Aplicații mail Android cel mai bun email pentru Android

Aplicații mail Android cel mai bun email pentru Android. Vom vorbi despre câteva aplicații de e-mail pentru un telefon Android sau tabletă (nu iPhone).

Aplicații mail Android cel mai bun email pentru Android

Gmail este probabil cel mai folosit serviciu de e-mail disponibil, și are aplicații oficiale pe diferite platforme (atât mobile cât și desktop). În timp ce aplicația oficială Gmail este cel mai utilizat client pentru verificarea e-mailurilor, magazinul Play conține, de asemenea, niște aplicații pentru clienți de e-mail, pe care le puteți utiliza pentru Gmail. Aceste aplicații terță oferă mai multe funcții și instrumente în comparație cu aplicația Gmail.

Înainte de a începe să utilizați oricare dintre aceste aplicații, trebuie să vă asigurați că ați activat accesul POP/IMAP în contul vostru de Gmail. Puteți face acest lucru accesând setările din Gmail. Mai jos veți vedea lista celor mai buni clienți Gmail pentru Android.

Aplicații mail Android: myMail

Aplicații email, cel mai bun email pentru android myMail

MyMail este unul dintre cei mai cunoscuți clienți de e-mail, care suportă majoritatea serviciilor de e-mail, inclusiv Gmail. Dispune de o interfață rapidă, ușoară și mobilă. Acesta vă oferă notificări push în timp real pentru contul vostru de e-mail, care poate fi personalizat. De asemenea, puteți să vă organizați e-mailul prin semnalizarea, mutarea în spam sau ștergerea mesajelor. Aplicația oferă opțiunea de a crea semnături personalizate și oferă o interfață atractivă pentru a verifica e-mailurile.

Aplicația o puteți descărca din Google Play, și o puteți utiliza pe un telefon sau tabletă Android.

Aplicație email Android: VMware Boxer

Aplicație email Android: VMware Boxer

Boxer este o altă aplicație utilă care oferă un set întreg de instrumente pentru a folosi e-mailurile. Puteți să arhivați cu ușurință e-malurile, să trimiteți răspunsuri instantanee sau automate, sau să adăugați e-mailuri în lista de sarcini. Boxer vă permite să creați propria experiență cu posibilitatea de a alege culorile preferate la contul de e-mail, de a activa/dezactiva funcțiile, cum ar fi filtrarea conversațiilor și multe altele.

De asemenea, aplicația oferă o opțiune pentru a proteja e-mailul cu un cod de trecere sau un cod PIN pentru a asigura că datele sunt sigure și criptate. Aplicația o puteți descărca din Google Play.

Aplicații email: Microsoft Outlook

Aplicații mail Android cel mai bun email pentru Android Microsoft Outlook

Microsoft Outlook este unul dintre cei mai cunoscuți clienți de e-mail disponibili pentru Android și suportă aproape toate serviciile de e-mail. Dispune de o gestionare fără întreruperi a e-malurilor primite, și afișează mai întâi mesajele importante, și filtrele inteligente.

De asemenea în aplicație veți găsi și: Word, Excel și PowerPoint. Aplicația este gratuită și o puteți descărca din Magazin Play.

Dacă nu știți care sunt cele mai bune aplicații pentru un telefon sau tabletă Android, avem un articol cu aplicații pe categorii, Rețele sociale, Internet, Productivitate, Multimedia, Securitate. Cele mai bune aplicații Android din 2018.