Aplicații fără reclame sau publicitate pe Android

Aplicații fără reclame sau publicitate pe Android. Vom vorbi despre cum puteți afla înainte de a instala o aplicație Android pe telefon, dacă aceasta conține sau nu reclame.

Aplicații fără reclame sau publicitate pe Android

Magazinul Google Play este în prezent cel mai mare magazin de aplicații disponibil pentru platformele mobile și vine cu toate aplicațiile populare disponibile pentru smartphone-uri. Când cumpărați un nou telefon Android, puteți introduce datele contului vostru Google și puteți începe să descărcați aplicațiile pentru telefonul mobil.

O mulțime de aplicații oferă achiziții în aplicație și puteți ști care dintre toate aplicațiile au achiziție în aplicație, mai ales că magazinul Google Play arata acest lucru. Dar o mulțime de aplicații gratuite conțin anunțuri și aceasta este o sursă de venit pentru dezvoltatori. Cu ajutorul acestui articol veți învăța, cum să identificați aplicațiile care au reclame.

Aplicații fără reclame pe Android

Aplicații fără reclame pe Android

Google are acum o funcție nouă pentru Magazinul Play, care va afișa dacă o aplicație conține anunțuri (reclame). După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Google arată utilizatorilor dacă aplicația conține publicitate sau oferă achiziție în aplicație. Deci, este foarte simplu să identificați aplicațiile care conțin publicitate, mai ales că Google Play vă informează de acest lucru.

Această caracteristică este lansată și este posibil să nu fie disponibilă pentru toți utilizatorii. Dar ne așteptăm ca Google să facă această funcție pentru toate dispozitivele.

Google a făcut obligatoriu ca dezvoltatorii să declare dacă aplicația conține anunțuri sau nu. Având anunțuri în aplicație nu înseamnă că aplicația este slabă sau are probleme, este vorba de sprijinirea dezvoltatorului pentru munca pe care o desfășoară.

Dacă nu știți care este cel mai bun client de e-mail pentru Android, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Aplicații mail Android cel mai bun email pentru Android.

Iar dacă nu știți cum se transferă muzica din iTunes pe un telefon Android, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Importă sau transferă muzică din iTunes pe Android.