Descarcă videoclipuri de pe TikTok

Descarcă videoclipuri de pe TikTok. Dacă ați găsit un videoclip amuzant pe TikTok și doriți să îl descărcați dar nu știți cum să faceți acest lucru, trebuie să știți că acest articol vă va fi de ajutor.

Descarcă videoclipuri de pe TikTok

În acest articol despre, descarcă videoclipuri de pe TikTok, vă voi explica care sun pașii de urmat pentru a putea descărca videoclipurile de pe această platformă socială. Pe scurt, vă voi explica cum să descărcați videoclipurile încărcate de alți utilizatori sau videoclipurile încărcate de voi.

Descarcă videoclipuri TikTok pe Android

Descarcă videoclipuri TikTok

Deci, haideți să vedem cum să descărcați videoclipuri TikTok pe Android. Așa cum am menționat mai sus, mai întâi vă voi explica cum să descărcați videoclipurile altora, apoi pe ale voastre.

Deci, primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a descărca videoclipurile încărcate de alți utilizatori este să deschideți TikTok folosind aplicația sa oficială. După ce ați făcut acest lucru, apăsați pe pictograma „Acasă” situată în stânga jos și derulați prin feed până când găsiți un videoclip de descărcat.

Apoi, țineți degetul apăsat pe videoclipul care vă interesează și selectați opțiunea „Salvează videoclipul” din meniul care se deschide pe ecran, astfel încât să începeți descărcarea videoclipului, care va fi salvat în Galeria telefonului vostru.

Pentru a descărca videoclipurile voastre în timp ce le faceți, deschideți aplicația TikTok, apăsați butonul (+) din partea de jos și, după ce ați ales durata videoclipului (15s sau 60s), începeți înregistrarea apăsând pe butonul de înregistrare situat în partea de jos pe ecran. La sfârșitul înregistrării, apăsați butonul „Înainte” (în partea din dreapta jos), glisați comutatorul de lângă „Salvează pe dispozitiv” în poziția Pornit și apăsați butonul „Postează” (dreapta jos), pentru a publica videoclipul și, de asemenea, pentru al salva local pe telefonul vostru.

Pentru a salva un videoclip pe care l-ați publicat deja pe TikTok, puteți acționa într-un mod la fel de simplu. Pentru acest lucru, atingeți pe butonul Profil din dreapta jos, selectați una dintre cele trei file disponibile pentru a vedea videoclipurile publice (pictograma cu șase liniuțe) și cele private (pictograma lacăt), deschideți videoclipul (atingând pe previzualizarea lui), țineți degetul apăsat pe el și, din meniul care se deschide atingeți pe opțiunea „Salvează videoclipul”.

Descarcă videoclipuri TikTok pe iPhone

Descarcă videoclipuri TikTok pe iPhone

Dacă utilizați TikTok pe iPhone, trebuie să știți că pașii pe care trebuie să-i urmați sunt aceiași pe care i-am indicat în secțiunea pentru Android. Oricum, o să vă explic pas cu pas care sunt pașii de urmat pe iPhone.

Pentru a descărca videoclipurile altor utilizatori, deschideți TikTok utilizând aplicația oficială, atingeți pe pictograma „Acasă” (stânga jos), derulați pe ecran până când găsiți un videoclip de descărcat, apoi țineți degetul apăsat pe el și selectați opțiunea „Salvează videoclipul” din meniul care se deschide. Apoi videoclipul va fi salvat în aplicația Poze care este preinstalată pe telefonul vostru.

Doriți să descărcați videoclipurile voastre în timp ce le faceți? Ei bine, pentru a face acest lucru, după ce ați deschis aplicația TikTok, apăsați pe butonul (+) aflat în partea de jos, alegeți cât trebuie să dureze videoclipul (15s sau 60s), porniți înregistrarea și, la la sfârșitul înregistrării apăsați butonul „Înainte” (dreapta jos).

Apoi glisați comutatorul de lângă „Salvează pe dispozitiv” în poziția Pornit și atingeți butonul „Postează” pentru a publica videoclipul creat și, în același timp să îl salvați în aplicația Poze din iOS.

Dacă doriți să descărcați videoclipurile voastre care sunt deja publicate pe TikTok, apăsați butonul Profil (dreapta jos), apăsați pictograma cu șase liniuțe sau pictograma lacăt pentru a alege între un videoclip public sau privat și deschideți videoclipul care vă interesează atingând pe previzualizarea lui. După ce ați deschis videoclipul, țineți degetul apăsat pe el și, în final apăsați pe opțiunea „Salvează videoclipul” din meniul care a apărut în centrul ecranului.

Descarcă videoclipuri de pe TikTok pe PC

TikTok pe PC

Dacă nu doriți să descărcați videoclipuri TikTok pe telefon sau tabletă și vă gândiți să le descărcați pe PC, trebuie să știți că nu puteți face acest lucru, cel puțin nu oficial. Funcția pentru descărcarea videoclipurilor este disponibilă doar în aplicația pentru Android și iOS.

Dar, dacă chiar doriți să descărcați videoclipuri pe PC, trebuie să rulați aplicația cu programe precum BlueStacks, acesta este un emulator Android (cel mai bun emulator Android pentru PC) care vă permite să rulați aplicații și jocuri Android pe Windows. Mai multe detalii găsiți în articolul descarcă TikTok pe PC sau laptop.

Dacă ați deschis acest articol pentru a afla cum să descărcați videoclipurile de pe TikTok fără logo, trebuie să știți că, deși există multe servicii online și aplicații (mai ales pentru Android) pentru a descărca videoclipurile fără logo, eu nu vă voi prezenta niciuna dintre aceste soluții deoarece eliminarea logo-ului de pe videoclipurile TikTok este considerată o încălcare a condițiilor de utilizare a serviciului.

Ce se întâmplă dacă încălcați condițiile de utilizare a serviciului? În special în cazul redistribuirii unor astfel de videoclipuri, s-ar putea să vă confruntați cu închiderea contului sau chiar cu acțiuni legale din partea companiei care controlează TikTok sau a creatorilor de conținut (deoarece numele creatorilor apare sub logo-ul TikTok). Bineînțeles, alegerea e a voastră.