Aplicații de pus muzică pe video Android sau iPhone

Aplicații de pus muzică pe video Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație de pus muzică pe videoclipuri pentru un telefon iPhone sau android, cu siguranță ați ajuns în locul potrivit.

Aplicații de pus muzică pe video Android sau iPhone

Aplicațiile pe care le vom enumera mai jos sunt ușoare de folosit și nu necesită mari cunoștințe. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația care vi se potrivește gusturilor voastre, și treceți la treabă. Majoritatea aplicațiilor sunt gratuite (în versiunea de bază), deci nu va trebui să cheltuiți bani ca să puneți muzică pe video.

VivaVideo (Android/iOS)

Aplicații de pus muzică pe video Android sau iPhone VivaVideo

Să începem această lista cu aplicații de pus muzică pe videoclipuri cu VivaVideo. Aceasta aplicație este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS și în plus față de îndeplinirea scopului în cauză include, de asemenea, o mulțime de teme interesante pentru a crea prezentări video impresionante.

Aplicația o puteți descărca gratuit, dar nu puteți crea prezentări mai lungi de 5 minute. În plus, aplicația include publicitate, aplică un logo pe videoclipuri și nu puteți exporta videoclipurile în format HD. Pentru toate aceste lucruri, trebuie să cumpărați versiunea completă.

Magisto (Android/iOS)

Aplicații de pus muzică pe video Android sau iPhone Magisto

O altă aplicație din această categorie pe care trebuie să o încercați este Magisto. Aplicația este disponibilă atât pe Android cât și pe iOS și are o interfață de utilizator destul de intuitivă (proiectată să editeze un clip video în cel mai scurt timp) fără să pierdeți timpul cu personalizări avansate.

Muzică și diverse efecte speciale sunt integrate, astfel încât nu este nevoie să le luați din altă parte pentru a le aplica. Rețineți că aplicația este gratuită, dar videoclipurile exportate au un logo care nu poate fi eliminat. Pentru a elimina logo-ul și pentru a obține mai multe funcții, trebuie să vă abonați la serviciul Business (care, printre altele, vă permite să exportați videoclipuri în format HD).

PowerDirector – Editor Video (Android)

Aplicații de pus muzică pe video Android sau iPhone PowerDirector – Editor Video

Dacă aveți un dispozitiv Android și căutați o aplicație de pus muzică pe video, ar trebui să încercați PowerDirector – Video Editor. Este o aplicație gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe caracteristici) și este realizată de CyberLink, care vă permite să generați montaje video fantastice (precum și fotografii), cu muzică și diverse efecte.

PowerDirector – Video Editor, este o aplicație plină cu tot felul de caracteristici profesionale și proiectul final poate fi apoi exportat în calitate HD.

iMovie (iOS)

Aplicații de pus muzică pe video Android sau iPhone iMovie

În cazul în care dețineți un iPhone sau un iPad, atunci ar trebui să încercați aplicația iMovie. Aceasta este o aplicație de editare video marca Apple și este disponibilă numai pe dispozitive iOS.

Aplicația poate fi descărcată fără costuri, este foarte simplă de utilizat și include o funcție specială care vă permite să creați prezentări video, fotografii, cu muzică de fundal. Pe scurt, încercați această aplicație și nu veți regreta.

Alte aplicații de pus muzică pe video

Aplicațiile de pus muzică pe video menționate mai sus nu v-au inspirat în mod special și căutați alternative? Ei bine uitați-vă în lista de mai jos, poate că veți găsi în sfârșit ceva care vă interesează.

  • VideoShow (Android / iOS) – o aplicație excelentă care vă permite să puneți muzică pe clipurile video existente și să creați altele noi. Aplicația este gratuită (dar cu achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții).
  • FilmoraGo – Free Video Editor (Android / iOS) – aplicație de editat video care oferă numeroase efecte, și care integrează diferite instrumente de editat imaginile. Pe scurt, foarte bună. Aplicația este gratuită (dar cu achiziții în aplicație pentru a debloca alte caracteristici).
  • InShot (Android / iOS) – această aplicație este excelentă pentru a pune muzică pe videoclipuri , precum și pentru aplicarea filtrelor, emoji, autocolante și alte personalizări.
  • KlipMix (Android) – o aplicație simplă, dar funcțională, care vă permite să puneți muzică pe videoclipuri și să editați prezentări compuse din imagini și clipuri video.
  • Clips (iOS) – aceasta este o aplicație marca Apple cu o interfață foarte atrăgătoare, și foarte ușor de utilizat, aplicația este concepută pentru realizarea de videoclipuri scurte.

Dacă căutați aplicații de făcut video cu poze, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone.