Cum să ai Bluetooth la un calculator sau laptop

Cum să ai Bluetooth la un calculator sau laptop. Funcția Bluetooth este încorporată în majoritatea laptopurilor și PC-urilor noi, dar dacă utilizați un dispozitiv mai vechi care nu are Bluetooth, există câteva modalități rapide și ieftine de a adăuga acest lucru.

Cum să ai Bluetooth la un calculator sau laptop

Dacă laptopul sau PC-ul vostru nu are Bluetooth incorporat, atunci, din fericire, există o modalitate rapidă și ieftină de a rezolva problema.

Cum verifici dacă un calculator are are Bluetooth

Înainte de a face modificări sau să cumpărați ceva, va trebui să verificați dacă PC-ul sau laptopul nu are deja Bluetooth. Dacă nu știți cum să verificați acest lucru citiți acest articol. Cum să vezi dacă un calculator are Bluetooth.

Cum să ai Bluetooth la un calculator

Cum se pune Bluetooth la un calculator

Adăugarea funcționalității Bluetooth pe computerul vostru, nu este un lucru chiar așa de greu, doar că va trebui să cheltuiți niște bani.

Va trebui să cumpărați un adaptor Bluetooth care se va conecta la un port USB pe PC sau laptop, și îi va oferi posibilitatea de a comunica cu alte dispozitive prin Bluetooth.

După ce ați cumpărat un adaptor Bluetooth, îl puteți conecta direct la un port USB la PC și va porni propriul proces de instalare. Adaptorul va veni cu instrucțiuni de instalare și unele software-uri de asemenea, dar asigurați-vă că aveți driverele actualizate înainte de a începe să-l utilizați

Cum actualizezi driverele la un adaptor Bluetooth

Apăsați butonul Start din stânga jos și căutați Device Manager, deschideți-l și mergeți la adaptorul USB. Veți găsi acest lucru sub secțiunea „Universal Serial Bus controllers„, care este de obicei situată în partea de jos.

Cum se pune Bluetooth la un calculator sau laptop Cum actualizezi driverele la un adaptor Bluetooth

Găsiți adaptorul Bluetooth din listă, apoi faceți clic dreapta pe el și selectați „Update Driver Software” și așteptați ca Windows-sul să actualizeze driverele.

După ce driverele au fost actualizate, veți putea să urmați instrucțiunile incluse la adaptorul Bluetooth, și să conectați dispozitivele.

Dacă întâmpinați probleme la conectarea telefonului prin Bluetooth, avem un articol dedicat acestui subiect aici. De ce nu se conectează telefonul la Bluetooth?.