Caută și șterge toate fișierele cu anumite extensii

Caută și șterge toate fișierele cu anumite extensii. Vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să ștergeți fișiere din calculator, selectând doar extensiile dorite.

Caută și șterge toate fișierele cu anumite extensii

În Windows, în mod implicit, puteți căuta fișiere și foldere din orice fereastră Windows Explorer pur și simplu tastând cuvântul cheie și apoi apăsând butonul Enter de pe tastatură.

Căutarea fișierelor sau folderelor care vă interesează este pornită și efectuată în întregul sistem, iar rezultatele obținute pot fi vizualizate în ordinea selectată de utilizator.

Oricât de util ar fi acest sistem, ceea ce este oferit implicit de Windows ar putea, totuși, să fie nesatisfăcător pentru cei mai pretențioși utilizatori care doresc să utilizeze un sistem și mai eficient.

În aceste cazuri, un program precum Daanav File Manager poate fi foarte util.

Program care șterge toate fișierele cu anumite extensii

Daanav File Manager, este un program complet gratuit și poate fi utilizat fără niciun fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, odată utilizat, vă permite să analizați fiecare folder (subfoldere) inclusiv listarea extensiilor, fișierelor prezente în foldere și numărul total de fișiere pentru fiecare extensie, permițând astfel, identificarea și ștergerea tuturor fișierelor cu o extensie specifică într-un mod foarte simplu.

Când porniți programul, acesta va deschide automat o fereastră din care trebuie selectat un anumit folder de analizat.

Odată ce procesul de scanare a fost început și terminat, vor fi listate extensiile de fișiere și numărul total de fișiere disponibile pentru fiecare extensie.

În acest mod va fi posibil să selectați mai multe fișiere simultan pentru a continua cu ștergerea mai multor fișiere în același timp.

Rețineți că fișierele nu sunt șterse definitiv, ci mutate în Coșul de reciclare Windows. Lista cu programe de șters fișiere definitiv din calculator o găsiți într-un articol separat. Programe de șters fișiere definitiv din PC.

Download Daanav File Manager

Dacă doriți să descărcați programul Daanav File Manager care caută și șterge toate fișierele cu anumite extensii, accesați această adresă URL daanav.com/free-file-manager-utility-for-windows/ și dați click pe link-ul Download, apoi salvați fișierul FileManager.exe în calculator.

În mod alternativ, programul Daanav File Manager îl puteți descărca de pe site-ul softpedia. Pe pagina programului, dați click pe butonul Download Now (sus în partea stângă), pe pagina care se deschide dați click pe link-ul External mirror 1, așteptați 5 secunde și salvați fișierul FileManager.exe în calculator.

Dacă căutați un program de sortat muzică în diferite foldere pe calculator sau laptop, Tag 2 Folders poate fi programul ideal pentru voi. Pentru download, și mai multe detalii despre programul Tag 2 Folders, citiți un articol separat. Program de sortat muzică pe PC.