Descarcă WhatsApp pentru laptop sau PC

Descarcă WhatsApp gratis pentru laptop sau PC. În acest articol vom vorbi despre cum puteți descărca și utiliza WhatsApp pe calculator sau laptop.

Descarcă WhatsApp pentru laptop sau PC simplu

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din rețeaua socială disponibilă pentru schimbul de informații. WhatsApp este disponibil ca aplicație pentru toate platformele mobile, inclusiv Android, iOS și Windows Phone. Dar dacă doriți să utilizați WhatsApp pe desktop cum ar fi Windows sau Mac, trebuie să utilizați WhatsApp web. Dar acum WhatsApp a lansat o versiune desktop a aplicației, care este în esență un pachet web, și îl puteți utiliza ca aplicație independentă.

Acest lucru este util pentru persoanele care nu doresc să utilizeze serviciul din browser și doresc o aplicație independentă. Pentru a instala WhatsApp pentru Windows, trebuie să mergeți la WhatsApp.com/download și să selectați versiunea pentru download (Mac OS sau Windows).

WhatsApp pentru Windows este disponibil în ambele versiuni de 32 biți și 64 de biți. Aplicația este disponibilă pentru Windows 8 și de asemenea, are suport pentru Windows 10. Odată ce ați descărcat aplicația, trebuie să scanați codul QR disponibil în aplicație utilizând telefonul mobil unde ați configurat contul WhatsApp. Acesta este, în esență, același proces pe care l-ați utilizat pentru WhatsApp web (din browser).

În cadrul setărilor, puteți vedea opțiunea de modificare a fundalului de chat și de gestionare a notificărilor pentru aplicație. În setările pentru desktop, puteți selecta opțiunea de a activa aplicația WhatsApp să pornească odată cu Windows-ul.

Deși nu există alte caracteristici adăugate în versiunea pentru desktop, nu trebuie să țineți browserul deschis pentru a utiliza WhatsApp pe PC sau laptop.

Descarcă WhatsApp pentru laptop sau PC

Pentru download WhatsApp pentru laptop sau PC, accesați site-ul oficial WhatsApp și alegeți versiunea pentru PC-ul sau laptopul vostru.

Descarcă WhatsApp pentru laptop sau PC gratis

Dacă nu doriți să instalați aplicația de 142 MB pe PC sau laptop, puteți folosi WhatsApp web din browserul vostru (Firefox, Chrome etc). Avem un articol separat despre acest subiect. Cum folosești WhatsApp pe PC sau laptop din browser.

Comments 1