Activare notificări Facebook pe Android sau iPhone

Activare notificări Facebook pe Android sau iPhone. Facebook este rețeaua socială pe care o utilizați cel mai des și, din acest motiv doriți să fiți mereu la zi cu conținutul publicat pe paginile care le urmăriți. În plus, doriți să utilizați rețeaua de socializare pentru a primi notificări legate de zilele de naștere ale prietenilor. Am ghicit?

Activare notificări Facebook pe Android sau iPhone

Dacă asa stau lucrurile și, prin urmare, vă întrebați care este modul de activare notificări Facebook pe telefonul vostru mobil, trebuie să știți că în acest articol vă voi oferi toate informațiile necesare pentru activarea notificărilor Facebook. Așa că vă voi explica, pas cu pas, toți pașii de făcut pentru a putea activa notificările pe Android și iOS. De asemenea, vă voi explica în detaliu cum puteți dezactiva notificările în caz că nu le mai doriți.

Activare notificări Facebook pe telefon

Înainte de a explica cum să activați notificările Facebook pe telefon, vreau să vă spun un lucru foarte important. Dacă prima dată când ați porniți aplicația Facebook pe Android sau iPhone nu ați acceptat activarea notificărilor, trebuie să să le activați din setările sistemului de operare. După ce faceți acest lucru, puteți alege, în setările aplicației Facebook, ce notificări să primiți și dacă le primiți doar push pe smartphone sau, de asemenea, prin e-mail și SMS. Mai multe detalii găsiți mai jos.

Android

Android

Dacă aveți un smartphone Android, pentru a activa notificările Push de la Facebook, accesați meniul Setări al dispozitivului vostru (apăsând pe pictograma roată din ecranul de pornire).

Apoi apăsați pe Aplicații și notificări> Aplicații> Facebook> și asigurați-vă că comutatorul de lângă cuvântul Permite notificări este setat la ON.

Acum, pentru a personaliza notificările pe care le primiți, pe lângă notificările Push, cele prin SMS sau e-mail, trebuie să acționați din aplicația Facebook. Prin urmare, porniți aplicația Facebook, apăsând pe pictograma acesteia situată pe ecranul de pornire, apoi conectați-vă la contul vostru (dacă este necesar).

Acum, apăsați pictograma situată în colțul din dreapta sus și, în meniul care vă este arătat, apăsați pe Setări> Setările notificărilor. În acest moment, alegeți ce tip de notificări să personalizați, apăsând pe unul dintre elementele care vi se arată.

De exemplu, pentru a primi notificări prin e-mail și SMS referitoare la noile comentarii, atingeți elementul Comentarii, apoi mutați comutatorul la ON la Push, E-mail și SMS.

Puteți repeta această operație pentru a personaliza primirea notificărilor Push, a notificărilor prin E-mail și SMS cu privire la alte caracteristici Facebook, cum ar fi Etichete, Cereri de prietenie, Evenimente și Zile de naștere. Destul de simplu, nu?

iPhone

cum activezi notificarile Facebook pe iPhone

Pe iPhone, pentru a activa notificările Facebook, porniți mai întâi aplicația Configurări, apoi apăsați pe Notificări> Facebook și asigurați-vă că comutatorul de lângă cuvântul Permite notificări este setat la ON.

După aceea, pentru a personaliza notificările Push și, eventual, pentru a primi notificările și prin E-mail și SMS, porniți aplicația Facebook și apăsați pictograma situată în colțul din dreapta jos al ecranului principal. Acum, în meniul care vă este arătat, atingeți elementele Setări> Setările notificărilor.

În acest moment, alegeți ce tip de notificări doriți să primiți (de exemplu Comentarii), apoi, dacă doriți, mutați comutatorul pe ON la Push, E-mail și SMS, pentru a primi aceste tipuri de notificări.

Dezactivare notificări Facebook pe telefon

Doriți să puteți dezactiva complet notificările Facebook pe telefon? În acest caz, urmați instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer și veți reuși fără probleme.

Android

dezactivare notificarile Facebook pe Android

Pe Android, puteți dezactiva notificările Facebook, acționând mai întâi din Setările dispozitivului. Acestea fiind spuse, pentru a începe, porniți aplicația Setări, apăsând pe pictograma sa situată pe ecranul de pornire sau în sertarul de aplicații. Apoi, accesați secțiunea Aplicații și notificări> Notificari> Notificări din aplicații> Facebook și mutați comutatorul de lângă cuvântul Activat pe OFF.

În mod alternativ, dacă doriți să dezactivați notificările doar pentru o perioadă limitată de timp, puteți acționa din aplicația Facebook. Pentru a face acest lucru, porniți aplicația, apoi apăsați pictograma situată în partea dreaptă sus a meniului principal și accesați secțiunea Setări> Setările notificărilor.

Acum, mutați comutatorul de lângă cuvântul Oprește notificările push pe OFF și selectați perioada pentru care doriți să le dezactivați, de exemplu 2 ore.

iPhone

dezactivare notificarile iPhone

Chiar și pe iPhone puteți dezactiva permanent notificările, din setările dispozitivului sau temporar, prin intermediul aplicației Facebook.

Acestea fiind spuse, pentru a începe, accesați Configurări pe dispozitivul vostru. Apoi, accesați secțiunea Notificări> Facebook și mutați comutatorul de lângă cuvântul Permite notificări la OFF.

În mod alternativ, dacă doriți să dezactivați notificările doar temporar, deschideți aplicația Facebook, apăsați pictograma situată pe ecranul principal și accesați secțiunea Setări> Setările notificărilor.

Acum, atingeți pe Oprește notificările push și mutați comutatorul la ON. În meniul care vă este arătat, puteți alege dacă dezactivați permanent notificările (apăsând pe Dezactivat) sau dacă le dezactivați temporar, pentru o perioadă de timp între 15 minute și 8 ore.