Descarcă aplicația Procreate gratis pentru iPad

Descarcă aplicația Procreate gratis pentru iPad. Desenul este una dintre cele mai mari pasiuni și, în ultima perioadă, vă apropiați și de desenul digital, profitând de iPad-ul vostru de încredere și de creionul Apple (Apple Pencil). Prin urmare, doriți să încercați Procreate, o aplicație de pictură digitală foarte renumită, concepută pentru a fi folosită atât de profesioniști, cât și de amatori, dar, înainte de a o achiziționa, doriți să înțelegeți dacă există posibilitatea de a o testa gratuit.

Descarcă aplicația Procreate gratis pentru iPad

Am ghicit? Ei bine, trebuie să știți că sunteți în locul potrivit. În acest articol de fapt, nu vă voi explica cum puteți descărca aplicația Procreate gratis (deoarece nu există o versiune de probă) dar, veți găsi o serie de aplicații alternative care pot fi descărcate gratuit din App Store.

Informații preliminare

Descarcă aplicația Procreate gratis

Înainte de a continua cu acest articol, vreau să vă ofer câteva informații preliminare foarte importante. Așa cum v-am spus deja la începutul acestui articol, nu este posibil să descărcați gratuit aplicația Procreate, deoarece este o aplicație la plată (în momentul în care scriu acest articol costă 49,99 lei) și nu o puteți testa gratuit.

Cu toate acestea, în cazul în care Procreate nu îndeplinește dorințele voastre, trebuie să știți că puteți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la achiziție, ceea ce vă va permite să primiți banii înapoi.

Dacă optați pentru o rambursare, puteți încerca una dintre numeroasele alternative gratuite pentru Procreate, chiar dacă nu integrează aceleași instrumente prezente în Procreate, acestea sunt soluții destul de bune pentru desen pe iPad (chiar și pe iPhone, dacă doriți).

Cumpără aplicația Procreate

Cumpără aplicația Procreate

Să vedem mai întâi cum să cumpărați aplicația Procreate. Pentru a descărca aplicația pe iPad, porniți App Store (apăsând pictograma cu A alb pe un fundal albastru de pe ecranul de pornire), atingeți butonul de căutare situat în partea dreaptă jos și, în câmpul de căutare, scrieți procreate. Începeți căutarea și apoi apăsați pe pictograma aplicației Procreate pe care o vedeți pe ecran.

Dacă citiți acest articol direct de pe dispozitivul pe care doriți să instalați aplicația Procreate, puteți accesa secțiunea din App Store dedicată aplicației apăsând pe acest link. În acest moment, atingeți butonul care indică prețul aplicației și autorizați achiziționarea prin Face ID, Touch ID sau cu parola Apple ID. Apoi apăsați butonul de deschidere care a apărut pe ecran sau pictograma Procreate de pe ecranul de pornire pentru a porni aplicația.

Dacă ce ați încercat aplicația ProCreate și credeți că aplicația nu este potrivită pentru voi sau nu își merită banii, atunci puteți să solicitați o rambursare pentru achiziția făcută (așa cum am spus, o puteți face în termen de 14 zile de la achiziționarea aplicației).

Alternative gratuite la Procreate

Alternative gratuite la Procreate

Dacă ați decis să solicitați o rambursare pentru achiziția făcută, și vă gândiți să încercați alternative gratuite din App Store, mai jos sunt câteva aplicații care mi se par deosebit de interesante.

  • Adobe Illustrator Draw (iOS/iPadOS) – aceasta este o aplicație dezvoltată de Adobe care oferă diverse instrumente și pensule pentru desen pe iPad și iPhone. Practic este gratuită, dar puteți face o achiziție în aplicație pentru mai mult spațiu de stocare în cloud.
  • Autodesk SketchBook (iOS/iPadOS) – aceasta este o altă aplicație de luat în considerare atunci când desenați pe dispozitivul Apple. Este, de fapt, o aplicație complet gratuită dezvoltată de Autodesk, care include multe perii și instrumente ușor de utilizat.
  • Infinite Painter (iOS/iPadOS) – aceasta este o aplicație care oferă posibilitatea de a crea imagini și de a desena folosind mai mult de 80 de perii și instrumente adecvate în acest scop. Aplicația este gratuită, dar puteți face achiziții în aplicație pentru a debloca instrumente și funcții suplimentare.
  • Tayasui Sketches (iOS/iPadOS) – aplicație de pictură digitală foarte renumită, care se caracterizează printr-o interfață de utilizator minimă și simplă, în stilul Apple. Acesta include diferite instrumente de desen, inclusiv creioane, perii, acuarele și multe altele. Practic este gratuită, dar puteți debloca câteva funcții suplimentare făcând achiziții în aplicație.
  • Concepts (iOS/iPadOS) – aplicație care, așa cum se poate ghici după numele său, este concepută pentru a pune schițe și idei negru pe alb prin utilizarea numeroaselor instrumente. Aplicația este gratuită, dar puteți face achiziții în aplicație pentru a debloca funcții suplimentare.

Mai multe aplicații de desenat pe telefon Android sau iPhone găsiți într-un articol separat. Aplicații de desenat pe telefon Android sau iPhone. De asemenea, puteți încerca și programe de desenat pe calculator.