Program de descărcat site-uri pentru a le accesa offline

Program de descărcat site-uri pentru a le accesa offline. În multe situații, ar putea fi util să descărcați un site web pentru a putea să îl vizualizați mai târziu, fără a trebui să aveți o conexiune la internet.

Program de descărcat site-uri pentru a le accesa offline

Pentru realizarea operațiunii în cauză, este posibil să se recurgă la utilizarea unuia dintre numeroasele programe speciale, fiecare dintre programele de acest tip poate fi mai mult sau mai puțin adecvat pentru fiecare utilizator, în funcție de nevoie.

Dacă căutați un program de acest tip, dar până acum nu a găsit unul potrivit să efectueze operația în cauză, atunci puteți încerca programul Cyotek WebCopy.

Acesta este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) acest program vă permite să descărcați site-uri întregi pe calculator sau laptop, de asemenea programul pune la dispoziția utilizatorilor unele caracteristici interesante care nu sunt oferite de alte programe utilizate în același scop.

Cyotek WebCopy vă permite, să descărcați un site web complet, să selectați numai acele părți pe care doriți să le descărcați și să analizați paginile înainte de a continua descărcarea.

Pentru a descărca un întreg site web, trebuie doar să introduceți adresa URL a acestuia în câmpul Web în fereastra programului Cyotek WebCopy, apoi indicați dosarul de destinație din câmpul Save folder și în final faceți clic pe butonul Copy Website din bara de instrumente din partea de sus.

Apoi, după cum am menționat deja, programul Cyotek WebCopy vă permite de asemenea să excludeți unele pagini din site, o operație care poate fi făcută și prin aplicarea unor reguli specifice.

Rețineți că în cazul paginilor web care necesită să fie afișate privilegii de administrator, Cyotek WebCopy vă permite să introduceți acreditările relevante pentru a continua descărcarea articolelor în cauză.

Pentru a descărca acest program de descărcat site-uri, conectați-vă la site-ul cyotek și faceți clic pe butonul Download.

Dacă doriți să sincronizați foldere și în același timp să criptați fișierele, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Sincronizează foldere și criptează fișiere.