Aplicații de înregistrat vocea pentru telefon Android

Aplicații de înregistrat vocea pentru telefon Android. Căutați o aplicație de înregistrat vocea sau convorbirea pe telefonul mobil? Vom vorbi despre cele mai bune aplicații pentru Android care vă ajută să faceți acest lucru.

Aplicații de înregistrat vocea pentru telefon Android

Aplicațiile despre care vom vorbi pot fi instalate pe un telefon sau tabletă Android. Toate aplicațiile le puteți găsi în magazinul Google Play, iar dacă doriți să instalați o aplicație vă trebui să atingeți pe butonul Instalați.

Aplicație de înregistrare voce: Easy Voice Recorder

Aplicații de înregistrat vocea pentru telefon Android Easy Voice Recorder

Easy Voice Recorder este o aplicație simplă pentru a înregistra vocea sau alte sunete cu un telefon Android. Versiunea la plată poate înregistra vocea în format PCM de înaltă calitate pentru a avea un fișier WAV cu sunet clar. Puteți începe rapid înregistrarea fără a lansa aplicația cu o simplă atingere pe pictograma pe care o puneți pe ecran.

Aplicație de înregistrat muzică: Smart Voice Recorder

Aplicații de înregistrat vocea pentru telefon Android Smart Voice Recorder
Smart Voice Recorder este un recorder audio gratuit de înaltă calitate pentru telefoane Android, iar aplicația are diferite caracteristici. Acesta poate fi folosită pentru a înregistra o întâlnire sau o convorbire cu prietenii. Normal puteți înregistra orice cu telefonul Android sunete, muzică, transmisiuni TV etc. Puteți alege calitatea de înregistrare de la, 8 Hz la 44 Hz.

Aplicație de înregistrat vocea: Tape-a-Talk Voice Recorder

Aplicații de înregistrat vocea pentru telefon Android Tape-a-Talk Voice Recorder
Tape-a-Talk Voice Recorder este o aplicație foarte bună pentru a înregistra vocea pe Android. Aceasta poate înregistra audio în fundal cu ecranul stins. Puteți salva înregistrările în format WAV sau 3GP și puteți, de asemenea, să permiteți partajarea înregistrărilor sau să le salvați pe computer prin e-mail, Dropbox sau FTP. De asemenea, vă permite să setați o înregistrare ca ton de apel.

Voice Recorder

Aplicații de înregistrat vocea pentru telefon Android Voice Recorder

Voice Recorder este o aplicație de înregistrat vocea pe dispozitive Android. Aplicația are un simplu buton REC pentru a porni și opri înregistrarea. Cu această aplicație puteți de asemenea să programați o înregistrare, să trimiteți înregistrările prin e-mail și să setați vocea sau sunetele înregistrate ca ton de apel.

Alte aplicații de înregistrat vocea pentru iPhone sau Android

Aplicații de înregistrat vocea pentru telefon Android RecForge Lite - Audio Recorder

RecForge Lite este o altă aplicație de înregistrat vocea pe care ar trebui să o încercați. Aplicația are multe opțiuni pentru configurarea calității sunetului sau pentru editarea fișierelor audio. Cu această aplicația puteți înregistra vocea, muzică, sau orice alt tip de audio, iar înregistrările pot fi convertite în diferite tipuri de fișiere: WAV, MP3 și Ogg. Versiunea Lite va întrerupe înregistrările după 3 minute atunci când setați formatul mp3 și ogg.

Dacă căutați alternative la aplicațiile menționate mai sus, în Magazinul Google Play puteți căuta: Hi-Q MP3 Voice Recorder, Voice Recorder, Easy Record Trascription, Snipback sau Voice Recorder Vox.

Dacă utilizați un iPhone și căutați o aplicație de înregistrat vocea ar trebui să încercați aplicația Voice Recorder (Recording App).

Dacă căutați aplicații de recunoscut plante, ciuperci sau copaci, avem un articol cu cele mai bune aplicații aici. Aplicații de recunoscut plante Android sau iPhone.