De ce se închide telefonul singur sau se restartează

De ce se închide telefonul singur sau se restartează. Există câteva motive comune pentru care un telefon Samsung, iPhone, sau alte modele s-ar putea închide și reporni automat. Citiți acest articol și veți afla aceste motive.

De ce se închide telefonul singur sau se restartează

De ce se închide telefonul – aplicații incorecte

De ce se închide telefonul singur sau se restartează aplicatii incorecte

În cele mai multe cazuri, repornirile aleatoare sunt cauzate de o aplicație de calitate slabă ( defectă). Încercați să dezinstalați aplicațiile pe care nu le utilizați. Asigurați-vă că aplicațiile pe care le utilizați sunt fiabile, în special aplicațiile care gestionează mesajele e-mail sau mesajele text.

De asemenea, este posibil să aveți o aplicație care rulează în fundal, care cauzează reluarea aleatorie a sistemului Android. Atunci când o aplicație de fundal este cauza suspectă, încercați următoarele.

  1. Dezinstalați aplicațiile de care nu aveți nevoie în mod necesar. Acest lucru este valabil mai ales pentru orice aplicații care controlează sunetul, tonurile de apel, widget-urile sau GPS-ul.
  2. Asigurați-vă că toate aplicațiile sunt actualizate la cea mai recentă versiune. Actualizați tot ceea ce aveți din Magazin Play.
  3. Dezinstalați aplicațiile care rulează în fundal. Accesați „Settings„> „More …”> „Applications„> „Running„.

Aplicațiile de sistem sunt dezactivate

V-ați jucat cu dezactivarea aplicațiilor Android? Dacă ați dezactivat aplicațiile care sunt necesare pentru a rula sistemul de operare Android, este posibil că acestea provoacă problema repornirii. Mergeți la secțiunea „Settings„> „Applications” apoi uitați-vă în lista cu aplicațiile dezactivate, și activați orice aplicații care ar putea fi necesare pentru funcționarea corectă a dispozitivului.

De ce se închide telefonul singur – supraîncălzirea

Multe dispozitive Android sunt făcute să se închidă automat dacă se supraîncălzesc. Dacă aveți dispozitivul afară într-o zi foarte călduroasă, în timp ce încercați să utilizați rețeaua 4G, GPS și ecranul este setat la cea mai minimă setare, acesta se poate reporni sau se poate opri. Încercați să dezactivați funcțiile de care nu aveți nevoie.

Întreruperile de supraîncălzire nu ar trebui să fie o problemă obișnuită. Dacă dispozitivul se supraîncălzește în mod neregulat, contactați distribuitorul sau producătorul despre acest lucru.

Bateria descărcată

Desigur, această problemă apare numai pe dispozitive cu baterie detașabilă. Cea mai obișnuită cauză este că, capacul din spate nu mai ține bateria în poziție. Un alt motiv este faptul că conectorii bateriei de aur sunt îndoiți în afara formei. Cu timpul, conectorii se pot defecta.

Există două modalități de a rezolva problema:
1.Lipiți cu o bandă de izolat capacul posterior, astfel încât bateria să fie menținută mai bine.
Samsung Android baterie

2.Opriți dispozitivul, scoateți carcasa din spate și scoateți bateria. Dacă este posibil, folosiți o șurubelniță mică pentru a împinge conectorii într-o poziție în care vor avea un contact mai bun cu bateria.
baterie conectori samsung

Software-ul de sistem corupt

Uneori software-ul de sistem Android devine corupt. Dacă utilizați un ROM Android personalizat, încercați altfel o altă versiune a ROM-ului sau a altui tip de ROM. Dacă nu utilizați un ROM personalizat, singura opțiune este să încercați o resetare din fabrică a dispozitivului. Aveți grijă că o resetare din fabrică va șterge datele de pe dispozitiv.

Dacă toate cele de mai sus au fost încercate și sistemul Android este încă repornit aleatoriu, este posibil să aveți un dispozitiv defect.

Ați scăpat telefonul în apă? Nu vă panicați, citiți acest articol. Cea mai simplă reparație pentru un telefon scapăt în apă.

Comments 2

  • Am un HUAWEI P9 Lite si isi tot da restart dar nu se deschide doar isi da restart si apare treaba aia Reboot system now, Wipe data/factory reset, wipe cache partion si tot asa.

    • Încearcă să-i faci o resetare din fabrică (Factory reset). Dacă tot așa face după resetare, instalează sistemul Android manual
      cu programul Odin.