Conectare telefon sau tabletă Samsung la PC sau laptop

Conectare telefon sau tabletă Samsung la PC sau laptop. Windows Hello este o funcție nouă în Windows 10, care oferă o modalitate mai ușoară de a vă conecta dispozitivele la Windows 10 cu doar o atingere. Cele mai multe PC-uri cu cititoare de amprentă funcționează deja cu Windows Hello, și mai multe dispozitive care vă pot recunoaște fața și amprenta vor fi disponibile în viitor.

Conectare telefon sau tabletă Samsung la PC sau laptop

Samsung a actualizat aplicația Samsung Flow pentru a vă conecta la Windows 10 utilizând telefonul Samsung. Utilizând aplicația, puteți autentifica tableta sau telefonul smartphone la PC, puteți partaja conținut între dispozitive și puteți sincroniza notificările din telefon sau tabletă cu PC-ul.

Utilizând aplicația Samsung Flow, puteți autentifica telefonul, puteți partaja fișiere (imagini, muzică, videoclipuri) între dispozitive și puteți sincroniza notificările din telefon cu PC-ul.

Cerințe pentru aplicația Samsung Flow

  • Tabletă sau PC cu Windows: Windows 10 Creators sau o versiune mai nouă (Galaxy TabPro S, Galaxy Book)
  • Telefon Android: Sistem de operare Android Marshmallow sau o versiune mai nouă (Galaxy S8, S8 +, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, S6 Edge +, Note 5, A5, A7 etc.)
  • Tabletă android: Sistem de operare Android Nougat sau o versiune mai nouă (Galaxy Tab S3, etc.)

Puteți fie să utilizați o tabletă, fie un smartphone pentru deblocarea și conectarea la PC sau laptop cu Windows 10.

Conectare telefon sau tabletă Samsung la laptop sau PC

Conectare telefon sau tabletă Samsung la PC sau laptop aplicatia Samsung Flow

Dacă PC-ul sau laptopul este compatibil cu Windows Hello, puteți conecta telefonul sau tableta Samsung la Windows 10 utilizând Bluetooth-ul și înregistrați dispozitivul ca un dispozitiv Windows Hello. De asemenea, trebuie să puneți o parolă pentru a debloca telefonul Samsung pentru ca acesta să funcționeze.

Pentru a verifica dacă dispozitivul suportă Windows Hello, faceți clic pe butonul Start, apoi selectați Settings > Accounts > Sign-in pentru a configura Windows Hello. Sub Windows Hello, veți vedea opțiuni pentru față, sau amprentă digitală, asta dacă PC-ul are un cititor de amprentă sau o cameră care suportă acestă funcție. Odată ce ați setat acest lucru puteți să vă conectați rapid și simplu.

Dacă nu vedeți opțiunea menționată mai sus, aceasta înseamnă că dispozitivul nu este acceptat pentru Windows Hello.

Caracteristici suportate pe Samsung Flow:

  • Conectare la Windows
  • Sincronizare notificări de pe telefon cu PC-ul
  • Transfer de fișiere
  • Activare Wi-fi pe telefon pentru a conecta PC-ul la internet

Aplicația Samsung Flow o puteți descărca din Play Store.

Dacă doriți să testați Windows 95 pe PC sau laptop, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cum folosești Windows 95 pe PC sau laptop.

Comments 2

  • Buna ziua, un articol bine scris, felicitari. Am o intrebare, se poate o sincronizare intre un laptop cu Windos 7 si o tableta samsung galaxy tab a6 ?