Program de comprimat și comparat poze pe PC sau laptop

Program de comprimat și comparat poze pe PC sau laptop. Există o mulțime de programe datorită cărora puteți comprima imagini JPG, dar foarte puține dintre ele fac și o comparație între fișierul original și cel comprimat.

Program de comprimat și comparat poze pe PC sau laptop

O opțiune de comparație poate fi utilă, mai ales că permite utilizatorilor să economisească timp prin previzualizarea rezultatului final în care programul a comprimat imaginea.

Dacă căutați un program de acest tip, puteți încerca VJC.

Aceasta este un program complet gratuit, care poate fi utilizat fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), acesta vă permite comprimarea imaginilor în format JPG, și de asemenea permite o comparație a imaginilor originale.

În acest fel, utilizatori pot vedea dacă imaginea comprimată a pierdut sau nu din calitate, un exemplu îl puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol.

Imaginile pot fi comprimate prin selectarea calității dorite ca procent din fotografia originală sau, alternativ, prin setarea unei limite pentru dimensiunea fișierului de ieșire.

Pentru a folosi programul VJC trageți pur și simplu imaginea pe care doriți să o comprimați în fereastra programului sau selectați-o folosind butonul Open.

După selectarea imaginii și după setarea parametrilor de compresie, faceți clic pe butonul Save pentru a începe procesul.

De menționat este faptul că VJC este un program care nu trebuie să fie instalat pentru a fi utilizat, este foarte mic dar în același timp capabil să facă foarte bine treaba la care este pus.

Pentru a descărca acest program de comprimat poze pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul gfsoft, și faceți clic pe butonul Download din partea dreaptă sus. După ce ați descărcat fișierul exe, faceți dublu clic pe el pentru a rula programul, și pentru a începe comprimarea  pozelor.

Dacă căutați programe pentru comprimat fișiere, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Programe pentru comprimat fișiere pe Windows sau Mac.