Cum încarci mai multe videoclipuri pe Youtube

Cum încarci mai multe videoclipuri pe Youtube. Printre serviciile online cele mai utilizate de utilizatorii din întreaga lume, YouTube este, fără îndoială, pe primul loc.

Cum încarci mai multe videoclipuri pe Youtube

De fapt, potrivit unui raport din 2018, aproximativ 71% dintre utilizatori petrec o bună parte din timpul lor pe celebrul serviciu de partajare video Youtube.

Cu toate acestea, deși YouTube poate fi un serviciu excelent, nu are o opțiune disponibilă pentru utilizatori pentru a încărca mai multe videoclipuri în același timp, ceea ce este o problemă pentru mulți utilizatori.

Cu toate acestea, pentru a rezolva această problemă, este posibil să folosiți un program special cum ar fi AV Media Uploader.

Acest program este complet gratuit și poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) acesta vă permite să selectați simultan mai multe videoclipuri și să le încărcați pe YouTube, DailyMotion și Make4fun.

Programul are o interfață de utilizator extrem de curată și simplă, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Din partea stângă în fereastra programului puteți selecta site-ul de partajare video pe care doriți să îl utilizați după autentificare introducând datele referitoare la serviciul indicat și selectați videoclipul pe care doriți să-l încărcați.

Din lista upload puteți vizualiza informații despre videoclipurile pe care le puteți încărca, cum ar fi numele, dimensiunea, starea, și de asemenea adresa URL.

Toate videoclipurile adăugate în listă pot fi și eliminate, dacă sunt selectate din greșeală, pentru acest lucru va trebui să faceți clic pe comenzile corespunzătoare atașate la fereastra programului AV Media Uploader.

Din fereastra programului este de asemenea posibilă introducerea de informații suplimentare pentru videoclipuri, cum ar fi titlul, categoria, eticheta, și eventual descrierea.

După ce ați introdus toate datele pentru a începe încărcarea, faceți clic pe butonul Upload.

Pentru a descărca programul pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul audio4fun și faceți clic pe butonul Download, acesta se află dedesubt la descrierea programului.

Dacă doriți să ascultați muzică de pe Youtube în fundal pe un dispozitiv Android, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Ascultă muzica de pe Youtube în fundal pe Android.

Iar pentru utilizatori de iPhone sau iPad citiți aici. Ascultă muzica pe Youtube în fundal pe iPhone sau iPad.