Aplicații pentru editare Android sau iPhone

Aplicații pentru editare Android sau iPhone. În prezent, smartphone-ul nostru poate fi un instrument indispensabil deoarece progresul tehnologic a permis introducerea mai multor funcționalități. Utilizarea unui telefon inteligent numai pentru a efectua apeluri și pentru a trimite mesaje este acum considerată o subevaluare, deoarece dispozitivul nostru mobil poate acum să facă mai multe.

Aplicații pentru editare Android sau iPhone

Prin intermediul Magazinului App Store de pe iPhone și iPad sau prin intermediul Magazinului Google Play pentru smartphone-uri și tablete Android, este posibil, de exemplu, să descărcați numeroase aplicații de editare care sunt absolut capabile să înlocuiască cel mai faimos software pentru editare video și imagini.

La fel ca multe dintre programele tradiționale pentru PC și Mac, aceste aplicații vă permit să profitați de avantajele instrumentelor de editare foto și video. Principala diferență, totuși, constă în ușurința extremă de utilizare.

Aplicații pentru editare video

iMovie (iPhone)

iMovie este cea mai populară aplicație de editare video, aplicația este gratuită și este disponibilă pentru dispozitive iPhone și iPad. Vă recomand să încercați această aplicație datorită ușurinței extreme de utilizare, iar interfața de utilizator este foarte intuitivă.

Când deschideți prima dată aplicația veți vedea un ecran de prezentare care vă arată caracteristicile principale. iMovie vă permite să răsfoiți prin videoclipurile din memoria dispozitivului pentru a le putea edita, puteți tăia sau să uniți videoclipuri cu efecte speciale. De asemenea, caracteristicile vă permit să creați videoclipuri în stil Hollywood cu teme predefinite.

KineMaster (Android/iOS)

aplicatie de editat video pe telefon android sau iphone KineMaster

Printre cele mai descărcate aplicații pentru editare video, este KineMaster, o aplicație gratuită disponibilă pentru dispozitive Android și iOS. Această aplicație este un instrument profesional de editare pentru dispozitivul vostru. Ar trebui să încercați această aplicație deoarece, pe lângă faptul că permite efectuarea tuturor procedurilor de editare de bază, acesta oferă și numeroase funcții avansate.

Aplicații pentru editare poze și imagini

Snapseed (Android/iOS)

Aplicații pentru editare poze Snapseed

Snapseed este o aplicație cunoscută și apreciată de foarte mulți utilizatori, aceasta este dezvoltată de Google și este concepută pentru a îndeplini sarcina de a edita o imagine sau o fotografie pe un dispozitiv mobil.

Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS, și putem spune că este o aplicație de editare completă. Mulți utilizatori apreciază Snapseed și motivul este că are o mulțime de instrumente pentru a face față editării cât mai profesional posibil, dar și că oferă o procedură simplă de editare.

Pixlr (Android/iOS)

editare imagini Pixlr Android iphone

O altă aplicație foarte populară și utilizată de foarte multi utilizatori este Pixlr, aceasta este disponibilă gratuit pentru Android și iOS. Această aplicație este destul de completă cu instrumente pentru editarea fotografiilor și imaginilor și probabil că o veți aprecia pentru prezența unei caracteristici suplimentare care vă permite să creați colaje din poze.

Alte aplicații pentru editare poze, video și imagini pe telefon

Nu sunteți mulțumit de aplicațiile pentru editare? Dacă căutați alternative puteți încerca alte aplicații din lista de mai jos. La fel ca și aplicațiile menționate mai sus acestea sunt disponibile pentru Android și iPhone.

  • Prisma Photo Editor (Android / iOS): Prisma nu este o aplicație obișnuită pentru editarea fotografiilor. Scopul principal la această aplicație este că vă permite să rotiți complet fotografiile cu capul în jos prin aplicarea unor filtre originale. Imaginea va deveni foarte asemănătoare cu o pictură, veți vedea. Aplicația este gratuită, dar aveți posibilitatea de a face achiziții în aplicație pentru mai multe filtre.
  • Clips (iPhone): Aplicația este concepută în special pentru rețelele sociale, Clips este o aplicație foarte atractivă care vă permite să editați videoclipurile pe care le faceți pe moment. Instrumentele sale nu sunt deloc tradiționale și când veți învăța să le folosiți, veți vedea adevărata placere pentru editarea video pe un dispozitiv mobil. Aplicația este gratuită dar din păcate este disponibilă numai pentru iPhone.
  • Adobe Premiere Clip (Android / iOS): căutați o aplicație  profesională pentru editare video? Atunci, ar trebui să încercați Adobe Premiere Clip. Aplicația este dezvoltată de compania binecunoscută Adobe, nu este decât o versiune mai ușoară (dar totuși completă cu instrumente) pentru dispozitivele mobile, pe scurt, este un Adobe Premiere Pro în versiune mobilă.
  • Adobe Photoshop Mix (Android / iOS): dacă doriți să editați fotografiile profesional, ar trebui să încercați aplicația Adobe Photoshop Mix. Motivul? Aplicația în cauză este dezvoltată de Adobe, o companie cunoscută pentru editare video și software digital pentru grafică. Pentru cei care nu știu, aplicațiile dezvoltate de Adobe reprezintă o garanție maximă.

Dacă doriți să editați video pe PC, avem un articol cu cele mai bune programe de editare video, programe de editat video. Iar dacă căutați programe de editat poze găsiți aici programe de editat poze.