Descarcă Epic Games pe PC sau laptop

Descarcă Epic Games pe PC sau laptop. Dacă ați încercat să descărcați Fortnite, cel mai faimos joc dintre cele dezvoltate de Epic Games, dar ați aflat că trebuie să descărcați un program special prin care puteți obține toate jocurile dezvoltate de această companie, dar nu știți cum să faceți acest lucru, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit. În acest articol despre, descarcă Epic Games pe PC sau laptop, vă voi explica cum să descărcați programul pe Windows sau macOS.

Descărcare Epic Games Launcher

Dacă vă întrebați cum să descărcați Epic Games, cel mai probabil intenția voastră este să descărcați Epic Games Launcher, programul pentru PC și Mac care vă permite să accesați magazinul de jocuri dezvoltate de celebra companie din SUA și să le descărcați. Mai jos veți găsi cerințele necesare pentru instalarea programului, cum să îl descărcați, și cum să îl utilizați.

Informații despre instalare și utilizare

Informații despre instalare și utilizare Epic Games

Înainte să vă explic care este modul de descărcare Epic Games Launcher, poate fi util să știți care sunt cerințele minime pe care trebuie să le îndeplinească computerul vostru pentru a instala acest program și cum să accesați magazinul Epic Games. Așa cum am menționat mai sus, Epic Games Launcher este disponibil pentru Windows și macOS și are nevoie de anumite cerințe minime pentru a fi utilizat.

  • Sistem de operare: Windows 7 sau o versiune ulterioară, macOS 10.9 sau o versiune ulterioară
  • Procesor: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 2×2
  • Memorie Ram: 2 GB
  • Placă video: GPU compatibil cu DirectX 9.0c, NVIDIA Geforce 7800 (512 MB) / AMD Radeon HD 4600 (512 MB) / Intel HD 4000
  • Spațiu pe SSD/HDD: 1,5 GB.

În ceea ce privește modul de accesare a magazinului Epic Games, trebuie să știți că este posibil să vizualizați jocurile disponibile chiar și fără înregistrare. Cu toate acestea, nu aveți posibilitatea să achiziționați jocurile contra cost și să descărcați jocuri gratuite fără a avea un cont.

Dacă nu aveți încă un cont Epic Games, accesați site-ul oficial, dați click pe butonul Sign In, din dreapta sus, și apoi dați click pe butonul Sign Up situat în partea de jos pe pagină. Pe pagina care se deschide, dați click pe butonul Sign Up With Email și introduceți datele necesare în câmpurile de pe ecran.

După ce ați făcut acest lucru, bifați caseta de lângă opțiunea I have read and agre to the terms of service și dați click pe butoanele Continue și Verify pentru a finaliza înregistrarea și a vă verifica identitatea.

Descarcă Epic Games pe PC sau laptop

Descarcă Epic Games pe PC sau laptop

Procedura pentru descărcare Epic Games pe PC sau laptop este rapidă și ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul oficial și să dați click pe butonul Download pentru a începe descărcarea și așteptați ca descărcarea să fie finalizată. După ce ați făcut acest lucru, veți putea accesa magazinul Epic Games cu contul vostru și veți vedea toate jocurile disponibile.

Deci, când descărcarea este finalizată, dați dublu click pe fișierul EpicInstaller.msi, apoi dați click pe butoanele Install și Da și așteptați ca bara de progres vizibilă lângă Status să ajungă la 100%. La sfârșitul instalării, Epic Games Launcher va porni automat și tot automat va descărca toate actualizările disponibile.

Apoi, pe ecranul Choose the way to log in to your Epic account, selectați opțiunea Log in with Epic Games, introduceți datele contului vostru în câmpurile Email address și Password și dați click pe butonul Log in.

Dacă v-ați înregistrat la Epic Games folosind contul vostru de Facebook, un cont Google, un cont Nintendo etc, selectați opțiunea care vă interesează dintre cele disponibile (Log in with Facebook, Log in with Google, Log in with Nintendo, Log in with Steam) și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă conecta.

Dacă nu aveți încă un cont Epic Games, derulați în jos pe ecran și selectați opțiunea Log in later, pentru a accesa magazinul Epic Games fără a vă înregistra (rețineți că este necesar un cont atât pentru a achiziționa jocuri, cât și pentru a le descărca pe cele disponibile gratuit), sau dați click pe Sign up, pentru a vă crea contul.

Descarcă Epic Games pe Mac

Descarcă Epic Games pe Mac

Pentru a descărca Epic Games pe Mac, accesați site-ul oficial și dați click pe butonul Download situat sus în partea dreaptă.

Când descărcarea este finalizată, deschideți pachetul .dmg, apoi trageți pictograma Epic Games Launcher în folderul Applications. După ce ați făcut acest lucru, dați click dreapta pe pictograma programului și selectați elementul Deschideți, pentru a ocoli restricțiile macOS privind aplicațiile de la dezvoltatori necertificați (acest lucru este necesar doar la prima pornire).

Apoi așteptați ca bara de progres vizibilă în ecranul Download update să ajungă la 100%, astfel încât toate actualizările programului să fie descărcate și instalate.

După instalarea actualizărilor, Epic Games Launcher va porni automat și vă veți putea conecta la contul vostru selectând una dintre opțiunile de acces disponibile. Dacă nu aveți încă un cont, puteți accesa magazinul Epic Games fără înregistrare (Log in later) sau puteți alege să creați contul dând click pe opțiunea Sign up.

Descarcă Epic Games pe PS4

PlayStation Ps4

Dacă intenția voastră este să descărcați Epic Games pe PS4, trebuie să știți că pentru a obține jocurile dezvoltate de Epic Games pentru PlayStation, nu este necesar să descărcați nicio aplicație suplimentară.

Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că consola este conectată la Internet, apoi deschideți PlayStation Store, apăsând butonul X de pe controller pe pictograma cu sacoșa albastră pe care o găsești în meniul principal al consolei și, dacă nu ați făcut-o încă, conectați-vă la PlayStation Network.

Apoi selectați pictograma lupă folosind săgețile direcționale ale controlerului, introduceți în câmpul de căutare numele jocului pe care doriți să îl descărcați (de exemplu Fortnite) apoi apăsați butonul X pe pictograma jocului și selectați opțiunea Download pentru a începe descărcarea.