Editează, redimensionează sau partajează imagini

Editează, redimensionează sau partajează imagini. Există foarte multe programe datorită cărora este posibilă editarea imaginilor și pozelor, dar puține dintre ele sunt remarcate de utilizatori.

Editează, redimensionează sau partajează imagini

Acesta este cazul programului AltaPixShare, un program complet gratuit, care poate fi utilizat fără probleme pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care datorită caracteristicilor sale a reușit să câștige un articol pe site-ul nostru.

AltaPixShare vă permite să redimensionați, să editați și să partajați imagini direct dintr-o singură interfață, printre altele foarte simplă și atrăgătoare (se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol).

Utilizarea programului este destul de ușoară, deoarece după ce ați rulat programul, va fi suficient să faceți clic pe butonul Open, să selectați imaginile pe care doriți să le redimensionați și să le partajați și apoi să indicați rezoluția de ieșire a aceleiași opțiuni disponibile (full, medium sau smal).

Apoi, va trebui să trageți imaginea pe care doriți să o utilizați pentru partajare, utilizând butonul Drag from here to target app. Ca alternativă la partajare, imaginile pot fi salvate pe hard disk utilizând comanda Save.

Pentru a elimina rapid toate imaginile deschise și pentru a putea încărca imediat altele noi, puteți utiliza comanda Clear list din partea stângă jos din fereastra programului.

Rețineți că AltaPixShare integrează de asemenea secțiunea Effects, din care se adaugă efecte imaginilor precum alb, negru, sepia și pop art.

Pentru a descărca acest program care editează, redimensionează sau partajează imagini, conectați-vă la site-ul tommesani și faceți clic pe butonul Download. Când procesul de descărcare este finalizat faceți dublu clic pe fișierul …exe și urmați instrucțiunile pentru instalare.

Dacă doriți să îmbunătățiți automat fotografiile neclare, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Îmbunătățește automat fotografiile neclare.

Iar dacă aveți poze reușite și vreți să faceți bani din ele, avem un articol care explică pas cu pas cum să faceți acest lucru aici. Vinde poze pe net bani din fotografii.