Creează rețea Wi-Fi hotspot pentru Windows sau telefon

Creează rețea Wi-Fi hotspot pentru Windows. Dacă sunteți conectat la o conexiune LAN cu un laptop sau PC sau dacă utilizați o conexiune internet de la telefonul mobil, puteți să o partajați cu alte dispozitive utilizând caracteristica hotspot Wi-Fi disponibilă în Windows.

Creează rețea Wi-Fi hotspot pentru Windows sau telefon

Dacă sunteți utilizator Windows 10, există o opțiune implicită pentru a face acest lucru și această opțiune o găsiți în Panoul de control din Windows 10. Dar dacă utilizați o versiune mai veche de Windows sau dacă doriți mai multe funcții, există multe programe disponibile pentru a crea o rețea Wi-Fi Hotspot pentru Windows. Mai jos veți găsi cele mai bune programe gratuite care vă permit să creați o rețea Wi-Fi în Windows.

Hotspot pentru laptop sau PC: mHotspot

Hotspot pentru laptop sau PC mHotspot

mHotspot este un program gratuit pentru Windows care poate partaja conexiunea voastră de internet cu alte dispozitive. Puteți partaja conexiunea la internet (LAN, Ethernet, 3G/4G, Wifi) pentru mai multe dispozitive cum ar fi Laptop-uri, iPhone-uri, telefoane Android, iPad-uri etc. De asemenea, puteți conecta până la 10 dispozitive și nu este necesar un hardware suplimentar pentru funcționare.

Hotspot pentru calculator: MyPublicWiFi

Hotspot pentru calculator MyPublicWiFi

MyPublicWiFi este un alt program util pentru Windows, care vă permite să creați un hotspot WiFi public pe Windows. Firewall-ul programului poate fi utilizat pentru a restricționa accesul utilizatorilor la anumite servere. De asemenea, puteți împiedica utilizarea anumitor servicii Internet. MyPublicWiFi vă permite să înregistrați și să urmăriți toate paginile URL vizitate pe WIFI-Hotspot, aceasta este o caracteristică foarte utilă.

Hotspot pentru telefon: HostedNetworkStarter

Hotspot pentru telefon HostedNetworkStarter

HostedNetworkStarter vă permite să creați cu ușurință un hotspot WiFi cu ajutorul adaptorului de rețea fără fir, utilizând caracteristica de rețea Wifi a sistemului de operare Windows. Cu ajutorul hotspot-ului Wi-Fi creat, puteți conecta orice dispozitiv cu suport Wi-Fi pentru a accesa rețeaua și conexiunea Internet disponibilă pe computer.

Hotspot pentru iPhone: Connectify

Hotspot pentru iPhone

Connectify este un alt program care permite utilizatorilor de Windows să partajeze Internetul de pe laptop cu telefonul mobil, cu prietenii, sau alte laptop-uri. Programul are un set bun de caracteristici, inclusiv blocarea reclamelor. De asemenea, Connectify este unul dintre cele mai populare programe pentru crearea unui hotspot.

Creează rețea Wi-Fi hotspot cu Maryfi

Creează rețea Wi-Fi hotspot cu Maryfi

MaryFi este un program freeware care poate partaja conexiunea wireless la internet. După configurare, dispozitivele Wi-Fi, pot vedea și se pot alătura hotspot-ului creat la fel ca orice alt punct de acces Wi-Fi. Pentru protecție rețeaua folosește criptarea WPA2 cu parolă.

Dacă nu știți cum să activați rețeaua hotspot pe un iPhone sau iPad, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Activare Hotspot iPhone WiFi chiar și pe iPad.

Comments 2