Aplicații de înregistrat vocea pe iPhone

Aplicații de înregistrat vocea pe iPhone. În zilele noastre înregistrarea audio este la îndemâna tuturor, nu este nevoie să aveți echipamente speciale pentru înregistrarea audio, precum cele folosite cândva de jurnaliști sau de alți profesioniști. iPhone-urile și iPad-urile sunt echipate cu microfoane capabile să capteze sunet de înaltă calitate, permițându-vă să înregistrați orice conținut audio. În acest articol despre, aplicații de înregistrat vocea pe iPhone, vă voi prezenta câteva aplicați care vă permit să înregistrați vocea sau audio folosind iPhone-ul vostru.

Aplicații de înregistrat vocea pe iPhone

Există mai mulți factori de luat în considerare înainte de a instala o aplicație de înregistrat vocea pe iPhone. Cu puțină răbdare și atenție, veți putea găsi cu ușurință o aplicație gratuită pe care să o utilizați pentru a înregistra conversații pe iPhone sau iPad. Unele dintre aplicațiile pe care le găsiți în acest articol sunt gratuite iar altele contra cost și le puteți descărca direct din App Store.

Aplicația Reportofon din iOS

Căutați pe pe ecranul de pornire (sau în Biblioteca de aplicații iOS) o pictogramă numită Dosar, acolo ar trebui să găsiți o aplicație numită Reportofon. Ei bine, această aplicație vă permite să înregistrați audio gratuit și fără limite. Pentru a face o înregistrare, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul Înregistrare.

Memourile vocale vă permit să întrerupeți și să reluați înregistrările oricând doriți și vă permite, de asemenea, să înregistrați în timp ce utilizați alte aplicații. La sfârșitul unei sesiuni de înregistrare, sunetul capturat poate fi tăiat, editat, salvat pe PC sau șters dacă nu sunteți mulțumit. Aplicația este preinstalată în iOS, dacă ați dezinstalat-o din greșeală o puteți descărca din App Store.

AudioShare

Dacă trebuie să lucrați cu multe fișiere audio, cu siguranță AudioShare este aplicația potrivită pentru voi. Pe lângă instrumentele puternice de gestionare a fișierelor, care vă permit să transferați conținut de la o aplicație la alta sau pe calculator, AudioShare include opțiuni pentru înregistrarea sunetelor de la microfoanele externe. Asta nu este tot, deoarece aplicația vă permite, de asemenea, să alegeți dintr-o gamă largă de rate de eșantionare sau să înregistrați și să redați audio la diferite niveluri de calitate.

Cu aplicația AudioShare vă puteți importa propria muzică, puteți tăia secțiuni inutile, puteți face fade in și out și multe altele, chiar și pentru înregistrările realizate cu alte aplicații. Și când sunteți mulțumit de modificările pe care le-ați făcut, vă puteți exporta înregistrările în orice aplicație compatibilă cu AudioShare. Din păcate aplicația nu este gratuită (costă 24,99 lei) și o puteți achiziționa în App Store.

Awesome Voice Recorder

Înregistrarea lecțiilor sau a interviurilor este un lucru foarte simplu, utilizând aplicația Awesome Voice Recorder. Doar selectați calitatea înregistrării pe care doriți să o creați, decideți dacă setați modul mono sau stereo și selectați formatul de ieșire (alegând între MP3, M4A și WAV).

De asemenea, aplicația vă permite, să adăugați etichete care ajută la evidențierea celor mai importante părți ale înregistrărilor, precum și să reluați o sesiune de înregistrare după o pauză de până la trei minute. Asta nu este tot, deoarece aplicația este capabilă să reducă zgomotele de fundal care riscă să compromită calitatea finală a înregistrărilor realizate. Aplicația este gratuită și o puteți descărca din App Store, atingând aici.

Voice Recorder & Audio Editor

Dacă căutați o aplicație de înregistrat vocea pe iPhone care poate transcrie și fișiere audio, atunci Voice Recorder & Audio Editor este aplicația potrivită pentru voi. Aplicația nu are limite în ceea ce privește durata înregistrărilor, dar vă solicită să faceți o achiziție în aplicație pentru a transcrie fișierele sau pentru a adăuga note textuale la ele.

