Descarcă Skype gratis în română

Descarcă Skype gratis în română. Nu știți cum puteți descărca Skype gratuit pe Windows, Android, sau Mac? Ei bine, este foarte simplu, pentru mai multe detalii citiți în continuare acest articol și veți afla cum să descărcați Skype în română.

Descarcă Skype gratis în română

În acest articol vă voi explica cum să descărcați Skype, și o să vă ofer toate informațiile de care aveți nevoie. În primul rând, veți afla care sunt dispozitivele compatibile cu serviciul de mesagerie și care sunt cerințele necesare pentru funcționarea corectă. Apoi, vă voi explica pas cu pas cum să descarcați Skype pe PC, telefon și tabletă.

Descarcă Skype gratis în română

aplicația pentru mesagerie

Înainte să vă explic cum să descărcați Skype gratis în română, trebuie să știți care sunt dispozitivele compatibile cu celebrul serviciu de mesagerie deținut de Microsoft și cerințele minime, necesare pentru funcționarea acestuia.

Ei bine, Skype este disponibil pentru Windows, MacOS și Linux și, pentru funcționarea corectă, are nevoie de următoarele cerințe minime.

  • Sistem de operare: Windows 8 și versiuni ulterioare sau macOS 10.10 și versiuni ulterioare;
  • Procesor: 1 GHz;
  • RAM: 512 MB pe Windows și 1 GB pe Mac;
  • DirectX v9.0 sau o versiune ulterioară pe Windows și ultima versiune de QuickTime pe Mac.

În plus, trebuie să știți că este posibil să utilizați Skype în versiunea web, numită Skype online, accesibilă prin intermediul unuia dintre browserele compatibile cu serviciul (Microsoft Edge și Chrome).

În ceea ce privește smartphone-urile și tabletele, Skype este disponibil ca aplicație gratuită pentru dispozitive Android (versiunea 4.0.4 și versiuni ulterioare) și iPhone/iPad (cu iOS 10 și iPadOS). De asemenea, este posibil să descărcați Skype pe Xbox și pe unele dispozitive produse de Amazon, cum ar fi tableta Fire HD, în timp ce pe unele dispozitive Amazon Echo (de exemplu, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot etc) Skype este preinstalat.

Dacă vă întrebați cum să descărcați Skype gratis în română, trebuie să știți că descărcarea este gratuită pe toate dispozitivele compatibile. Chiar și utilizarea este gratuită (în versiunea sa de bază), cu excepția la achiziționarea creditelor telefonice și activarea abonamentelor speciale care, în funcție de opțiunea aleasă, vă permit să efectuați apeluri către numere fixe și mobile din întreaga lume.

Descarcă gratuit Skype pe calculator

După ce vă asigurați că PC-ul sau Mac-ul vostru îndeplinește cerințele pe care le-am indicat mai sus, sunteți gata să descărcați Skype pe calculator. Cum? Vă explic imediat!

Descarcă Skype gratis pe PC

Descarcă Skype pe PC

Dacă aveți un PC cu Windows 10, puteți descărca Skype direct din Microsoft Store (magazinul de aplicații și jocuri inclus în sistemul de operare Microsoft) dați click pe acest link, apăsați butonul Obțineți și, când vi se solicită, conectați-vă cu contul vostru Microsoft și introduceți datele în câmpurile corespunzătoare.

După ce ați făcut acest lucru, faceți click pe butonul Deschidere pentru a permite deschiderea magazinului Microsoft, apoi pe butonul Instalare pentru a începe descărcarea și instalarea Skype pe PC. În cele din urmă, așteptați ca bara de progres să ajungă la 100% și faceți click pe butonul Deschidere pentru a porni Skype.

Dacă utilizați o versiune mai veche de Windows, accesați site-ul oficial Skype, selectați opțiunea Descărcări din meniul de sus și, în noua pagină deschisă, apăsați butonul Descărcați Skype pentru Windows, pentru a începe descărcarea și instalarea programului.

După descărcarea programului, dați dublu click pe fișierul Skype.exe, apăsați butonul Da pentru a permite programului să facă modificări pe PC și selectați opțiunea Instalare pentru a porni instalarea. Apoi, așteptați ca bara de progres să ajungă la 100% și Skype va porni automat.

Apoi, dați click pe butonul Următorul, selectați opțiunea Conectează-te sau creează un cont și, în ecranul care se deschide, introduceți numele, numărul de telefon sau adresa de e-mail cu care ați creat contul. Apoi faceți click pe butonul Următorul, introduceți parola în câmpul corespunzător și dați click pe butonul Conectare.

Descarcă Skype gratis pe Mac

Descarcă Skype gratis pe Mac

Pentru download Skype pe Mac, accesați site-ul oficial al programului, faceți click pe butonul Descărcări situat în meniul de sus și, în noua pagină deschisă, faceți click pe butonul Descărcați Skype pentru Mac pentru a începe descărcarea.

După descărcarea programului, dați dublu click pe pachetul .dmg și trageți pictograma Skype în folderul Applications. Odată ce ați făcut acest lucru, faceți click dreapta pe pictograma programului și selectați opțiunea Deschidere.

Acum, selectați opțiunea de conectare, introduceți datele contului vostru în câmpurile de pe ecran, telefon sau e-mail și parola și faceți click pe butonul Conectare, pentru a vă conecta și a începe să utilizați Skype.

Descarcă Skype gratis pe telefon

Așa cum am menționat la începutul acestui articol, Skype este disponibil și ca aplicație pentru dispozitive Android și iPhone (și, de asemenea, pentru iPad). Mai jos găsiți procedura detaliată pentru download Skype pe telefon.

Descarcă gratuit Skype pe Android

Download skype pe telefon Android

Pentru download Skype pe Android, porniți Magazin Play apăsând pictograma acestuia, tastați „Skype” în câmpul de căutare din partea de sus și atingeți butonul Căutare.

Acum, localizați aplicația în rezultatele căutării (ar trebui să fie primul rezultat), atingeți pictograma Skype și apăsați butonul Instalați, pentru a începe descărcarea și instalarea aplicației.

Apoi, așteptați ca bara de progres să ajungă la 100% și, odată ce descărcarea este finalizată, apăsați butonul Deschideți pentru a porni aplicația și a vă conecta cu contul vostru.

De asemenea, trebuie să știți că, Skype Lite este disponibil și pentru Android, o versiune mai lejeră a aplicației, cu un consum limitat de date, concepută pentru dispozitive mai puțin performante. Procedura de descărcare a acestei versiuni de Skype este identică cu procedura de descărcare a versiunii normale.

Descarcă gratuit Skype pe iPhone

Descarcă gratuit Skype pe iPhone

Procedura pentru download Skype gratuit pe iPhone este destul de rapidă și ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să accesați App Store, să căutați aplicația și să apăsați butonul pentru a începe descărcarea.

Deci, luați iPhone-ul, porniți App Store de pe ecranul de pornire sau în Biblioteca de aplicații și atingeți pe Căutare în meniul din partea de jos.

În noul ecran afișat, tastați „Skype” în câmpul de căutare situat în partea de sus și atingeți butonul Căutare, pentru a vizualiza rezultatele căutării. Apoi, atingeți pe Skype (ar trebui să fie primul rezultat) și atingeți butonul Obțineți pentru a începe descărcarea aplicației.

Dacă vă întrebați cum să descărcați Skype pe iPad, trebuie să știți că procedura este similară cu cea pe care tocmai am indicat-o pentru iPhone.