Aplicații de desenat pe telefon Android sau iPhone

Aplicații de desenat pe telefon Android sau iPhone. Nu știi ce aplicație pentru desen ar trebui să instalezi pe tabletă sau telefon? Citește în continuare acest articol și vei afla care sunt cele mai bune aplicații gratuite de desenat pe un dispozitiv Android sau iOS.

Aplicații de desenat pe telefon Android sau iPhone

În acest articol vom vorbi despre cele mai bune aplicații de desenat pentru dispozitive Android, iOS și Windows acestea vă vor ajuta să vă exprimați mai bine creativitatea. În același timp, le puteți recomanda prietenilor și rudelor care au același hobby pentru desen.

Bamboo Paper

Aplicații de desenat pe telefon Android sau iPhone Bamboo Paper

Bamboo Paper este o aplicație destul de simplă și intuitivă, concepută pentru a oferi un spațiu amplu pentru idei și creativitate datorită unei foi virtuale. Aplicația Bamboo Paper este disponibilă gratuit pentru Android, iOS și Windows.

Aplicația o puteți descărca doar pentru iPad, dar nu și pentru iPhone, pentru Windows, acesta este disponibilă numai pentru dispozitivele cu sistem de operare Windows 10 sau 8.1, iar pentru Android o puteți descărca pentru telefoane și tablete.

Aplicația vă permite să creați schițe, să desenați, să colorați și chiar să evidențiați, datorită unei serii de unelte compuse din pixuri, și perii virtuale. După ce descărcați aplicația va trebui să vă înregistrați la Inkspace, acesta va sincroniza conținutul și îl veți putea gestiona pe toate dispozitivele care utilizați aplicația.

Paper

Aplicații de desenat pe telefon Android sau iPhone Paper

Aplicația Paper pentru iPhone este similară în unele privințe cu aplicația Bamboo Paper menționată anterior. Aplicația este disponibilă numai pentru iOS, și este gratuită chiar dacă unele funcții avansate, cum ar fi sincronizarea și instrumentele avansate, pot fi deblocate prin activarea unui abonament: pentru șase luni costă 6.49 euro.

Aplicația o puteți descărca din App Store pentru iPhone sau iPad. Cu toate acestea, aplicația necesită versiunea iOS 8.0 sau o versiune ulterioară.

Infinite Painter

Aplicații de desenat pe telefon Android sau iPhone Infinite Painter

Infinite Painter este o aplicație pentru iubitorii de pictură și desen. Aplicația o puteți instala pe tabletă sau telefon Android dar și pe iPhone sau iPad, deoarece este o aplicație mai completă și dedicată utilizatorilor mai experimentați.

Aplicația oferă peste 80 de perii, dar și posibilitatea de a crea altele noi. Instrumentele oferite sunt avansate, din momentul în care puteți crea și desene 3D. Unele instrumente sunt chiar compatibile cu Adobe Photoshop și există suport pentru filtre și nivele.

Puteți importa imagini din galeria dispozitivului sau puteți încărca direct un fișier în format PSD. Aceasta este o aplicație completă și bogată în funcții, comparativ cu cele menționate mai sus, dar necesită mai mult timp pentru a explora pe deplin toate funcțiile sale.

Aplicație de desenat pe telefon Android Adobe Illustrator Draw

Aplicații de desenat pe telefon Android sau iPhone Adobe Illustrator Draw

Aplicația Adobe Illustrator Draw, poate fi descărcată gratuit pe smartphone-uri și tablete Android dar și iOS, aceasta vă permite să creați desene cu mâna liberă, folosind dispozitivul mobil.

Aceasta este o aplicație care face parte din produsele Adobe Creative Suite. Compania Adobe este bine cunoscută pentru programele dedicate la grafica video digitală.

Aplicația poate fi folosită și de utilizatorii care nu au experiență, deoarece pe site-ul oficial sunt disponibile numeroase tutoriale în care puteți afla cum să folosiți cel mai bine funcțiile din aplicație. Deci, chiar dacă nu sunteți experți în desen, încercați aplicația și nu veți regreta.

Aplicație de desenat pe iPhone Autodesk SketchBook

Aplicații de desenat pe telefon Android sau iPhone Autodesk SketchBook

Ca și Adobe Illustrator Draw, Autodesk SketchBook este o aplicație care are importanță din cauza companiei sale. Autodesk este într-adevăr o companie istorică în Statele Unite, iar calitatea software-ului este destul de recunoscut în lume.

Aplicația o puteți descărca gratuit pentru Android, iPhone sau dispozitive cu sistem de operare Windows 10.

Aceasta este o aplicație pentru pictori sau iubitorii de desen. Deși este o aplicație avansată, interfața este simplă și intuitivă, oferindu-vă un spațiu liber pentru creativitatea voastră.

Versiunea la plată este mai completă, deoarece oferă mai multe caracteristici, inclusiv instrumente care pot fi personalizate, mai multe perii, efecte și diverse tipuri de procesare pentru imagini. Abonamentul costă 4,99 euro pe lună sau de 29,99 euro la an.

Alte aplicații de desenat pe telefon

Nu ăți găsit nicio aplicație de desenat pe iPhone sau Android pe placul vostru din cele menționate mai sus? Ei bine, puteți încerca și alte aplicații pentru desen. Va trebui doar să deschideți magazinul Google Play pe dispozitiv și să căutați aplicația preferată.

  • ibis Paint X
  • Adobe Photoshop Sketch
  • Sketch – Draw & Paint

Dacă căutați aplicații de editat video pentru un dispozitiv Android sau iOS, avem un articol cu cele mai bune aplicații de editat videoclipuri aici. Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone.