Îmbunătățește automat fotografiile neclare

Îmbunătățește automat fotografiile neclare. În majoritatea cazurilor, o imagine este neclară când camera a fost mișcată în timpul fotografierii.

Îmbunătățește automat fotografiile neclare

Pentru a corecta defectele din imagini, este posibil să folosiți un program special de editare foto. În aceste cazuri, utilizarea programului SmartDeblur poate fi cu siguranță de folos.

Pentru unii utilizatori, în special pentru cei mai puțin experimentați, utilizarea acestui program ar putea fi deosebit de dificilă.

SmartDeblur este un program gratuit care este compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), odată instalat programul vă permite să îmbunătățiți imaginile neclare în mod automat, chiar și fără a necesita intervenția utilizatorului.

Programul SmartDeblur este capabil să elimine neclaritatea cauzată de mișcarea camerei în momentul fotografierii. Software-ul vă permite să specificați tipul de estompare a imaginii astfel încât să se poată aplica corecția corespunzătoare.

SmartDeblur poate, de asemenea, să detecteze automat caracterul neclarității și să își aplice schimbările. În cazul în care corecția nu a generat rezultate satisfăcătoare, SmartDeblur vă permite, de asemenea, să activați un mod ad-hoc prin care să faceți corecția mai puternică.

Timpul de efectuare a corecției depinde de mai mulți factori, cum ar fi dimensiunea imaginii, rezoluția, nivelul de estompare etc, dar în general, durează câteva secunde.

Printre alte opțiuni interesante atașate software-ului nu lipsește cea care vă permite să eliminați neclaritatea dintr-o zonă precisă a imaginii selectabilă direct de către utilizator.

Pentru a descărca pe PC sau laptop acest program care îmbunătățește automat fotografiile neclare, conectați-vă la site-ul smartdeblur și faceți clic pe butonul Download Free trial din partea dreaptă pe pagină.

Pe pagina care se deschide va trebui să alegeți sistemul operativ, Windows sau MacOS, apoi faceți clic pe butonul Download Home. Fișierul se va descărca automat pe PC sau laptop, când descărcarea este finalizată, faceți dublu clic pe SmartDeblur-2.3_win_HOME.exe pentru a începe instalarea.

Dacă căutați un program de comprimat și comparat poze, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program de comprimat și comparat poze pe PC sau laptop.