Ascultă muzica de pe Youtube în fundal pe Android

Ascultă muzica de pe Youtube în fundal pe Android. YouTube este o aplicație extrem de populară pentru telefoanele și tabletele Android, dar imediat ce veți face ceva pe dispozitiv, videoclipul se oprește din redare. Vom vorbi despre cum se ascultă muzica de pe Youtube în fundal pe Android.

Ascultă muzica de pe Youtube în fundal pe Android

YouTube este cel mai mare serviciu de streaming online și multe dintre vizionările sale zilnice sunt videoclipuri muzicale redate pe dispozitive mobile. Cu toate acestea, o problemă este că YouTube nu permite utilizatorilor să asculte un videoclip, fără ca aplicația să fie afișată pe ecran, ceea ce înseamnă că nu puteți face nimic altceva cu dispozitivul în acel timp.

Aplicația oficială YouTube nu vă permite să jucați sau cel puțin să ascultați muzică atunci când deschideți o altă aplicație. Cu toate acestea, aplicațiile terță parte, cum ar fi Awesome Pop-up Video, oferă posibilitatea de a asculta muzică pe YouTube într-o fereastră pop-up.

Ascultă muzica de pe Youtube în fundal cu Awesome Pop-up Video

Pentru a asculta muzică de pe YouTube în fundal, va trebui să descărcați aplicația gratuită Awesome Pop-up Video. Deci, lansați Google Play, căutați aplicația, apoi faceți clic pe Install, acceptați permisiunile și deschideți aplicația.

Ascultă muzica de pe Youtube în fundal pe Android Awesome Pop-up Video

Când deschideți pentru prima oară aplicația, veți vedea un mesaj care vă solicită să activați Awesome Pop-up Video. Faceți clic pe Go To Settings și atingeți comutarea pentru a activa această permisiune. Este cerut de aplicație, deoarece funcționează prin plasarea unei ferestre pop-up peste orice altceva pe ecran.

Ascultă muzica de pe Youtube în fundal pe Android activare la aplicatie

Acum, reveniți la aplicație și veți vedea o listă de videoclipuri. Puteți să faceți clic pe oricare dintre acestea pentru a le reda sau să utilizați pictograma lupă din partea dreaptă sus pentru a căuta un anumit videoclip.

Ascultă muzica de pe Youtube în fundal pe Android cautare videoclipuri

Când ați selectat un videoclip, acesta va apărea într-o ferestră pop-up deasupra aplicației. Puteți interacționa cu această fereastră apăsând pe ea, puteți să o lărgiți, sau să o mutați dar și să o închideți, dar în timp ce este vizibilă pe ecran pe dispozitivul obișnuit, butoanele home și meniu vor avea efect numai ferestrelor din spatele acesteia. Atingeți butonul Home pe dispozitiv pentru a asculta muzica în fundal.

Dacă doriți să ascultați muzică de pe Youtube în fundal pe iPhone sau iPad, avem un articol despre acest subiect aici. Ascultă muzica pe Youtube în fundal pe iPhone sau iPad.