Ce înseamnă followers pe Facebook sau Instagram

Ce înseamnă followers pe Facebook sau Instagram. În acest articol vom vorbi despre ce înseamnă followers pe rețelele de socializare.

Ce înseamnă followers pe Facebook sau Instagram

Dacă citiți acest articol, probabil că încercați să clarificați diferiți termeni ai rețelelor sociale. Mai mereu veți auzi doar de cuvântul followers și s-ar putea să vă întrebați ce anume sunt.

Aceștia sunt persoane care aleg să vizualizeze conținutul profilului altui utilizator. Devenind urmăritori (followers), aceștia pot primi notificări cu privire la conținutul nou publicat de profilurile care le urmăresc. Pentru mai multe detalii despre ce înseamnă followers pe Facebook sau Instagram citiți în continuare acest articol.

Ce înseamnă followers pe Facebook

Ce înseamnă followers pe Facebook

Acesta este primul dintre cele trei tipuri de interacțiune Facebook. Un follower Facebook este probabil cea mai puțin valoroasă formă de relație. Este în mod specific o relație între profiluri, nu pagini, deci se aplică numai profilurilor personale pentru proprietarii de companii, creatorii de conținut și oricine decide să seteze opțiunea în setările lor.

Care este diferența dintre un follower și un prieten

Deci, în primul rând, opţiunea followers nu este activată în mod implicit. Un utilizator trebuie să permită manual altor persoane să îl urmărească. Odată ce opțiunea este activată, orice alt utilizator poate decide să urmeze acel profil fără a avea nevoie de aprobare.

Aceasta este principala diferență între un follower și un prieten pe Facebook. Cu o prietenie, trimiteți o cerere de prietenie și așteptați ca celălalt utilizator să accepte cererea. Dacă cererea de prietenie este acceptată, deveniți prieteni, altfel nu.

Fanii de pe Facebook

Relația cu fanii este foarte asemănătoare cu relația de follower, cu câteva diferențe. În primul rând, nu este o relație între două profiluri, este o relație între o pagină și un profil. Profilurile pot urmări pagini, dar paginile sunt limitate în ceea ce pot face. Paginile au de obicei probleme cu urmărirea altor pagini, nu pot urmări utilizatorii și au probleme la distribuirea postărilor create din profiluri.

În primul rând, fanii pot dezactiva notificările pentru momentul în care o pagină publică ceva. Dacă doriți să vedeți când este publicat ceva nou pe o pagină, puteți activa notificările și veți primi o notificare când pagina respectivă publică o postare. Sau, dacă doriți să continuați să urmăriți o pagină, dar să nu vedeți postările acesteia, puteți dezactiva complet notificările (activare sau dezactivare notificări Facebook pe Android sau iPhone).

Fanii formează un public, care poate fi analizat, promovat și utilizat prin Insights și alte sisteme. Profilurile nu au acces la aceste sisteme, cu sau fără followers activi. Este un privilegiu rezervat paginilor.

Prietenii de pe Facebook

Un alt tip de relație pe Facebook este relația reciprocă pe care toată lumea o cunoaște. O prietenie este o relație închisă, adică ambele părți trebuie să o aprobe. Când vă împrieteniți cu cineva, vă înscrieți pentru a vedea postările sale în feed-ul vostru și acesta vă vede postările în feed-ul lui.

Cererile de prietenie pe Facebook

Prieteniile sunt disponibile numai între două profiluri personale. Prieteniile au același tip de schimbare în nivelurile de notificare a relației cu fanii. Acest lucru poate fi util pentru relațiile pe care doriți să le minimizați. Profilurile nu au acces la diverse pagini de informații și sisteme publicitare pe care le pot accesa. De asemenea, puteți seta ceea ce unii oameni văd despre conținutul vostru atunci când postați.

Followers pe Twitter

Followeri pe Twitter

Followeri pe Twitter este o formă de interacțiune mult mai simplă. Nu există nicio diferență între un cont business sau un cont personal. Nu există nicio diferență între două conturi, cu o singură excepție. Această excepție se aplică conturilor care au acces la publicitate, dar este doar un sistem suplimentar, nu o diferență în modul în care funcționează două tipuri de conturi.

Toate conturile Twitter sunt aproape egale. Au doar o formă de relație cu un alt cont care să îl urmărească. Unii oameni vor urma principiul de a face relația reciprocă asemănătoare ca pe Facebook.

De asemenea, puteți aprecia conținutul din orice cont, indiferent dacă îl urmăriți sau nu. Acest lucru face din Twitter o experiență mai liberă, cu implicare bazată pe valoarea conținutului. Când urmăriți pe cineva, îl adăugați în lista persoanelor al căror conținut vă place.

Ce înseamnă follow pe Instagram

urmaritorii pe pe Instagram

Vă întrebați ce înseamnă follow pe Instagram ? Ei bine, Instagram este foarte asemănător cu Twitter când vine vorba de followers, ceea ce este interesant având în vedere că este o proprietate Facebook. Instagram este unic nu în modul în care funcționează sistemul său de profil, ci în modul în care reacționează oamenii.

Cu toate acestea, este mai probabil ca oamenii să vă urmărească dacă dați un like pe una dintre fotografiile lor, ca o modalitate de a arăta apreciere pentru acel like (cum să strângi mai multe like-uri pe Instagram).

Acest lucru se extinde și la alte părți de la Instagram. Oamenii sunt, în general, mult mai sociali și mult mai deschiși decât pe alte rețele sociale. O parte din asta se datorează faptului că pe Instagram există mai puțin conținut decât pe alte site-uri.

Asta nu înseamnă că nu există mult conținut, dar în comparație cu feed-ul constant de postări de pe Twitter, Instagram este cu siguranță mult mai lent.

Followers pe Pinterest

Pe Pinterest nu necesită să urmăriți oameni pentru a vă alimenta feed-ul cu conținut. Când vă conectați, acesta vă oferă o selecție de conținut popular pe categorii. O parte din aceasta, desigur, va fi promovat. Când urmăriți pe cineva, veți vedea Pinul acestuia în feed-ul vostru.

Urmăritorii de pe Pinterest nu sunt reciproci. Există, de asemenea, conturi business, dar, ca și Twitter, nu au multe diferențe. Au termeni de serviciu diferiți, vă permit să specificați un nume de utilizator în loc să îl folosiți în formatul de nume de familie, și au un centru de ajutor care să ajute companiile să își folosească platforma pentru marketing. Cu toate acestea, ele nu funcționează în moduri fundamental diferite.