Versiunea gratuită a aplicației vă permite să selectați formatul fișierelor create, să modificați viteza de redare și să eliminați părțile inutile. După ce înregistrarea și editarea sunt finalizate, sunetele create pot fi partajate cu ușurință pe rețelele sociale sau încărcate într-un serviciu de cloud. Aplicația este gratuită în versiunea ei de bază (oferă achiziții în aplicație pentru a debloca funcții suplimentare) și o puteți descărca din App Store, atingând aici.

Voice Record Pro

Voice Record Pro este o altă aplicație de înregistrat vocea pe iPhone. Pornirea unei noi înregistrări vocale cu această aplicație este o procedură simplă care necesită foarte puțini pași. Aplicația este capabilă să achiziționeze înregistrări vocale în toate formatele standard și, de asemenea, vă permite să convertiți înregistrările dintr-un format în altul.

De asemenea, aplicația vă permite să adăugați marcaje, fotografii și note la înregistrări, precum și să combinați mai multe înregistrări într-un singur fișier. Înregistrările pot fi stocate pe servicii de cloud, încărcate pe servere FTP sau postate pe YouTube ca videoclipuri. Aplicația este gratuită în versiunea ei de bază (oferă achiziții în aplicație pentru a debloca funcții suplimentare) și o puteți descărca din App Store, atingând aici.

HT Professional Recorder

După cum sugerează și numele, HT Professional Recorder este o aplicație de înregistrat vocea pe iPhone. Această aplicație este concepută pentru uz personal și este potrivită în special pentru utilizatorii de iPhone care doresc să înregistreze întâlniri, conferințe și multe altele.

Aplicația HT Professional Recorder este capabilă să înregistreze vocile (chiar și șoaptele) la calitate înaltă de la o distanță de mai mult de un metru și vă permite să creați înregistrări pentru e-mail cu o durată de 30 de minute, împărțind automat înregistrările care depășesc limita în mai multe e-mailuri. Aplicația poate fi folosită și pentru a trimite înregistrări (cu o durată de până la 15 ore) prin FTP sau browser web. Din păcate această aplicație nu este gratuită (costă 49,99 lei), dacă doriți să achiziționați aplicația, atingeți aici.

Alte aplicații de înregistrat vocea pe iPhone

Dacă aplicațiile prezentate mai sus nu sunt pe placul vostru, și căutați alte aplicații de înregistrat vocea pe iPhone, atunci puteți încerca alte aplicații din lista de mai jos.

  • Voice Recorder – Audio Record – dacă vă aflați adesea în situații care nu permit înregistrarea de aproape, încercați Voice Recorder. Această aplicație este capabilă să înregistreze vocea de la o distanță maximă de 9 metri, cu suport pentru selectarea calității și setarea formatului pentru fișierele audio. De asemenea, aplicația vă permite să conectați microfoane externe și să reluați înregistrările după ce primiți apeluri telefonice. Această aplicație dispune de toate opțiunile standard de partajare și încarcă automat înregistrările create în Dropbox. Din păcate, aplicația nu este gratuită (costă 19,99 lei), dacă doriți să achiziționați această aplicație, atingeți aici.
  • MultiTrack DAW – această aplicație nu oferă doar opțiuni de înregistrat vocea, ci vă permite să gestionați și să manipulați fișierele audio în orice mod posibil. Versiunea gratuită a aplicației oferă acces la opt înregistrări stereo. Este necesară o achiziție în aplicație pentru a adăuga 8 sau 16 înregistrări suplimentare. Aplicația include o mare varietate de opțiuni de input, care vă permit să conectați microfoane externe pentru a le utiliza pentru a înregistra vocea sau sunete. Aplicația costă 24,99 lei și o puteți achiziționa din App Store.
  • Recorder Plus: Voice Recorder – aceasta este o altă aplicație de înregistrat vocea pe iPhone, și este deosebit de simplă. Aplicația Voice Recorder vă permite, de asemenea, să înregistrați în fundal, generând fișiere de la câteva secunde la câteva ore. Pentru a începe o nouă înregistrare, trebuie doar să apăsați butonul REC. Versiunea gratuită a aplicației oferă opțiuni limitate pentru înregistrarea și editarea audio, trebuie să faceți achiziții în aplicație pentru a crea înregistrări MP3 de înaltă calitate sau pentru a tăia fișiere audio. Aplicația o puteți descărca din App Store, atingând aici.