Ascultă muzica pe Youtube în fundal pe iPhone sau iPad

Ascultă muzica pe Youtube în fundal pe iPhone sau iPad. Vă vom arăta cum puteți asculta muzică pe YouTube în fundal pe un iPhone sau iPad.

Ascultă muzica pe Youtube în fundal pe iPhone sau iPad

YouTube este unul dintre cele mai bune site-uri pentru a asculta muzică, dar poate doriți să ascultați pe iPhone în timp ce utilizați o altă aplicație sau chiar dacă ecranul este oprit pentru a economisi bateria telefonului.

Din moment ce citiți acest articol, ați observat deja că aplicația oficială de la YouTube nu vă va permite să faceți acest lucru: muzica se oprește imediat ce părăsiți aplicația sau apăsați butonul Home. Dar există o soluție cu o altă aplicație despre care vom vorbi în acest articol.

Cea mai mare problemă este că aceste aplicații tind să dispară din magazinul de aplicații. De asemenea, în timp ce Safari folosit pentru a vă permite să ascultați muzică de pe Youtube.com în fundal, acesta nu mai funcționează.

Ascultă muzica pe Youtube în fundal

Pasul 1. Căutați în magazinul de aplicații aplicația numită YTB Player și instalați-o. Este gratuită (dar cu anunțuri).

Dacă nu puteți găsi această aplicație, există și altele care funcționează în același mod. Una dintre ele este TubiFun Fun Music Player. Dacă utilizați TubiFun, urmați procesul descris mai jos pentru a asculta muzica pe Youtube în fundal.

Pasul 2. Lansați aplicația și vă va afișa o listă cu cea mai recentă muzică.

Ascultă muzica pe Youtube în fundal pe iPhone sau iPad TubiFun Fun Music Player

Pasul 3. Desigur, puteți cauta ce melodie doriți, atingeți pictograma lupă din partea dreaptă sus și tastați numele.

Pasul 4. Puteți utiliza filele din partea de sus pentru a căuta fie videoclipuri, fie playlisturi. Și puteți să vă creați o listă de redare prin atingerea pictogramei verde „+” din partea dreaptă a oricărui videoclip.

Pasul 5. Pentru a asculta muzica în fundal, începeți să redați un videoclip apoi așteptați până când anunțul se termină și începe videoclipul real.

Acum, apăsați butonul de pornire. Muzica ar trebui să continue să cânte, dar dacă se oprește, glisați în sus din partea de jos pentru Control Center. Apoi atingeți butonul de redare pentru a continua redarea fișierelor audio de pe YouTube.

În iOS 10, este posibil să fie necesar să treceți între filele din Control Center pentru a vedea comenzile de redare. Aceasta nu este o problemă în iOS 11, deoarece totul se află pe un singur ecran.

Pasul 6. Acum puteți lansa o altă aplicație, iar muzica va continua să fie redată. Unele jocuri (cele care vă permit să ascultați muzica proprie) vor funcționa și nu se va întrerupe muzica de pe YouTube.

Pasul 7. Puteți asculta muzica pe YouTube în fundal și cu ecranul oprit. Apăsați butonul sleep pentru a opri dispozitivul și pentru a continua redarea audio. Dacă nu apăsați din nou butonul de alimentare și atingeți butonul de redare de pe ecranul de blocare pentru a reporni muzica.

Acum, când opriți iPhone-ul sau iPad-ul, muzica va continua să cânte.

Pasul 8. Dacă doriți, puteți să atingeți butonul din meniu (din stânga sus) și să vă conectați la contul vostru YouTube pentru a vă accesa mai ușor muzica preferată.

Ascultă muzica pe Youtube în fundal pe iPhone sau iPad contul Youtube

Dacă doriți să descărcați videoclipuri de pe Youtube pe iPhone, avem un articol care explică pas cu pas cum să faceți acest lucru aici. Descarcă muzică de pe Youtube pe Android sau iPhone.