Aplicații de recunoscut plante Android sau iPhone

Aplicații de recunoscut plante Android sau iPhone. Dacă aveți poze cu plante, copaci sau ciuperci, puteți folosi o aplicație specială pentru recunoașterea acestora.

Aplicații de recunoscut plante Android sau iPhone

Dacă planificați o vacanță la munte și intenția este să recunoașteți cât mai multe plante, sau pur și simplu încercați să vă extindeți cunoștințele despre botanică, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit. Vom vorbi despre cele mai bune aplicații care vă vor ajuta să recunoașteți copaci, plante, ciuperci și flori.

Aplicațiile sunt gratuite care, datorită unui sistem integrat de recunoaștere, vă vor permite să identificați plantele. Acestea sunt ușor de folosit, pentru a recunoaște o plantă trebuie să încadrați planta în camera telefonului pentru a fi recunoscută, în unele cazuri, puteți încărca o fotografie din dispozitiv.

PlantNet (Android/iOS)

Aplicații de recunoscut plante Android sau iPhone PlantNet

Disponibilă gratuit pentru dispozitive Android și iOS, PlantNet este fără îndoială cea mai bună aplicație gratuită creată de centrele de cercetare franceze, centre specializate în cercetarea agricolă.

Scopul principal la această aplicație este recunoașterea plantelor și florilor prin intermediul camerei. Acest lucru este posibil datorită unor baze de date online, de asemenea aplicația este susținută și de Wikipedia.

Ce floare este aceasta? (Android)

Aplicații de recunoscut plante Android sau iPhone Ce floare este aceasta

Această aplicație ar trebui să o încercați chiar dacă nu permite recunoașterea plantelor și a florilor prin intermediul camerei sau a fotografiilor din dispozitiv.

Vă veți întreba ce face această aplicație de ar trebui încercată. Ei bine, aplicația vă permite să recunoașteți plantele și florile printr-un sistem de filtrare bazat pe câțiva parametri cheie cum ar fi culoarea florilor, habitatul în care se află și numărul petalelor.

Interfața de utilizator este foarte atrăgătoare, și de asemenea este în limba română. Aplicația este disponibilă numai pentru dispozitive Android.

Aplicații de recunoscut plante și ciuperci FlowerChecker (Android/iOS)

Aplicații de recunoscut plante Android sau iPhone FlowerChecker

Aplicația FlowerChecker recunoaște plante necunoscute, muşchi de copaci, ciuperci și chiar licheni, probabil din acest motiv este o aplicație cunoscută. Aplicația costă 0,89 euro și poate fi folosită pe dispozitive Android și iOS.

Dacă căutați aplicații de făcut colaje din poze, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații de făcut colaje din poze sau video pe telefon.