Cum descarci și instalezi jocul fortnite pe telefon sau tabletă

Cum descarci și instalezi jocul fortnite pe telefon sau tabletă. Jocul Fortnite pentru Android este gata și dacă sunteți norocoși să dețineți unul dintre smartphone-urile Samsung Galaxy sau tablete care acceptă versiunea beta inițială, puteți descărca jocul și să jucați.

Cum descarci și instalezi jocul fortnite pe telefon sau tabletă

Cu toate acestea, Epic Games, au ales să nu lanseze Fortnite pentru Android prin intermediul Magazinului Google Play. Deci, cum puteți descărca în siguranță și instala jocul Fortnite ? Răspunsul îl veți găsi mai jos.

Cum descarci și instalezi jocul fortnite pe telefon sau tabletă Samsung

Cum descarci și instalezi jocul fortnite pe telefon sau tableta samsung galaxy

Epic Games și Samsung au o afacere în care utilizatori anumitor smartphone-uri și tablete Samsung Galaxy pot descărca și juca Fortnite în versiunea beta pentru Android, înainte ca alți utilizatori de dispozitive Android să-l poată juca. Iată lista de dispozitive Android care suportă momentan jocul Fortnite:

  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy S9/S9 Plus
  • Samsung Galaxy S8/S8 Plus
  • Samsung Galaxy S7/S7 Edge
  • Samsung Galaxy Tab S3
  • Samsung Galaxy Tab S4

Dacă dețineți unul dintre dispozitivele de mai sus, trebuie să găsiți mai întâi Galaxy App Store preinstalat pe telefon. Apăsați pe el și ar trebui să vedeți un banner mare Fortnite chiar în partea superioară a magazinului. Atingeți bannerul respectiv și vi se va cere să descărcați jocul Fortnite.

Cum descarci și instalezi jocul fortnite pe telefon sau tableta dispozitive suportate

Odată ce atingeți link-ul de instalare, acesta trebuie să se descarce rapid pe dispozitivul vostru Samsung (instalatorul este doar puțin peste 4MB), iar instalatorul ar trebui să înceapă automat procesul de descărcare . Este posibil să vi se solicite permisiunea de a accesa spațiul de stocare al telefonului înainte de a putea continua.

De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că instalarea jocului va avea nevoie de spațiu de stocare de 1,88 GB pe telefon, deci asigurați-vă că aveți suficient spațiu liber de stocare.

Cum descarci și instalezi jocul fortnite pe alte telefoane

Pe 13 august, Epic Games a deschis versiunea Fortnite pentru Android care poate fi folosită pe mai multe smartphone-uri. Iată lista telefoanelor suportate:

Google Pixel
Google Pixel XL
Google Pixel 2/Pixel 2 XL
OnePlus 5
OnePlus 5T
OnePlus 6
Essential Phone
Huawei Mate 10/Huawei Mate 10 Pro
Huawei P20/P20 Pro
Huawei Mate RS
Huawei Nova 3
Huawei Honor V10 (View 10)
Huawei Honor 10
Huawei Honor Play
LG G5
LG G6
LG G7 ThinQ
LG V20
LG V30/V30 Plus
Nokia 8
Razer Phone
Xiaomi Blackshark
Xiaomi Mi 5
Xiaomi Mi 5S
Xiaomi Mi 5S Plus
Xiaomi Mi 6
Xiaomi Mi 6 Plus
Xiaomi Mi 8
Xiaomi Mi 8 Explorer
Xiaomi Mi 8 SE
Xiaomi Mi Mix
Xiaomi Mi Mix 2
Xiaomi Mi Mix 2 S
Xiaomi Mi Note 2
ZTE Axon 7
ZTE Axon 7s
ZTE Axon M
ZTE Nubia Z17
ZTE Nubia Z17s
ZTE Nubia Z11
Asus ZenFone 4 Pro
Asus ZenFone 5Z
Asus ZenFone V
Asus ROG Phone

Dacă telefonul vostru se află pe această listă, puteți accesa site-ul Epic Games de pe link-ul de mai jos pentru a vă înregistra pentru versiunea Fortnite beta pentru Android. Epic Games trimite e-mailuri care îi invită pe utilizatori de dispozitive Android să descarce și să instaleze jocul, așa că ar trebui să așteptați puțin timp pentru invitație.

Cum descarci și instalezi jocul fortnite pe telefon sau tableta invitatie epic games

În plus, Epic Games a anunțat că alte telefoane Android vor fi adăugate în lista jocului fortnite beta pentru Android .

HTC 10
HTC U Ultra
HTC U11
HTC U11 Plus
HTC U12 Plus
Motorola Moto Z
Motorola Moto Z Droid
Motorola Z2 Force
Sony Xperia XZ
Sony Xperia XZs
Sony Xperia XZ1
Sony Xperia XZ2

Încă o dată, dispozitivele din lista de mai sus nu suportă încă Fortnite beta pentru Android, însă Epic Games afirmă că se străduiește să le adauge în viitor. De asemenea, este posibil ca în viitor compania să adauge și mai multe telefoane suportate de Fortnite.

Când primiți invitația Fortnite beta pentru Android , trebuie să țineți cont de faptul că este posibil să fie nevoie să intrați în setările telefonului vostru pentru a dezactiva restricțiile aplicațiilor pentru a instala jocul Fortnite pentru Android.

Pentru cei care nu au un dispozitiv compatibil cu jocul Fortnite poate oricând juca alte jocuri, avem un articol despre cele mai bune jocuri aici.Cele mai bune Jocuri gratuite pentru Android.