Program de sortat muzica în diferite foldere pe PC

Program de sortat muzica în diferite foldere pe PC. În acest articol vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să sortați colecția de muzică din calculator.

Program de sortat muzica în diferite foldere pe PC

Menținerea colecției de muzică stocată pe hard disk-ul calculatorului este cu siguranță foarte utilă pentru a putea găsi rapid și ușor muzica de care aveți nevoie, dar cu siguranță acest lucru necesită foarte mult timp și răbdare, mai ales atunci când aveți multe fișiere muzicale MP3 etc.

Din fericire, pentru a putea rezolva această problemă cu ușurință și fără a întâmpina probleme care pot da dureri de cap, este posibil să folosiți un program special cum ar fi Tag 2 Folders.

Program de sortat muzica

Tag 2 Folders este un program complet gratuit și este compatibil cu aproape toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, de fapt, vă permite să sortați automat fișierele de muzică de pe hard disk-ul calculatorului pe baza etichetelor asociate.

Acest lucru înseamnă, de exemplu, că este posibil să se creeze un folder în care să fie conținute toate piesele unui artist aparținând unui gen muzical specific (de exemplu, populară).

Interfața principală a programului este destul de simplă și intuitivă, așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol.

Din partea de sus în fereastra programului, este posibil să selectați folderul sursă și destinație pentru fișierele audio, dacă intrați în secțiunea General options aveți posibilitatea de a configura setările implicite pentru utilizarea programului, cum ar fi, de exemplu, să alegeți dacă păstrați data de modificare, dacă arătați folderul destinație după ce întregul proces este încheiat, și multe altele.

Din secțiunea Tag options, puteți seta diferite etichete pentru a vă organiza fișierele muzicale. Trebuie să știți că, toate fișierele neetichetate sunt puse într-un folder separat.

După configurarea tuturor opțiunilor, puteți face click pe butonul Go pentru a începe procesul de sortare a fișierelor audio.

Odată ce melodiile sunt sortate, folderele vor fi create pe baza setărilor configurate de voi.

Download program de sortat muzica

Download program de sortat muzica

Vă întrebați de unde puteți descărca acest program de sortat muzica în diferite foldere pe PC? Este foarte simplu! Accesați site-ul (dcmembers.com) și, dați click pe Tags 2 Folders (în partea dreaptă pe pagină).

Pe pagina care se deschide, dați click pe butonul Download Tags 2 Folders V1.1.2 (2020-05-16), și salvați fișierul Tags2Folders.zip în calculator.

Dacă nu puteți să descărcați programul de pe site-ul menționat mai sus, încercați să îl descărcați de pe site-ul Softpedia. Pe pagina programului dați click pe link-ul Download Now (în partea dreaptă sus), apoi dați click pe Softpedia Secure Download (US) și salvați fișierul Tags2Folders.zip în calculator.