Cum se rezolvă eroarea (conexiunea nu este privată) în Chrome

Eroarea „conexiunea nu este privată” este una comună în Google Chrome. Vă vom arăta cum puteți remedia eroarea și puteți reveni repede la navigarea pe internet.

Remedierea mesajului de eroare „Conexiunea nu este privată” în Google Chrome poate fi puțin complicată deoarece cauza poate fi una din multe motive. Vom vedea soluțiile comune, astfel încât să puteți rezolva această problemă.

Aruncați o privire la ghidul nostru despre cum sa vă protejati online.

Conexiunea „Conexiunea nu este privată” apare, de obicei, deoarece există o problemă legată de conexiunea SSL sau browserul se străduiește să verifice un anumit certificat SSL. SSL este o metodă utilizată pentru a cripta datele în timp ce se deplasează înainte și înapoi între computerul vostru și serverul la care vă conectați.

Cum se rezolvă eroarea (conexiunea nu este privată) în Chrome securizare

Din fericire, pașii pentru a rezolva această problemă nu sunt așa grei și vom trece prin ei pentru a putea rezolva această problemă.

Cum se rezolvă eroarea „Conexiunea nu este privată” în Google Chrome

Verificați data și ora pe computer

Cum se rezolvă eroarea (conexiunea nu este privată) în Chrome data si ora

Prima soluție este să verificați data și ora pe computer. Dacă este incorectă din orice motiv, atunci Google Chrome nu va putea să verifice certificatul SSL, deoarece data și ora dintre computer și server vor fi diferite.

Asigurați-vă că ora și data de pe calculatorul vostru sunt corecte și apoi încercați să accesați site-ul din nou, sperăm că problema a fost rezolvată.

Verificați antivirusul sau paravanul de protecție / Firewall

Următoarea soluție este să vă uitați la antivirusul vostru, deoarece acestea pot bloca certificate sau conexiuni SSL. Pentru a remedia această problemă, intrați în opțiunile antivirus și dezactivați funcția de scanare https.

Dacă software-ul antivirus nu are această opțiune, încercați să dezactivați temporar antivirusul și să încercați din nou. Dacă funcționează și nu primiți eroarea de conectare, atunci se știe cauza problemei .

Ignorați eroarea și accesați site-ul web

Puteți să ignorați eroarea și să progresați direct pe site pe o conexiune neasigurată. Aceasta nu este o soluție pe care o recomandăm dacă nu sunteți 100% siguri că aveți încredere în site-ul pe care îl accesați.

Dacă doriți ca Google Chrome să ignore erori de acest gen în viitor, atunci puteți adăuga un link la destinația fișierului .exe de pe desktop.

Găsiți Google Chrome pe desktop, faceți clic dreapta pe el și accesați Properties. În caseta „Target„, adăugați un spațiu la sfârșit și introduceți „ignore-certificate-errors-” așa cum se vede în imaginea de mai jos.

Cum se rezolvă eroarea (conexiunea nu este privată) în Chrome sa ignore erori

Acest lucru va opri apariția erorii în viitor și vă va conecta direct la site-uri Web, indiferent de statutul lor de certificat.

Comments 6

  • din 3 variante nu merge nici una

  • Nu-i buna niciuna din solutiile prezentate aici. E o problema SSL, da, dar cred ca se rezolva astfel: „Your SSL service is expired so you have to create a ticket to resolve your issue.”

    Deci trebuie vorbit la hosting sa-ti reinnoiasca certificatul SSL, eu doar asa cred ca voi scapa de eroarea asta ciudata. desi am platit la timp certificatul. Cei de la hosting nu si-au facut treaba ca lumea si la timp.

  • s-a rezolvat problema, deci intr-adevar, trebuie reinnoit certificatul SSL. Primul pas trebuie domeniul tau pe sslshopper si vezi daca nu cumva ti-a expirat, adica n-ai platit la timp pentru SSL. Iar daca ai platit la timp si inca ai probleme, inseamna ca cei de la hosting nu si-au facut treaba la timp. Trebuie sa le trimiti mesaj sa iti seteze ei SSL.

  • Multumesc pt. solutii. La mine a functionat cea cu ignore-certificate-errors- dar numai dupa ce am dat restart P.C. -ului.