Aplicații de rotit (întors) videoclipuri Android sau iPhone

Aplicații de rotit (întors) videoclipuri Android sau iPhone. Ce aplicație ar trebui să folosesc dacă vreau să rotesc un video? Aceasta este o întrebare bună pentru multi utilizatori de telefoane mobile. Vom vorbi despre câteva aplicații care vă ajută să rotiți un video în poziția dorită.

Aplicații de rotit (întors) videoclipuri Android sau iPhone

Există o mulțime de aplicații care ar putea face acest lucru: unele vă permit să rotiți un video într-un mod simplu și rapid, iar altele sunt aplicații puternice pentru editare video capabile să modifice și să personalizeze videoclipuri prin numeroase caracteristici. Vă întrebați cât costă aceste aplicații? Nu vă faceți griji, majoritatea sunt gratuite (cel puțin în versiunile de bază).

Google Foto (Android/iPhone)

aplicatie de intors video Google Foto

Prima aplicație pe care ar trebui să o luați în considerare pentru a roti un video este Google Photos. Aplicația de la Google disponibilă pentru Android și iOS, aceasta vă permite să stocați fotografii și videoclipuri în cloud (cu spațiu nelimitat) și să le accesați de pe orice dispozitiv prin intermediul contului vostru Google. În plus, vă permite să creați albume, să editați imagini și videoclipuri, să le trimiteți prin SMS, prin e-mail și să le partajați cu oricine.

VivaVideo (Android/iPhone)

aplicatie de intors video VivaVideo (AndroidiPhone)

VivaVideo este o aplicație excelentă de editare video care permite atât editarea videoclipurilor, cât și crearea de slideshow-uri din poze. Oferă instrumente pentru a mări sau a reduce viteza de redare la videoclipuri, de a adăuga texte, muzică, dar și pentru a roti cu ușurință videoclipurile.

Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitive Android și iOS, dar oferă achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții și pentru a elimina filigranul de pe videoclipurile exportate.

Aplicație de întors video: VideoShow (Android/iPhone)

Aplicație de întors video VideoShow (Android iPhone)

O altă aplicație de întors video pe care ar trebui să o luați în considerare este VideoShow, aceasta este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS. Aplicația vă permite să creați videoclipuri de la zero cu efecte sonore și muzică, să creați GIF-uri animate și, ceea ce vă interesează cel mai mult, să rotiți videoclipurile.

Vreau să rotesc un video (iPhone)

Vreau să rotesc un video (iPhone)

Una dintre cele mai bune aplicații pentru rotirea videoclipurilor pe iPhone/ iPad este Rotate & Flip Video. Aplicația este complet gratuită, nu are limitări de timp și nu aplică niciun filigran pe videoclipuri. În plus, vă permite să exportați un video editat direct în galeria dispozitivului.

iMovie (iPhone)

Acesta este un instrument puternic de editare video instalat pe dispozitivele Apple, inclusiv iPhone și iPad. Pe lângă faptul că vă permite să creșteți și să reduceți viteza de redare la videoclipuri, aceasta vă permite să adăugați tranziții video, să personalizați clipurile cu efecte și muzică, și de asemenea, vă permite să rotiți videoclipuri.

Alte aplicații de rotit (întors) videoclipuri

În plus față de aplicațiile menționate mai sus, există și alte aplicații pentru rotirea videoclipurilor pe care le puteți lua în considerare. Iată o listă de aplicații pe care le puteți instala pe telefonul smartphone sau pe tabletă, care vă permit să schimbați orientarea videoclipurilor și, în unele cazuri, să profitați de numeroase alte funcții.

  • Video Rotate And Flip (iPhone): o aplicație ușor de folosit și absolut necesară pe dispozitiv. Ce diferență are de alte aplicații? O extensie care vă permite să editați videoclipuri direct din galeria iPhone-ului. Aplicația costă 0,99 euro.
  • Rotate Video FX (Android): aplicație ideală pentru cei care caută un instrument simplu și gratuit pentru a roti clipurile video. Vă permite să schimbați orientarea videoclipurilor, rotind-le cu 90, 180 și 270 de grade.
  • PowerDirector (Android): aceasta este o aplicație mai completă, care nu numai că vă permite să rotiți clipurile video, ci și să adăugați peste 60 de efecte, muzică, titluri, clipuri video și să măriți sau să micșorați viteza la videoclip. De asemenea, vă permite să exportați videoclipul în calitate HD direct pe Facebook sau YouTube. Aplicația este disponibilă într-o versiune gratuită, cu unele limitări, cum ar fi aplicarea unui filigran pe videoclip, pentru a elimina acest lucru va trebui să faceți achiziție în aplicație.
  • Square Fit (iPhone): cu această aplicație puteți roti videoclipuri nu numai la 90, 180 și 270 de grade, aceasta permite orice tip de gradare. Soluția ideală pentru a obține videoclipurile personalizate, datorită și posibilității de a adăuga filtre. Aplicația este gratuită, dar are numeroase bannere publicitare: pentru a le elimina, puteți cumpăra versiunea Pro care costă 4,49 euro.

Dacă căutați aplicații de editat video, găsiți în acest articol. Aplicații de editat video pentru telefon Android sau iPhone. Este adevărat editarea unui videoclip pe un dispozitiv mobil nu este la fel de ușor ca pe un PC sau laptop. Dar, dacă simțiți nevoia avem un articol cu cele mai bune programe de editare video pentru PC. Programe de editat video pentru PC sau laptop.