Cum să deschizi site-uri blocate de la birou

Cum să deschizi site-uri blocate de la birou. De multe ori se întâmpla să găsești pe PC-ul de la birou, limitări cu privire la site-urile de internet care pot fi vizitate. În cele mai multe cazuri, acestea sunt site-uri care conțin jocuri online sau rețelele de socializare. Folosind unele trucuri, puteți depăși aceste limitări și puteți deschide liniștiți site-urile blocate de la birou. Deci, care este cel mai simplu mod de accesare și cum să deschizi site-uri blocate de la birou?

Cum să deschizi site-uri blocate de la birou

În general, blocarea site-urilor Internet se bazează pe o listă neagră în care sunt enumerate adresele site-urilor, să spunem, interzise, cărora nu li se permite accesul. Dacă cineva introduce o adresă de Internet din lista neagră, accesul este blocat. În caz că trebuie, puteți accesa aceste site-uri: trebuie doar să accesați site-ul internet utilizând o altă adresă IP. Pentru a face acest lucru, serviciile de anonimizare și diverse alte trucuri vă pot fi de folos.

Accesare site-uri blocate cu Anonymouse (Online)

anonymouse de la birou
Primul serviciu pe care ar trebui să îl încercați pentru a deschide site-urile blocate de la birou este serviciul online Anonymouse. Este un proxy Web gratuit, foarte simplu de utilizat și care se adaptează cu orice browser.

Pentru a utiliza acest serviciu, accesați pagina principală a site-ului și tastați, în câmpul de text de sub titlul Enter website address: adresa completă a site-ului care urmează să fie accesat și apoi faceți click pe butonul Surf anonymously. După câteva momente, veți vizualiza site-ul blocat.

Deblocare site-uri blocate cu VPNBOOK (Online)

deschizi site-uri blocate

Dacă Anonymouse este offline, puteți să vă bazați pe VPNBOOK. Aceasta este un alt serviciu din această categorie, este gratuit și ușor de folosit. În comparație cu Anonymouse, acesta vă permite să selectați site-ul pentru navigarea online, astfel încât să puteți schimba IP-ul unei țări alese din cele listate.

Pentru a folosi acest serviciu, accesați pagina principală a site-ului. Apoi introduceți adresa completă pe care doriți să o accesați în câmpul corespunzător pe care îl găsiți sub titlul Enter URL. Apoi faceți click pe butonul Go și puteți accesa imediat site-ul care a fost blocat.

Hide.me (Online)

hide me ip-ul calculator

Pentru a folosi acest site, conectați-vă la pagina principală și alegeți una dintre țările disponibile din meniul derulant Proxy Location: care este în partea stângă jos. Apoi tastați adresa completă a site-ului pe care intenționați să-l accesați în câmpul Enter web address în mijlocul paginii și faceți click pe butonul Visit anonymously.

Cum să deschizi site-uri blocate: alte trucuri

blocate de la birou

Pentru a încheia frumos, vreau să subliniez câteva trucuri utile pe care le puteți utiliza pentru a deschide site-urile blocate fără a fi nevoie să recurgeți la serviciile menționate mai sus.

În primul rând, puteți utiliza serviciul de traducere un site web într-o altă limbă, pentru a accesa site-ul blocat. De exemplu, dacă doriți să utilizați Google Translate, accesați mai întâi pagina principală, selectați limba folosind butoanele sau meniul din partea stângă sus și apoi introduceți adresa site-ului web.

Faceți click pe traducere, iar pe pagina care se va deschide va fi site-ul blocat tradus.

Rețineți totuși că, în funcție de site-uri, este posibil ca unele elemente grafice și multimedia să nu fie afișate sau încărcate. În plus, trucul în cauză funcționează numai dacă blocul a fost aplicat la nivel local.

Dar, de ce nu încercați să accesați un site cu adresa IP? Probabil că nu știați acest lucru, dar trebuie să știți că fiecare site este asociat cu o anumită adresă IP. Pentru a afla adresa IP la un site, puteți utiliza serviciul Stuff DNS.

Deci, accesați pagina principală, faceți click pe Professional Toolset care este în partea de sus, selectați IP Tools din noua pagină care apare și tastați adresa site-ului în câmpul gol la Ping, apoi faceți click pe semnul Play.

În pagina care se va deschide ulterior, veți găsi adresa IP a site-ului pe bara albastră din partea de sus. Copiați-l și inserați-l în bara de adrese a browserului, apoi apăsați tasta Enter de pe tastatură. Dacă aveți noroc, veți putea accesa site-ul.

Dacă căutați un program de descărcat site-uri întregi, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Program de descărcat site-uri pentru accesare offline.

Comments 1

  • Salutare,

    Dar pentru steam exista o varianta? Nu pot sa deschid jocul deoarece imi taie teava si imi zice ca nu pot accesa site-ul (este in categoria jocuri) :))