Cum se poate șterge un mesaj trimis pe WhatsApp

Cum se poate șterge un mesaj trimis pe WhatsApp. Dacă nu știți cum puteți șterge un mesaj pe WhatsApp, chiar dacă au trecut mai mult de 7 minute, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit.

Cum se poate șterge un mesaj trimis pe WhatsApp

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum se poate șterge un mesaj trimis pe WhatsApp după 7 minute, citiți în continuare acest articol și veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie. Vă voi explica pas cu pas cum să procedați folosind aplicația de mesagerie pentru Android și iPhone, sau de pe calculator, folosind versiunea WhatsApp Web și clientul pentru Windows și macOS.

Informații despre cum se poate șterge un mesaj trimis pe WhatsApp

Informații despre cum se poate șterge un mesaj pe WhatsApp

Dacă vă întrebați cum puteți șterge un mesaj WhatsApp pentru toată lumea după o oră, trebuie să știți că, în urma celor mai recente actualizări, celebra aplicație de mesagerie a ridicat la aproximativ o oră timpul maxim care vă permite să ștergeți mesajele.

Prin urmare, după șapte minute de la trimiterea unui mesaj pe WhatsApp, îl puteți șterge din conversația voastră, folosind funcția Ștergeți pentru DVS, dar și din cea a destinatarului, folosind funcția Ștergeți pentru toată lumea.

Deci, mai jos vă voi explica în detaliu cum puteți șterge un mesaj trimis pe WhatsApp prin aplicația oficială a serviciului pentru Android (aplicația o puteți descărca din Magazin Google Play sau din magazine alternative) și iPhone (aplicația o puteți descărca din App Store). În plus, vă voi arăta cum să procedați de pe calculator, prin WhatsApp Web și clientul WhatsApp desktop. Pentru mai multe detalii, citiți mai departe acest articol.

Ștergere mesaje pentru toată lumea WhatsApp după o oră

Dacă doriți să ștergeți un mesaj pe care l-ați trimis pe WhatsApp, tot ce trebuie să faceți este să puneți în practică sfaturile pe care le găsiți mai jos. Așa cum am menționat la începutul acestui articol, vă voi explica cum să ștergeți mesajele pe Android, iOS, sau calculator.

Android

Ștergere mesaje pentru toată lumea WhatsApp după o oră

Doriți să aflați care este modul de ștergere mesaje pentru toată lumea WhatsApp după o oră pe Android? În acest caz, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să porniți aplicația de mesagerie, apăsând pe pictograma acesteia situată pe ecranul de pornire sau în sertarul dispozitivului.

După aceea, accesați ecranul CONV. și căutați conversația din care doriți să ștergeți mesajele. Apoi, atingeți pe ia, pentru a vizualiza mesajele conținute și pentru a căuta mesajul pe care doriți să îl ștergeți.

După ce găsiți mesajul, țineți degetul pe el, apoi atingeți pictograma coșului de gunoi care a apărut în colțul de sus. Acum, pentru a șterge mesajul, atingeți pe Ștergeți pentru DVS., astfel încât acesta să fie șters din conversația voastră.

Dacă mesajul a fost trimis în mai puțin de o oră, puteți apăsa pe Ștergeți pentru toată lumea: în acest caz, mesajul va fi șters și din conversația destinatarului. Prin urmare, destinatarul nu va mai vedea textul mesajului primit și, în locul său, va fi afișat mesajul Acest mesaj a fost șters.

iPhone

Ștergere mesaje WhatsApp iPhone

Pentru a șterge un mesaj trimis pe WhatsApp folosind un iPhone, trebuie mai întâi să porniți aplicația de mesagerie apăsând pe pictograma sa situată pe ecranul de pornire. După aceea, accesați ecranul Conv. pentru a selecta conversația din care doriți să ștergeți mesajele.

După ce faceți acest lucru, țineți degetul pe mesajul care trebuie șters și, în meniul care vă este arătat, apăsați pe elementul Ștergeți. Apoi, apăsați pe pictograma coșului de gunoi situat în colțul din stânga jos și, în meniul care vă este arătat, apăsați pe elementul Ștergeți pentru dvs, pentru a șterge mesajul din conversație.

Dacă mesajul a fost trimis în mai puțin de o oră, puteți să apăsați pe butonul Ștergeți pentru toți, astfel încât să îl ștergeți și din conversația destinatarului. În acest caz, destinatarului i se va afișa mesajul Acest mesaj a fost șters, în locul mesajului original.

Calculator

stergerea mesajelor whatsapp pe calculator

Este posibil să ștergeți un mesaj pe WhatsApp, atât din conversația proprie, cât și din conversația destinatarului, acționând și de pe un calculator, prin WhatsApp Web sau folosind clientul WhatsApp pentru Windows și macOS.

Pentru a continua cu ștergerea mesajelor folosind clientul WhatsApp, căutați conversația din care doriți să ștergeți mesajele și faceți click pe ea (în bara laterală din stânga), pentru a vizualiza mesajele conținute.

Apoi, pentru a șterge un anumit mesaj sau o poză, faceți click pe pictograma ▼ situată lângă mesaj și, în meniul care vă este arătat, faceți click mai întâi pe elementul Ștergeți mesajul și apoi pe butonul Ștergeți pentru dvs.

Dacă este disponibil, puteți să dați click pe Ștergeți pentru toată lumea, în acest caz, mesajul va fi șters și din conversația destinatarului, care, în locul mesajului, va vedea cuvintele Acest mesaj a fost șters.