Cum schimbi parola sau e-mail la un cont de Fortnite

Cum schimbi parola sau e-mail la un cont de Fortnite. Sunteți fan al jocurilor video și, după sfatul unor prieteni, ați început să jucați Fortnite, un popular joc video Battle Arena dezvoltat de Epic Games. Pentru a face acest lucru, ați creat un cont Epic Games, astfel încât să puteți trece direct la acțiune. Acum, însă, doriți să schimbați parola cu una mai sigură, dar nu știți cum să faceți acest lucru.

Cum schimbi parola sau e-mail la un cont de Fortnite

Am ghicit? Ei bine, sunt pregătit să vă ofer sfaturile necesare. În acest articol, de fapt, vă voi oferi mai întâi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă schimba parola și, eventual, și adresa de e-mail asociată contului. După aceea, vă voi explica pas cu pas cum să efectuați aceste operațiuni și, în final, vă voi oferi câteva sfaturi utile, astfel încât să puteți crește nivelul de securitate la cont.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți nerăbdători să aflați mai multe despre acest subiect, așezați-vă confortabil în fața monitorului și citiți cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer, pentru a le pune în practică și a le reutiliza în scopul pe care vi l-ați propus.

Informații preliminare

Informații preliminare joc Fortnite

Înainte de a vă explica cum să schimbați parola la Fortnite, trebuie să vă ofer câteva informații utile despre procedura în cauză.

De fapt, trebuie să știți că pentru a schimba e-mailul, parola sau ambele la Fortnite, trebuie să acționați de pe site-ul oficial Epic Games, indiferent de platforma pe care jucați acest joc.

În plus, în timp ce puteți schimba parola în orice moment, e-mailul asociat contului vostru Fortnite poate fi modificat doar o dată la 90 de zile. Acestea fiind spuse, urmați cu atenție instrucțiunile de mai jos.

Cum schimbi parola la Fortnite

Cum schimbi parola la Fortnite

Pentru a schimba parola contului vostru Fortnite, conectați-vă mai întâi la site-ul oficial Epic Games, prin orice browser pentru navigare pe internet (cum ar fi Google Chrome).

După ce ați accesat pagina principală, faceți click pe butonul Sign In în partea de sus, introduceți detaliile de conectare e-mail și parolă, apoi dați click pe butonul LOG IN NOW.

Dacă anterior, v-ați înregistrat pe site-ul Epic Games prin conectarea unui serviciu extern, cum ar fi Facebook, Google, PlayStation Network, Xbox Live sau Nintendo, conectați-vă prin același lucru, apăsând butonul relevant care este afișat pe ecranul de conectare.

După aceea, faceți click pe numele contului vostru situat în bara de sus și, în meniul care vă este arătat, faceți click pe elementul Account. Acum, pentru a schimba parola, dați click pe elementul Password & Security situat în meniul din partea stângă.

În acest moment, în ecranul următor care vă este arătat, introduceți parola curentă și noua parolă aleasă. În final, confirmați operația de modificare apăsând butonul Save Changes. Nu credeați că va fi atât de ușor, nu-i așa?

Cum schimbi e-mail la un cont de Fortnite

Cum schimbi e-mail la un cont de Fortnite

Dacă, pe lângă schimbarea parolei, doriți să modificați și adresa de e-mail, trebuie să luați în considerare faptul că, din motive de securitate, puteți face acest lucru doar o dată la 90 de zile.

Acestea fiind spuse, după ce ați schimbat parola contului, urmând instrucțiunile pe care vi le-am dat, faceți click pe fila General, pe care o puteți vedea în bara laterală din stânga a panoului de setări.

Acum, în noul ecran care vă este arătat, faceți click pe Email Address, apoi introduceți noua adresă de e-mail în câmpul text care vă este afișat. În cele din urmă, faceți clic pe butonul Confirm.

După ce ați făcut acest lucru, pentru a confirma modificarea e-mailului, accesați adresa de e-mail veche unde veți primi un e-mail care conține codul de confirmare necesar pentru a finaliza operațiunea. Apoi introduceți codul de securitate în ecranul de modificare a contului și confirmați în final operațiunea apăsând butonul Contine.

În caz de probleme

În caz de probleme cu jocul Fortnite

Ați decis să schimbați parola contului vostru Fortnite, deoarece credeți că securitatea contului a fost compromisă? În acest caz, am un sfat pentru voi.

Sfatul pe care vreau să vi-l ofer este să activați autentificarea cu doi factori (Two-Factor Authentication), adică o măsură suplimentară de securitate care asociază un cod cu o singură utilizare cu parola contului vostru, pentru a evita accesul neautorizat. De fapt, codul este solicitat de fiecare dată când se încearcă accesarea contului de pe un dispozitiv nou și este trimis unui dispozitiv deținut de utilizator (de exemplu pe smartphone printr-o aplicație specifică sau prin e-mail).

Acestea fiind spuse, pentru a activa autentificarea cu doi factori la Fortnite, conectați-vă la contul vostru și accesați secțiunea Password & Security.

Prin urmare, activați autentificarea cu doi factori prin e-mail sau cu o aplicație de autentificare, cum ar fi Google Authenticator (Android și iOS).

În cele din urmă, dacă bănuiți că contul vostru Epic Games a fost compromis, contactați asistența tehnică Fortnite. Dacă nu știți cum puteți instala jocul pe telefon sau tabletă, avem un articol care vă poate fi de folos. Cum descarci și instalezi jocul Fortnite pe telefon sau tabletă.

Comments 1

  • Foarte util articolul. Am reusit sa schimb si parola si adresa de email. Am vrut sa trec de la logarea prin facebook la cea prin email (o alta adresa). Multumesc pt ajutor!