Aplicații de înregistrat vocea pe telefon Android

Aplicații de înregistrat vocea pe telefon Android. Înregistrarea audio nu mai este o procedură dificilă, așa cum a fost cândva. Acum trebuie doar să aveți un telefon mobil pentru a putea înregistra vocea, audio etc. Primul lucru de făcut, este să alegeți aplicația care este potrivită pentru nevoile voastre. În acest articol despre, aplicații de înregistrat vocea pe telefon Android, vă voi prezenta aplicațiile care, în opinia mea, sunt cele mai bune aplicații din această categorie. Aplicațiile despre care vom vorbi le puteți descărca și instala pe un telefon sau tabletă Android, direct din Magazin Play.

Aplicații de înregistrat vocea pe telefon gratis

Dacă căutați, aplicații de înregistrat vocea pe telefon gratis, trebuie să știți că aveți de unde alege, deoarece în Magazin Play sunt disponibile pentru descărcare gratuită foarte multe aplicații care vă permit să înregistrați vocea. Mai jos veți găsi câteva dintre cele mai bune.

Smart Recorder – High quality voice

Capturarea înregistrărilor de înaltă calitate este scopul tuturor utilizatorilor de telefoane Android care folosesc înregistratoare vocale. Fiind una dintre cele mai bune aplicații de înregistrat vocea pe telefon Android, Smart Recorder dispune de foarte multe funcții care permit utilizatorilor să înregistreze vocea la o calitate foarte bună.

Această aplicație dispune de instrumente precum analizatorul audio în timp real, calibrarea microfonului și controlul automat sau manual al sensibilității în modul Silence, acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care această aplicație a ajuns la peste 10 milioane de instalări. Singurul defect este că aplicația nu vă permite să creați înregistrări care depășesc 2 GB. Pentru a descărca aplicația pe telefonul sau tableta voastră Android, atingeți aici pentru a deschide pagina aplicației în Magazin Play.

RecForge – Audio Recorder

Dacă căutați o aplicație de înregistrat vocea care vă permite să personalizați rata de biți, să schimbați rata de eșantionare, să selectați codecuri și să alegeți dacă să înregistrați în modul mono sau stereo, atunci puteți folosi aplicația RecForge Audio Recorder.

Această aplicație vă permite să programați înregistrări, să conectați diferite tipuri de microfoane externe și să reglați manual calitatea. În plus, există opțiuni pentru a personaliza tonul, tempo-ul și frecvența de redare a tuturor fișierelor înregistrate. Această aplicație este capabilă să înregistreze chiar și în timpul utilizării altor aplicații și limitează semnificativ consumul bateriei. Pentru a descărca aplicația pe telefonul vostru Android, atingeți aici.

Hi-Q MP3 Voice Recorder

Nu trebuie să aveți cunoștințe sau experiență pentru a putea înregistra vocea sau orice alt conținut cu aplicația Hi-Q MP3 Voice Recorder. Deoarece versiunea gratuită a aplicației limitează durata maximă a înregistrărilor la 10 minute, puteți achiziționa versiunea PRO care acceptă să înregistrați ore în sir audio de la telefon.

Una dintre cele mai bune funcții ale aplicației, în ambele versiuni, este că vă permite să încărcați automat înregistrări pe Google Drive sau Dropbox, economisind spațiu de stocare din memoria telefonului sau de pe cardul SD. Pentru a descărca versiunea gratuită din Magazin Play, atingeți aici, pentru a achiziționa versiunea PRO, atingeți aici.

Voice Recorder

Dacă căutați o aplicație de înregistrat vocea sau interviuri, atunci Voice Recorder ar putea fi aplicația potrivită pentru voi. Aplicația vă permite să înregistrați audio fără restricții și, de asemenea, acceptă vizualizarea sunetelor prin intermediul unui analizor de spectru audio. Aplicația continuă să înregistreze în fundal chiar și atunci când ecranul telefonului este oprit și chiar și atunci când utilizați alte aplicații.

De asemenea, aplicația oferă o gamă largă de opțiuni de partajare. Toate înregistrările realizate pot fi trimise prin SMS, e-mail, Messenger sau partajate pe Facebook și WhatsApp. Pentru a descărca aplicația din Magazin Play, atingeți aici.

Music Maker JAM

Datorită colecției sale extraordinare de peste 300 de pachete de mixare, Music Maker JAM este una dintre cele mai bune aplicații Android pentru muzicienii care doresc să compună muzică oriunde s-ar afla. După ce ați instalat și deschis aplicația, puteți alege dintr-o gamă largă de beat-uri și ritmuri pentru a vă crea o melodie sau puteți înregistra live folosind mixerul integrat cu 8 canale.

