedeți că termenii de căutare au fost șterși. Dar, dacă pe parcurs căutați din nou aceiași termeni, din nou vor fi salvați în istoricul de căutare Instagram.

Deci rețineți că, dacă utilizați Instagram, nu aveți control total asupra datelor de utilizare. În cazul în care acest lucru vă pune pe gânduri, și probabil ar trebui, atunci există întotdeauna opțiunea de a părăsi platforma și de a trece la alte servicii pentru partajarea fotografiilor, cum ar fi Smugmug, Flickr sau 500PX.

Dacă nu știți cum să schimbați parola la contul de Instagram, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Schimbă parola la contul de Instagram pe telefon.