Importă sau transferă muzică din iTunes pe Android

Importă sau transferă muzică din iTunes pe Android. Dacă utilizați un computer Mac OS X acasă sau la birou, este posibil să aveți stocate melodii cu iTunes. Dacă doriți să accesați aceste fișiere pe noul telefon Android, trebuie să știți că există două moduri de a face acest lucru pe un telefon Android. Cu ajutorul acestui articol, veți învăța cum să transferați sau să importați muzică de pe Mac pe un telefon Android.

Importă sau transferă muzică din iTunes pe Android

Prima metodă este să sincronizați biblioteca din iTunes cu Google Music. Avantajul utilizării serviciului Google Music este că puteți stoca mii de melodii online și acestea vor fi disponibile pe toate dispozitivele, utilizând ID-ul vostru Google. Dar dezavantajul este că trebuie să aveți o conexiune activă la internet pentru a încărca sau utiliza aceste melodii.

A doua metodă este transferul direct în spațiul de stocare intern al telefonului vostru Android. Aceasta este o metodă ușoară, dar muzica va fi disponibilă numai pe un singur dispozitiv și nu va fi sincronizată deoarece nu este stocată în cloud.

Importă sau transferă muzică din iTunes pe Google Music

Dacă utilizați Safari pe Mac OS X, deschideți play.google.com/music și conectați-vă utilizând contul vostru Google utilizat pe telefonul Android. Acum, faceți clic pe cele trei linii disponibile în colțul de sus a paginii și faceți clic pe Upload. Aceasta vă va solicita să descărcați și să instalați Music Manager. Instalați managerul de muzică și puteți vedea ecranul așa cum se vede în imaginea de mai jos.

Importă sau transferă muzică din iTunes pe Google Music

Managerul de muzică simplifică procesul și, în mod implicit, va încărca automat folderul de muzică din iTunes în Google Music. Dacă nu doriți să încărcați întregul folder de muzică, puteți deschide preferințele Music Manager pentru a adăuga folderele alternative pe care le doriți. Pentru acest lucru trebuie să vă asigurați că aveți o conexiune activă la internet.

Dacă utilizați browserul Google Chrome pentru a încărca fișiere, vi se va solicita să instalați extensia Google Play Music pentru încărcarea melodiilor în Google Music. Instalați această extensie și puteți încărca toate fișierele din iTunes în Google Music.

Odată ce ați terminat transferul, toate melodiile vor fi disponibile în Google Music și vor fi disponibile pe toate dispozitivele.

Transferă muzică din iTunes pe Android

În cazul în care nu aveți o conexiune la internet pentru a încărca fișierele în Google Music, puteți să transferați muzica direct pe telefonul Android. În acest caz, puteți descărca instrumentul gratuit Android File Transfer.

Odată instalat, conectați telefonul sau tableta Android la Mac prin intermediul cablului USB de la telefon. Acum lansați Android File Transfer și puteți vedea fișierele și folderele din telefon. Acum puteți copia melodiile în directorul de muzică de pe telefonul vostru Android.

Acest proces nu necesită o conexiune la internet, iar fișierele vor fi stocate pe telefonul Android.

Transferă muzică din iTunes pe Android

Dacă căutați aplicații de pus muzică pe videoclipuri, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații de pus muzică pe video Android sau iPhone.