De asemenea, aplicația vă permite să înregistrați vocea, să reglați ritmul fișierelor audio și să aplicați efecte înregistrărilor. Odată ce o înregistrare este finalizată, o puteți încărca direct pe SoundCloud, Facebook sau alte rețele sociale. Aplicația o puteți descărca din Magazin Play.

ASR Voice Recorder

Aplicația ASR Voice Recorder dispune de tot ce aveți nevoie pentru a crea înregistrări de calitate. Aplicația vă permite să selectați dintr-o gamă largă de formate de fișiere, și vă permite să controlați viteza de redare a fișierelor. Și asta nu este tot. Folosind această aplicație puteți conecta o pereche de căști cu microfon prin Bluetooth și puteți schimba sunetul de înregistrat.

De asemenea, aplicația acceptă încărcarea înregistrărilor pe serviciile de cloud cum ar fi, de exemplu, Dropbox, Google Drive și alte servicii pentru găzduirea fișierelor. Pentru a descărca aplicația pe telefonul vostru Android, atingeți aici.

Alte aplicații de înregistrat vocea pe telefon Android

Căutați alternative la aplicațiile menționate mai sus? Ei bine, așa cum am menționat la începutul acestu articol, aveți de unde alege, deoarece în Magazin Play sunt disponibile foarte multe aplicații de înregistrat vocea. Mai jos veți găsi alte aplicații din această categorie.

  • Call Recorder – această aplicație acceptă înregistrarea automată a apelurilor de la toate numerele activate, și vă permite să alegeți mai multe moduri de înregistrare. În plus, aplicația vă permite să blocați numere de la care nu doriți să primiți apeluri și vă permite să vă organizați cât mai bine înregistrările. Toate fișierele create cu aplicația pot fi trimise prin Skype, SMS, servicii de mesagerie sau încărcate în Dropbox. Aplicația o puteți descărca de aici.
  • Otter: Transcribe Meeting Note – această aplicație este mai mult decât un simplu înregistrator de voce. Cu această aplicație puteți înregistra  interviuri și podcasturi și vă permite, de asemenea, să adăugați fotografii sau diapozitive chiar și cu înregistrarea încă în curs. Aplicația o puteți descărca de aici.
  • Easy Voice Recorder – aplicație simplă pentru a înregistra vocea sau alte sunete cu telefonul vostru Android. Versiunea Pro poate înregistra vocea în format PCM de înaltă calitate pentru a avea un fișier WAV cu sunet clar. Puteți începe rapid înregistrarea fără a lansa aplicația cu o simplă atingere pe pictograma pe care o puneți pe ecran. Pentru a descărca aplicația din Magazin Play, atingeți aici.
  • Tape-a-Talk Voice Recorder – aceasta este o aplicație de înregistrat vocea pe telefon sau tabletă Android. Aceasta poate înregistra audio în fundal cu ecranul închis, puteți salva înregistrările în format WAV sau 3GP și vă permite să partajați înregistrările sau să le salvați pe computer prin e-mail, Dropbox sau FTP.  De asemenea, vă permite să setați o înregistrare ca ton de apel. Aplicația o puteți descărca de aici.
  • Voice Recorder – o altă aplicație de înregistrat vocea pe telefon sau tabletă Android. Aplicația are un simplu buton pentru REC pentru a porni și opri înregistrarea. Cu această aplicație puteți să programați o înregistrare, să trimiteți înregistrările prin e-mail și să setați vocea sau sunetele înregistrate ca ton de apel. Pentru a descărca aplicația, atingeți aici.
  • RecForge Lite – aplicație de înregistrat vocea pe care ar trebui să o încercați pe telefonul vostru Android. Aplicația are multe opțiuni pentru configurarea calității sunetului sau pentru editarea fișierelor audio. Cu această aplicația puteți înregistra vocea, muzică, sau orice alt tip de audio, iar înregistrările pot fi convertite în diferite tipuri de fișiere: WAV, MP3 și Ogg. Din păcate, versiunea Lite vă întrerupe înregistrările după 3 minute atunci când setați formatul mp3 și ogg. Aplicația, o puteți descărca din Magazin Play, deci, așa cum am menționat la început toate aplicațiile le puteți descărca din magazinul oficial Android, nu prin fișiere APK.