Conectare căști AirPods la telefon Android

Conectare căști AirPods la telefon Android. Vom vorbi despre cum puteți folosi căștile AirPods pe un telefon Android, iar procesul de conectare este similar și pentru PC sau laptop.

Conectare căști AirPods la telefon Android

De la lansarea AirPods-urilor în decembrie 2016, căștile fără fir au devenit ceva de senzație pentru multi utilizatori. În ciuda relației cu alți producători Apple Watch funcționează numai cu iOS.

AirPods-urile pot funcționa cu Android și cu orice alt dispozitiv compatibil cu Bluetooth, dar nu veți avea acces la funcții inteligente, așa cum se știe despre aceste funcții, și din acest motiv AirPod-urile sunt cele mai bune pe piață.

Dacă nu vă deranjează, că nu aveți acces la toate funcțiile, continuați să citiți acest articol, și veți învăța cum să conectați căștile AirPods la telefon sau tabletă Android. Merită menționat faptul că acest proces este identic cu orice alte dispozitive care nu au nicio legătură cu iOS. Citiți cu atenție pașii de mai jos și veți învăța cum să conectați căștile la PC, telefon, tabletă, sau orice alt dispozitiv Bluetooth.

Conectare căști AirPods la telefon

Ca și în majoritatea produselor Apple, AirPod-urile sunt ușor de utilizat și compatibile cu procesul de conectare, chiar și cu dispozitive Android. Deși procesul de conectare nu este la fel ca și cum se conectează căștile AirPod la iPhone, puteți să conectați căștile la un telefon Android sau tabletă foarte simplu. Pentru a face acest lucru urmați pașii de mai jos.

  1. Asigurați-vă că Bluetooth-ul este activat pe tabletă sau pe telefonul Android.
  2. Apăsați și țineți apăsat butonul de conectare până când LED-ul de la AirPods este alb.
  3. Căutați căștile AirPod în meniul Bluetooth (pe telefon sau tabletă) și atingeți pentru conectare.

Acum căștile ar trebui să funcționeze cu dispozitivul Android, deși fără câteva funcții; nu veți putea să activați asistentul virtual cu o apăsare dublă, iar funcția automată de întrerupere și reluare nu este disponibilă. În afară de aceste lucruri, puteți să ascultați melodiile preferate la AirPods pe Android.

Dacă nu știți cum să conectați căștile Bluetooth la PC sau laptop, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Conectare căști Bluetooth la PC sau laptop fără probleme.

Comments 1

  • Bună. Deci am încercat să imi conectez AirPodsurile la telefon,android.si. Nu merge nu se face nici o lumina alba doar albastra. Oare ce pot face?